|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
3.7.2015 15:43:47   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

moram se zaroviti da nadjem te stare slike, evo jedna friskija user posted image user posted image user posted image kad tata zabavlja i cuva

http://s5.postimg.org/vez4fairb/CAM01389.jpg
stigla meni slika na viber i u opisu slike stoji: kozmeticarski studio TAJO user posted image user posted image user posted image mene suze tad zalile od sege
a na majici pise (ne vidi se cijeli text) MENI NE TREBA ENCIKLOPEDIJA, MOJA ZENA SVE ZNA!!! user posted image user posted image

P.S. da zna sad da sam postavila ovu sliku odrekao bi me se momentalno kroz sve medije i portale user posted image user posted image

ne moraju ynati sve...bas su super user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 326
3.7.2015 15:45:21   
rose

user posted image hvala vam user posted image
ma dok cura jos poraste pa skonta lak i karmin user posted image (mislim skontala je ona to sve samo jos je mala) ima da budem tip-top user posted image
a pravo da vam kazem svaki put tako kad ih ostavim pa se vracam kuci ocekujem da ga vidim nalakiranih noktiju i sa karminom user posted image
ja sam davno rekla nije njemu lako, stvarno zasluzuje da mu se za zivota podigne spomenik user posted image

jos ako je i beba broj II zensko...ima da mu se cestita 8 mart ko i mom user posted image

Neposredna veza do poruke: 327
3.7.2015 15:52:12   
lala88
https://www.facebook.com/lia.gocciadicielo/videos/vb.1567787000/10205767402215436/?type=2&theater jest li gledale ovaj video
Ltm kod tebe ce biti ovako https://www.facebook.com/wasse3/photos/a.185055808196736.35678.179335852102065/807205479315096/?type=1&__mref=message_bubble

Neposredna veza do poruke: 328
3.7.2015 15:59:11   
maksi
Ja ispeglah brdo bukvalno,evo legla sva se tresem,stim sto sam pojela jutros samo komadic hljeba namazanog sa pastetom i malo lubenice....prosto se tresem a muci me i kiselina te mi se povraca i manta.
Joj imam osjecaj da vam se samo zalim

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 329
3.7.2015 17:07:46   
*pcelica*
Evo i mene s kontrole. Sat vremena sam cekala, nekakva guzva a nas deset_ sve trudnice user posted image Bas sam se iznenadila, od kako idem na kontrole nikad jos ni jedne nisam srela user posted image Uglavnom, sve masala super. Pritisak 120/80 dobila sam tri kile. S tim da prosli nisam nista kontam taman je to user posted image Dala mi je zeleno svjetlo da mogu letjeti pa eto ako odlucimo da putujemo kako smo kontali da znam da mogu. Beba masalah napreduje, tako da vise ni ona ne zna koja sam sedmica user posted image Jesam li 21 ili22. Ostalo je da vodimo da sam 21. Narasla nam je i cuna tako da je potvrdjeno da je user posted image . Cim sam izasla iz ordinacije i nazovem mm. Rekoh samo da ti javim da si stvarno majstor. Em si ubo iz prve em treca sreca upalila user posted image A on sav ponosan jesam li ti reko da sam velemajstor user posted image

E da i rose kad ti bude na ruku da promijenis termin poroda. Nije 02 11 po novom je 12 11

< Poruku je uredio *pcelica* -- 3.7.2015 17:10:34 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 330
3.7.2015 17:14:45   
ziel

IZVORNA PORUKA: rose

ovo je prvo presvlacenje by tata...S imala oko 3 mjeseca user posted image

http://i.imgur.com/2cL3c7Y.jpg

ma niko nije primjetio tatu koji presvlaci bebu od 3 mjeseca...nek vam bude motivacija da i svoje usmjerite user posted image

Primjeceno, zapamceno i vec stavljeno za cilj user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 331
3.7.2015 17:18:33   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ziel

ma niko nije primjetio tatu koji presvlaci bebu od 3 mjeseca...nek vam bude motivacija da i svoje usmjerite user posted image

Primijeceno, sacuvano, isprintano jos da stavimo na zid kao motivaciju je loi tako ziel?

