RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (7.7.2015 19:45:01)

Zene drage meni po onoj nekoj racunici po tjednima fali 1 tjedan pa da napunim 5 mjeseci, a ja evo sad iz kupatila, ne mogodo depilirati bikini zonu od stomaka... inace to radim bicem u tus kabini kad se vec napjenim probacu sutra s ogledalom u belaju sam [sm=smiley36.gif]

*nur* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (7.7.2015 20:11:39)

IZVORNA PORUKA: ziel

Zene drage meni po onoj nekoj racunici po tjednima fali 1 tjedan pa da napunim 5 mjeseci, a ja evo sad iz kupatila, ne mogodo depilirati bikini zonu od stomaka... inace to radim bicem u tus kabini kad se vec napjenim probacu sutra s ogledalom u belaju sam [sm=smiley36.gif]

Zar vec[sm=jezicek.gif] ,ja uspjevam jos uvijek [sm=jezicek.gif].

Neko Ziel htjela sam ti reci za kondilome.Meni bliska osoba je imala to i stavljao je jabucni ocat i sve je spalo,procitao je negdje na internetu,i stavljao kaze da je djelotvorno,eto pa progoglaj malo

Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (7.7.2015 20:44:55)

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Dan zene, ne citah nista sta ste pisale osim zadnje strane[sm=smiley36.gif] Znaci cijeli dan sam na drumu, u neka doba mi je u autu pisalo da je vani 38 stepencica[sm=smiley36.gif]
Kkao jutros izadjoh, tek maloprije udjoh. ALi sam dosta posla zavrsila, sto je super.

Farah, mogle smo se sresti, bila sam i ja na DIP-u, doduse na hematologiji. Sprat nize[sm=smiley36.gif]
Koliki ti je zadnji TSh bio?

Sta ima nako[sm=smiley1.gif]

Zadnji Tsh mi bio 2,6, zatrudnila kad je bio idealan sa 1,7, a sad se penje, al pomalo, prvo na 2, pa na 2,6, a za sedam dana cemo vidjeti kakvo je sad stanje.Terapiju nisam mjenjala jer je Zelija rekla da ne treba :-)
Inace kod mene sve ok, uzela sam bolovanje pa uzivam :-D

A vala zeno ti si se bas nahodala po ovoj vrucini....

Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (7.7.2015 20:52:31)

Kod tebe vec krenuli problemi sa depiliranjem, ja mislila da to dodje nekad pred kraj trudnoce:-P Ja jos uvijek sve vidim ;-) ispred mene si sedmicu, pa cemo vidjeti :-)

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (7.7.2015 20:59:28)

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Kod tebe vec krenuli problemi sa depiliranjem, ja mislila da to dodje nekad pred kraj trudnoce:-P Ja jos uvijek sve vidim ;-) ispred mene si sedmicu, pa cemo vidjeti :-)

kod mene je pupo ogroman, ali bas bas ogrrooomaannn... ja sam se sa "gospojom" rastala tako tad nekad u petom mjesecu [sm=smiley36.gif] samo sto sam se ja hvala bogu rastala i od brijaca prije 8 godina. ja lijepo odem na depilaciju i mirna.
pazi da se ne posijeces, radje angazuj muza nego da bude krvi do koljena [sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (7.7.2015 21:05:35)

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Dan zene, ne citah nista sta ste pisale osim zadnje strane[sm=smiley36.gif] Znaci cijeli dan sam na drumu, u neka doba mi je u autu pisalo da je vani 38 stepencica[sm=smiley36.gif]
Kkao jutros izadjoh, tek maloprije udjoh. ALi sam dosta posla zavrsila, sto je super.

Farah, mogle smo se sresti, bila sam i ja na DIP-u, doduse na hematologiji. Sprat nize[sm=smiley36.gif]
Koliki ti je zadnji TSh bio?

Sta ima nako[sm=smiley1.gif]

Zadnji Tsh mi bio 2,6, zatrudnila kad je bio idealan sa 1,7, a sad se penje, al pomalo, prvo na 2, pa na 2,6, a za sedam dana cemo vidjeti kakvo je sad stanje.Terapiju nisam mjenjala jer je Zelija rekla da ne treba :-)
Inace kod mene sve ok, uzela sam bolovanje pa uzivam :-D

A vala zeno ti si se bas nahodala po ovoj vrucini....

carobno jutro draga ti si se bas nahodala...meni je taj hormon prije trudnoce bio nizak, vadila ga na pocetku trudnoce i bio je na sredini parametra.
ja ni sutra ne izlazim nigdje, najavili su sutra pravi pakao, crveni meteo alarm...tako da bolje se pripaziti.

