aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (15.7.2015 12:02:53)
|
Ja sinoc nisam nikako spavala. Legla u pola 1 i vrtila se do pola 4, otvori prozor-zatvori prozor, otvori vrata, hajd piskiti....U pola 4 odustanem uzmem mob i cackala do pola 5 dok mi nije nestalo baterije[sm=sad.gif][sm=sad.gif] Onda sam lezala jos pola sata pokusavajuci zaspati i na kraju ustanem. Operem kupatilo, prebrisem podove, prebrisem elemente u kuhinji, napunim masinu vesa, izbacim sudje iz masine, istusiram se, obucem, doruckujem....i na kraju u pola 8 hajd reko da malo odmorim. Ustaje mm ja lezim obucena, nasminkana kraj njega [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Izlezavala se onda do 9 i bas sam poslije toga bila k'o mahmurna. Bolje da nisam ni legla. Evo me opet neki nalet energije uhvatio[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sjetih se za nobil. Kupili smo sad nedavno malcu jastuk. Posto je koristio jos uvijek onaj skroz tanki bebi bilo mu je vrijeme da promjeni, jos sam ja taj otkuhala i sav se deformisao. I kupim mu ja novi, dodjem kuci navece, stavim cistu jastucnicu....ujutro mi dijete ustane i smrdi na dim, znam da nisam nigdje isla s njim u zatvoren prostor, okupan...a tu noc je opet i kasljao iako je bio prestao. Kad sam ga krenula staviti na spavanje poslijepodne skontam da citav krevet smrdi. Uzmem jastuk a on isto da je bio u susioni...ne znam kako da opisem miris, kao da je bio dugo dugo na nekom zadimljenom mjestu, nekako na zagoreno [sm=smiley11.gif] Bacila sam racun ali sam ga svakako mislila reklamirati. Bas mi je krivo, s madracom koji smo kupili za krevetic smo zadovoljni i pazim da pogotovo djetetu kupujem sve provjereno...i onda ovo
|
|
|
|