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 332
3.7.2015 17:19:19   
ziel

IZVORNA PORUKA: pandica

Ja mislim da ne mora biti ni do odgoja, vjerovatno je lakse kad je muskarac vec odgojen da su svi poslovi zajednicki, ali moze se to promijeniti i ako nije. Ja imam dvojicu rodjaka. Jedan u zivotu se nije uhvatio niceg zivog u kuci, kako se ozenio, kuha, pegla, čisti. Žena za vikend izadje sa djecom, on generalno kucu uradi. Znam da je mojoj mami to bilo van pameti, čuj ona hoda a on radi, kaze on, meni je to zadovoljstvo i skontas wtf??? Zena je fino u startu postavila kako treba. Živimo zajedno, prljamo zajedno, jedemo zajedno. Drugo je to kad su zene bile non stop u kuci, a muzevi do kasno radili na teskim poslovima. Al covjece danas i zena ko i muz radi i jos bi trebalo da stigne na sve.
MM recimo nista svojoj mami nije pomagao, znam da kad smo se trebali vjencati ona meni kaze molim te sve sto mozes prebaci na njega... Poslusala sam, iskreno i on je od starta htio, ali sam i ja bila ta koja je polako uvodila. Hej hajde dok ja kuhinju ti operi kupatilo, hajde ti usisaj a ja cu prasinu. Fino prvo brze zavrsimo, pa imamo mnogo vise vremena da provedemo jedno s drugim.
Mi zene najvise grijesimo u onom, "neka ja cu", brze cu...isl.. Kako god da uradi, radije ispravi ti kad on ne vidi, samo ne tersaj...
Što se bebice tiče, ja sam svom vec dala do znanja da očekujem da ce je i cuvati i presvlačiti i pomagati u svemu. Kaze da jedva ceka, pa vidjet cemo user posted image  Na porod ga ne tjeram, jer i sama ne bih voljela da gleda to. Meni kao zeni izgleda bljak, a ne muz... ne znam mozda je i glupo, ali jednostavno mislim da njemu nije mjesto tu..

ima ovo sto kazes donekle mjesta. ukoliko je mama /svekrva po cijeli dan kuci logicno da nece sinove uciti da kuhaju ili peglaju...mada ja smatram da to svakako treba nauciti, cisto od viska glava ne boli, nedaj Boze zena moze u bolnicu, moze se teze razboliti... treba da pocrkaju od gladi u prljavom user posted image a i otici ce negdje sam, na neki put, na par dana...pa mozda ce morat kosulju oprat, opeglat...
moja mama i svekrva su stvarno puno radile i bas kao sto rose rece, bila su dnevna zaduzenja, pobrisati, oprati, pustiti masinu, prostrijeti... kasnije kako sam porasla preuzela ja i kuhanje (recimo ja prva smjena dodjem skuhama nama troma jer se mami jedno vrijeme nije znalo za radno vrije-takav posao)
kad sam se udala tata i brat preuzeli (tata mi je inace imao 97 jako tezak mozdani udar, bio u komi, kasnije ga penzionisali...mislim hvala Bogu moze on oko sebe ali eto dosta slabo hoda, sve je losiji iz godine u godinu sa zdravljem) mada tata i dan danas uskoci gdje moze, znao nam je i skuhati (mama recimo na putu a brat i ja studirali, nema nas po cijeli dan)...poenta je bitna je organizacija a ne ovo je muski ovo zenski posao...
i sto se tice poroda, nije gadan koliko vas vecina prvorotki misli...zaista nema nista ljepse nego kad mama i tata po prvi put vide bebicu, pomirisu je i poljube... ja znam da mm i dan danas spominje da nema ljepseg osjecaja za njega od onog trenutka kad su nam dali L u narucje i on je mazio i ljubio user posted image razumijem ako neki muskarac nece ali vjerujem da je njima zaista divan osjecaj jer oni nemaju ovih 9 mjeseci koje mi imamo, udarci, okretanja...sve ove slatke muke dok pupa raste...

ziel draga samo lagano i pamet u glavu, vec smo nebroj puta pricale o tome, samo zajednickim snagama, dijete je plod zajednicke ljubavi, sve se moze kad se male ruke sloze user posted image
bitno je samo da se ne unosi panika i nemir u redove user posted image vjeruj ima takvih dana...ja sam juce i danas krepana (iskreno receno lakse mi bilo na poslu sjediti noge u zrak i mlatiti po tastaturi) ali nema cijene to sto sam s malenom a i nema razloga da muzu navece skacem po glavi de ti oko nje (mislim on to svakako preuzme) ali nije ni on odmarao, ustane u 6 kad i ja ode na posao, radi... bitno je samo da ima razumjevanja i sve se onda moze.
valjda ima smisla ovo sto sam napisala user posted image hocu svasta nesto da kazem a ne bih da pisem romane user posted image

Naravno da ima smisla i pokusacu da ga prilagodim porodicnom zivotu, nije on tipicna mamina maza ali je jedna vrsta te maze user posted image naucio od svog oca , njegov otac nece pomaci kasiku sa stola a kamoli sta drugo, nece da nalozi vatru za centalno grijanje sto mi je bas muski posao, ono ubacivanje drva i uglja u pec itd, npr ja to nikad nisam radila, niti cu i vec je jedna zima prosla ja ne ulazim u kotlanu user posted image da im ne bi ja nosila ugalj to tesko, nije za zensko... i ja nesto napisa, ali eto shvatate poentu, moram promijeniti ono sto su ga roditelji 30 god. ucili ....