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (7.7.2015 23:16:42)

IZVORNA PORUKA: *nur*

Zar vec[sm=jezicek.gif] ,ja uspjevam jos uvijek [sm=jezicek.gif].

Neko Ziel htjela sam ti reci za kondilome.Meni bliska osoba je imala to i stavljao je jabucni ocat i sve je spalo,procitao je negdje na internetu,i stavljao kaze da je djelotvorno,eto pa progoglaj malo

Ne znam smije li se u trudnoci koristiti... i condyline koristim na svoj rizik samo na vanjske i da ti kazem da vec u prva 3 dana koristenja smanjilo se vise od 50%, pa sam napravila pauzu 4 dana pa danas opet krenula jos 3 dana i necu vise, a primjetila sam malo vec u ulazu kao da ima jos na jednom mjestu ali to necu smjeti dirati na svoju ruku pa cu otici u FARAH u Tz kod specijaliste pa najvjerovatnije hiruski to ukloniti sto ostane..srecom nema puno ,sasvim malo ,kako sam gledala na netu slike kod nekih osoba prekriva veliku povrsinu...

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (7.7.2015 23:18:50)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

kod mene je pupo ogroman, ali bas bas ogrrooomaannn... ja sam se sa "gospojom" rastala tako tad nekad u petom mjesecu [sm=smiley36.gif] samo sto sam se ja hvala bogu rastala i od brijaca prije 8 godina. ja lijepo odem na depilaciju i mirna.
pazi da se ne posijeces, radje angazuj muza nego da bude krvi do koljena [sm=smiley36.gif]

Kako cesto ides? I na koji nacin? Zaboravila sam jel ono ti ides na onu brazilku ili je neko drugi?
Farah 00 blago tebi kad jos vidis :-D sigurno si sitna pa i stomko manji, ja inace buca pa ne mogu ni zamisliti kolika cu biti u 9.mjesecu

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 2:40:07)

Kako cesto ides? I na koji nacin? Zaboravila sam jel ono ti ides na onu brazilku ili je neko drugi?
Farah 00 blago tebi kad jos vidis :-D sigurno si sitna pa i stomko manji, ja inace buca pa ne mogu ni zamisliti kolika cu biti u 9.mjesecu

Malo da van upadnem [sm=smiley36.gif]. Ja idem svako 3-4 sedmice. I to.je sasvim dovoljno. Radim brazilku [sm=smiley36.gif]. Vjeruj da si rahat. Nena onog svakodnevnog brijanja. Budes fino glat malo duze.

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 6:58:35)

IZVORNA PORUKA: ninuska

Malo da van upadnem [sm=smiley36.gif]. Ja idem svako 3-4 sedmice. I to.je sasvim dovoljno. Radim brazilku [sm=smiley36.gif]. Vjeruj da si rahat. Nena onog svakodnevnog brijanja. Budes fino glat malo duze.

samo ti upadni bona [sm=smiley1.gif]
ziel meni kad skida dlake skida od glave do pete (malo po rukama i od pupka do tabana sve) kod mene su se dlake pravo prorijedile, godinama samo idem na depilaciju, nista sama ne skidam. sad mogu komotno i po mjesec i po dva da izguram a suknje stalno na posao nosim. malo je cupavije kod bikini zone (tu sam ih i uzgojila vise)
i cupa i meni dole sve,vrlo malo ostane onda ja ta sto je ostalo sama uklonim.
ne bih dala ovog rahatluka vjeruj mi.

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 7:04:06)

jutro, ja poranila...vec tonu nekih poslica obavila i evo ness pristavila.
probudila se oko 5 pa usput pustila prvu masinu bebece robice (uspjela sam nagurati sve pelene i bodije za otkuhavanje) taman da iskoristim ovu vrelinu da se lijepo osusi.
sinoc je mm pomakao krevet od L (bio je vise prema komodi) tako da se sad moze lijepo prici komodi i mogu se otvarat ladice.
danas cu komodu iznutra lijepo da prebrisem i kako budem peglala tako cu slagati u ladice.

