ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (8.7.2015 8:46:55)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro zene Ustala i ja prije sedam. Vrucina bas. Svu noc mi je sve rastvoreno bilo. Evo sad ide kafica lagano. Ne bih danas nigdje u hodnju ali imam neku obavezu neodgodivu pa cu zacas otici to zavrsiti i nazad u jazbinu[sm=smiley36.gif] KLimu upalim u dnevnoj i rastvorim stan cijeli a ja se smjestim u soavacu koja je podaleko od dnevne i taman mi bude. Bunker pravi. Ziel, nije ni vama lako sa tim poslom, mogu ti reci. Svakakvog svijeta ima. Ja kad sjedim kod svoje dr, vidim kako iz cista mira krene da se dere na sestru, ili zahtijeva nesto, nidje veze. A ima i finih ljudi, ovako ko ja[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sjede i cekaju, ljubazno[sm=jezicek.gif] A sto se tice jucerasnji/sinosnje teme oko velicine pupe. MOj nije prevelik, taman je. Cak mi svijet govori da je i mali a mrva se smjestila poprijecno pa stvarno pupo ne izgleda da je veliki ali ona je u skladu sa sedmicama pa nek' govori ko sta hoce. Zivciralo me to dobro jedno vrijeme ali sad sta me briga. Ma svijetu je glavno pitanje, koliko si se udebljala, nije ti veliki pupo, ma sad ce on u osmom i devetom nakvasat i sta je[sm=smiley36.gif] Ja ko po komandi odgovaram, ako mi neko red pitanja promijeni, ja se ne uhavizam pa opet istim zamisljenim redom odgovaram[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Farah, fin ti je TSh[sm=bravo.gif] Moj je bio na pocetku ok 1,9. Pa u trudnoci skocio na 3,5. Zadnji je bio 2,5. Ali Zelija je zadovoljna, iako mi je povecavala terapiju u trudnoci. Da tebi ovaj bude sad dobar[sm=bravo.gif] LTM, koliko ti je nizak bio TSh? Jesu li se javljale Mala curica i Alman slucajno[sm=zmeden.gif] Kako su? E takvi su najbolji [sm=smiley36.gif] Jos kod mene stvarno ok doktor, bas dobro radi, brzo i sve dobiju na vrijeme i recepte uvijek imaju, a znate kakvo je sad stanje, manjak recepata, covjek izvede neki trik i svi dobiju recepte i opet ima ovako nekih crnih ovci da kvare to sto je on sredio stanje u ambulanti... Ali sta ces, nismo svi isti... Uglavnom taj tip x je otisao, vratice se kasnije opet da primi injekciju [sm=hudicek1.gif] valja se opet s njim nositi. Ja sam sasvim ok pacijent [sm=smiley36.gif]. Meni trebaju samo uputnice i recepti [sm=smiley36.gif]. A, prosli put nekakav bio u ordinaciji i zadrzao se...od kulina bana su pricali koliko je bio. Kod mene nema neke komunikacije. Samo vezano za "problem". A, imam drugaricu koja je tako sa dr raspredala o momcima tj kako je nekog upoznala, pa nesto krenulo po zlu [sm=smiley36.gif]. Ma haos
|
|
|
|