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 7:25:42)

Jutro zenice drage,kod mene kafica u toku na balkonu da je popijem dok jos nije pocelo prziti,danas definitivno nigdje ne izlazimpa ni do prodavnice,kazu bit ce pretoplo,a neku kisu najavljuju veceras pa valjda nas malo rashladi,imate mahanj

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 7:27:03)

Jutro zene, ja kao i uvijek pospana, jedva sam ustala... [sm=smiley13.gif] I uz to sve, zaustavi me policija, kao zasto ne vozim 50/h jer je to ogranicenje, a ja sutim, a vozila mozda oko 63-4 , nisam neki prestupnik vala [sm=smiley36.gif] trazi covjek vozacku a ja mu dajem licnu, on pogleda licnu, procita, kaze: IMAS LI VOZACKU? A ja ne znam gdje se nalazim, uglavnom je bilo: HAJDE OPROSTICEMO TI SAD ALI PRATI OGRANICENJA. Huh... Sreca.

Evo sad me na poslu docekalo 3 i sad dodje jos 3, nikad necu shvatiti zasto svijet ustaje ovako rano da ide doktoru, kao da doktor radi samo jedan sat i ode kuci, nego 8 punih sati, da fino odspavaju pa dodju u 12:00 nego oni hoce ujutro kad ja jedva gledam.....

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 7:45:06)

Jutro zene, ja kao i uvijek pospana, jedva sam ustala... [sm=smiley13.gif] I uz to sve, zaustavi me policija, kao zasto ne vozim 50/h jer je to ogranicenje, a ja sutim, a vozila mozda oko 63-4 , nisam neki prestupnik vala [sm=smiley36.gif] trazi covjek vozacku a ja mu dajem licnu, on pogleda licnu, procita, kaze: IMAS LI VOZACKU? A ja ne znam gdje se nalazim, uglavnom je bilo: HAJDE OPROSTICEMO TI SAD ALI PRATI OGRANICENJA. Huh... Sreca.

Evo sad me na poslu docekalo 3 i sad dodje jos 3, nikad necu shvatiti zasto svijet ustaje ovako rano da ide doktoru, kao da doktor radi samo jedan sat i ode kuci, nego 8 punih sati, da fino odspavaju pa dodju u 12:00 nego oni hoce ujutro kad ja jedva gledam.....

Ma ja sam uvijek govorila,nigdje nema vise naopakog naroda kao kod nas,pogotovo oni penzioneri uvijk negdje zure,guraju se,pa jos kad vidim kad se po onoj najvecoj spici vozikaju bespotrebno a j nemam gdje da sjednem,poludim [sm=smiley36.gif]

Dobro si ti prosla sa policajcima [sm=bravo.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 7:49:49)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Ma ja sam uvijek govorila,nigdje nema vise naopakog naroda kao kod nas,pogotovo oni penzioneri uvijk negdje zure,guraju se,pa jos kad vidim kad se po onoj najvecoj spici vozikaju bespotrebno a j nemam gdje da sjednem,poludim [sm=smiley36.gif]

Dobro si ti prosla sa policajcima [sm=bravo.gif]

E stvarno mi nisu jasni penzioneri, trpaju se prije djece, kaze: JA SAM NA REDU, pa ne idu na posao pa da zure, evo sad bas jedan hoce preko reda, prijeti nesto kao UZECU KNJIZICU I OTICI U HITNU RECI CU DA ME NISTE HTJELI PRIMITI. A ja mu rekla vec da ima narucenih, koji su dosli na svoje vrijeme i oni imaju prednost. Ali eto bezveze laprdaju da izvinete, nemaju strpljenja i razumjevanja za druge ljude. Ali eto dosta o tome. Ne zelim da mi dan pokvari nebitan dogadjaj.

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 7:50:14)

standardna jutarnja postava [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] yna se ko je vrijedan [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ja sam svasta nesto uradila, usput se i uljudila ako ko bane vako rano [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ispratila muza na posao, hocu jos da pobrisem prasinu na komodi gdje je tv (izludi me tv i prasina oko njega) i da budim malenu da doruckuje
moram kasnije yvati i dostavu plina, da mi donesu rezervnu flasu, ima i 2 mjeseca kad se ispraznila sve danas suta, danas, sutra...

vec je pravo ugrijalo, ne pada mi na pamet nigdje hodati...nece me ubiti to sto sam 2 dana kuci...lijepo mi je sa malenom, igramo se, slazemo puzle, crtamo... a usput i sta uradim po kuci u neznanju.

ziel nista ne zezaj za te sto dodju rano po uputnice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i sama sam ti takva bila, znala sam u 7 kod doktora po uputnicu jer ne mogu izlaz traziti za sve zivo. kad smo kod uputnica danas muz ode poslije posla po uputnice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] valjda se nece pobiti s nekim tamo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 7:58:20)

Joj i vozaju za te uputnice,ja neki dan odem i uzmem za kontrolu 2 uputnice reko za svaki slucaj da ne hodam stalno po ambulanti,jos i guzva neka uvijek i hajd dala meni dr opste prakse,pitam ja nju kad da dodjem po uputnicu za bolnicu,kaze to moras uzeti od ginekologa,kontam wtf koja je razlika izmedju njih [sm=zmeden.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 8:00:52)

standardna jutarnja postava [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] yna se ko je vrijedan [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ja sam svasta nesto uradila, usput se i uljudila ako ko bane vako rano [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ispratila muza na posao, hocu jos da pobrisem prasinu na komodi gdje je tv (izludi me tv i prasina oko njega) i da budim malenu da doruckuje
moram kasnije yvati i dostavu plina, da mi donesu rezervnu flasu, ima i 2 mjeseca kad se ispraznila sve danas suta, danas, sutra...

vec je pravo ugrijalo, ne pada mi na pamet nigdje hodati...nece me ubiti to sto sam 2 dana kuci...lijepo mi je sa malenom, igramo se, slazemo puzle, crtamo... a usput i sta uradim po kuci u neznanju.

ziel nista ne zezaj za te sto dodju rano po uputnice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i sama sam ti takva bila, znala sam u 7 kod doktora po uputnicu jer ne mogu izlaz traziti za sve zivo. kad smo kod uputnica danas muz ode poslije posla po uputnice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] valjda se nece pobiti s nekim tamo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Rekla sam ti bona da za uputnice nema belaja, to ide zacas, ali ovo ljudi hoce da podignu mjesecnu terapiju, imaju svoje termine, ali opet dodju ranije ili promase dan i vrijeme totalno, kad mi ljude objasne sta je problem, da nisu mogli doci stvarno ja izadjem u susret ali ovi sto su mi odmah nastrojeni negativnom energijom pa njihova greska i opet prijete...eh za te necu da se sikiram, stavim ih zadnje. Po proceduri. Treba nrazumjeti i nas med. radnike [sm=smiley12.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 8:08:14)

standardna jutarnja postava [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  yna se ko je vrijedan [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ja sam svasta nesto uradila, usput se i uljudila ako ko bane vako rano [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  ispratila muza na posao, hocu jos da pobrisem prasinu na komodi gdje je tv (izludi me tv i prasina oko njega) i da budim malenu da doruckuje

ziel nista ne zezaj za te sto dodju rano po uputnice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  i sama sam ti takva bila, znala sam u 7 kod doktora po uputnicu jer ne mogu izlaz traziti za sve zivo. kad smo kod uputnica danas muz ode poslije posla po uputnice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  valjda se nece pobiti s nekim tamo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Rekla sam ti bona da za uputnice nema belaja, to ide zacas, ali ovo ljudi hoce da podignu mjesecnu terapiju, imaju svoje termine, ali opet dodju ranije ili promase dan i vrijeme totalno, kad mi ljude objasne sta je problem, da nisu mogli doci stvarno ja izadjem u susret ali ovi sto su mi odmah nastrojeni negativnom energijom pa njihova greska i opet prijete...eh za te necu da se sikiram, stavim ih zadnje. Po proceduri. Treba nrazumjeti i nas med. radnike [sm=smiley12.gif]

vala ja razumijem ako iko razumije, ali niko ne razumije da ima nas koji ne moyemo ya uputnicu trayiti iylay, jedva sam jednom izdogovorila da ostavim zdravstvenu (ujutru u pola 8) pa cu doci poslije posla. eto kao doktorica je u guzvi nema kad jebenu uputnicu da popuni...reko mogu ja i u 8 navece doci, valjda ce za 12 sati naci neko vremena da popuni uputnicu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
joj bilo je dobro jedno vrijeme, moja doktorica bila nesto dugo bolesna i dosla neka 10ta da je mijenja, ta mlada, zajebana (na istoj smo talasnoj duzini bile), ja dosla jednom nema nikog u cekaoni, nisam mogla a da ne prokomenarisem s njom...kaze ona ovdje izgleda dodju da se ispricaju [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ona to sve razjebala u par sedmica...bilo milina dolaziti. kako se vrati moja doktorica tako se vrati i ekipa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

MAM ja koliko se sjecam uputnica za porodiliste se uzima u domu zdravlja. s obzirom da moj vrli dz nema ni ginekologa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (omer maslic), mm je isao na otoku po uputnicu. tamo je kaze vrlo ljubazno osoblje, uopste nije cekao jer sam ja bila na mirovanju i na komisijskom bolovanju...samo pogledali nalaze i odmah mu dali uputnicu

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 8:11:54)

Pa da u domu zdravlja se uzima,samo sto moras kod ginekologa,a ne kod dr opste prakse,pa mi nije bilo jasno sve uputnice uzimas kod dr opste prakse,a za bolnicu uputnicu kod ginekologa

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 8:15:16)

Jutro zene

Ustala i ja prije sedam. Vrucina bas. Svu noc mi je sve rastvoreno bilo. Evo sad ide kafica lagano. Ne bih danas nigdje u hodnju ali imam neku obavezu neodgodivu pa cu zacas otici to zavrsiti i nazad u jazbinu[sm=smiley36.gif] KLimu upalim u dnevnoj i rastvorim stan cijeli a ja se smjestim u soavacu koja je podaleko od dnevne i taman mi bude. Bunker pravi.

Ziel, nije ni vama lako sa tim poslom, mogu ti reci. Svakakvog svijeta ima. Ja kad sjedim kod svoje dr, vidim kako iz cista mira krene da se dere na sestru, ili zahtijeva nesto, nidje veze. A ima i finih ljudi, ovako ko ja[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sjede i cekaju, ljubazno[sm=jezicek.gif]

A sto se tice jucerasnji/sinosnje teme oko velicine pupe. MOj nije prevelik, taman je. Cak mi svijet govori da je i mali a mrva se smjestila poprijecno pa stvarno pupo ne izgleda da je veliki ali ona je u skladu sa sedmicama pa nek' govori ko sta hoce. Zivciralo me to dobro jedno vrijeme ali sad sta me briga. Ma svijetu je glavno pitanje, koliko si se udebljala, nije ti veliki pupo, ma sad ce on u osmom i devetom nakvasat i sta je[sm=smiley36.gif] Ja ko po komandi odgovaram, ako mi neko red pitanja promijeni, ja se ne uhavizam pa opet istim zamisljenim redom odgovaram[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Farah, fin ti je TSh[sm=bravo.gif] Moj je bio na pocetku ok 1,9. Pa u trudnoci skocio na 3,5. Zadnji je bio 2,5. Ali Zelija je zadovoljna, iako mi je povecavala terapiju u trudnoci. Da tebi ovaj bude sad dobar[sm=bravo.gif]

LTM, koliko ti je nizak bio TSh?

Jesu li se javljale Mala curica i Alman slucajno[sm=zmeden.gif] Kako su?

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 8:20:21)

Pa da u domu zdravlja se uzima,samo sto moras kod ginekologa,a ne kod dr opste prakse,pa mi nije bilo jasno sve uputnice uzimas kod dr opste prakse,a za bolnicu uputnicu kod ginekologa

Ja sam uputnicu uzimala od doktora opste prakse..to je bilo prije 4 godine. ..tu za bolnicu, a ove za kontrole mi nidu ni trebale mada mi je i tu znala popuniti

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 8:22:23)

IZVORNA PORUKA: ninuska

Ja sam uputnicu uzimala od doktora opste prakse..to je bilo prije 4 godine. ..tu za bolnicu, a ove za kontrole mi nidu ni trebale mada mi je i tu znala popuniti

Ja pitah svoju dr za ovu uputnicu zadnji put i ona mi rece da ona daje tu veliku uputnicu

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 8:31:23)

Jutro, ima nas jos ranoranilaca, ali nigdje dokaza, pismenog traga, haha, ma imam vec neke svoje dnevne rituale i procedure i godi malo ovako...
Vidjecu i ja sa dr da mi napise uputnicu i napismeno da sam na obicnom bolovanju od 15.7., pa na dalje, sto je sigurno sigurno..stvarno s ovim dr, narocito u DZ nikako na zelenu granu, bar kod mene neki ekstremi, bivsa dr koja nedavno ode u penziju kad treba bolovanje ko da joj zdrav zub cupas, a stvarno sam urijetko koristila, ova sad mlada dode, malu djecu i sama ima, pa me sve preko telefona pita koliko zelim dana da mi pise, pa sad kao ja necu, haha, nisam bas ni za taj princip lako cemo, iskustvo me je naucilo da se kad tad obije o glavu, ali hajde....

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 8:32:19)

Kazem ja da je kod nas narod naopak,meni kaze moram kod ginekologa [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>