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 333
3.7.2015 17:20:59   
ziel
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: ziel

Primijeceno, sacuvano, isprintano jos da stavimo na zid kao motivaciju je loi tako ziel?

Tako je user posted image
Ima da vidim svog ćelu kako presvlaci sincinu svog ili me nece biti user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 3.7.2015 17:21:33 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 334
3.7.2015 17:43:37   
LieToMe RR
pcelice user posted image za kontrolu, cestitam i na user posted image user posted image samo nek je zivo i zdravo to je najbitnije

ziel ma vidi ne bi meni bilo tesko ni ugalj nositi za ovog mog jer vala potegne i on momacki user posted image ono ruka ruku mije user posted image al vala da on lezi i sve 4 u zrak dok ja teglim ugalj ili paket mineralne e ne moze user posted image ne ide to. do duse ja od kako sam ostala trudna kad sam s njim mogu samo toaletni papir da nosim ili one neke djidje iz dm-a ako kesa nije teska... stvarno se poturio momacki user posted image

rose /b] pa zar vam ne rekoh juce (zaklela bih se 100% da sam rekla da je Laura opet aktuelna) Divke je 90% siguran da je user posted image user posted image zato juce i ona prica o uloscima (kaze dace oglas trazi se sponzor ulozaka za koke sa dvanaestog user posted image ) uvijek duhovit
danas salje pusu kuci punoj zena user posted image

e ne rekoh vam danas po prvi put u frizerskom dozivjeh sok od totalnog neznanca, ja sa malenom i kad musterija onako u pricu (obracala se malenoj) bla bla oko pupe i eto imaces bracu ili seku na to ja odusevljeno seku user posted image kaze teta: jaaaooo divno, nek je zivo i zdravo samo... uopste nije bitno te nastavi onda o svojoj svekrvi koja joj je kompleks nabijala sto nije rodila musko dijete user posted image kaze hvala bogu pa su sad druga vremena pa su i zenska djeca ravnopravna sa muskom user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 335
3.7.2015 17:52:00   
*pcelica*
Meni je dr na fetalnom ko nagovijestila, sad kad sam krenula da izadjem dr govori e a nisam ti rekla sta je. I govori sincina. Mada ja sam samo rekla svojima i ovdje vama. Za sve ostale je i dalje dijete. Upravo zbog tih prica.Lagala bih kad bih rekla da mi nije drago da pored njih dvije imam i jednog djecaka. Ali mi je bilo vaznije da je sve kako reba da napreduje kakotreba i da porod prodje u najboljem redu. Svako dijete je dar od Boga i svakom se treba radovati. Ali eto opet se vracamo na temu odneki dan da ljudi nemaju filter izmedju mozga i jezika. Pa lupetaju svakakve gluposti

A kad sam krenula na kontrolu zove me komsinica da mi javi porodila joj se snaha inace ovdje na forumu je bila myb@by. Rodila curicu. To su svi odusevljeni. Bebica med medeni. Bas sam se obradovala.

< Poruku je uredio *pcelica* -- 3.7.2015 17:54:51 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 336
3.7.2015 18:18:58   
LieToMe RR
meni forum pobudalio, sve boldirao user posted image
ma pcelice najbitnije da je sve kako treba a lijepo je nakon dvije cure djecaka dobiti...

ja cekam brata da dodje da kafu pijemo...a kiselina me smori user posted image

Neposredna veza do poruke: 337
3.7.2015 19:10:12   
ziel
LTM nije mm bas ljencuga klasicna, ali u kuci rijetko sta radi, ja mu stavim na sto rucak, on kad zavrsi samo se odmakne.... to su ga naucile njegova mama i sestra nazalost. Moj otac je mojoj mami pomagao kad je trebalo, iza sebe ocisti sto, napravi i rucak tako cesto jer on je u penziji a ona zaposlena pa je ceka kad dodje s posla, a pri tome nije klosar, opet se njegovo pita, mislim mama ga postuje kao muskarca u kuci. To mi se kod njih svidja... Dok ovaj moj se totalno oslonio na mene. Nkead kontam sta da mi je rizicna trudnoca pa da moram prelezati 9 mjeseci, sta bi onda bilo, kako bi se tad ponasao, da li bi mi kad casu vode donio?! I to sve zahvaljujuci njegovom ocu koji smatra zene sluskinjama. Nece to on reci, ali ponekad lupi neki koment, meni se zeludac okrene.

Ja evo napravila sirnicu, sad se pece pita s jabukama... Sve ziva tjestenina, oh my God user posted image
Vcrs cmo ja i mm da odemo do mojih, pa cu im ponijeti to sto sam napravila, oni poste, pa sevap je user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 338
3.7.2015 19:47:56   
ninuska
Sta ste se raspisale user posted image .
bila na kontroli. Sve ok hB user posted image . Teski smo 1200gr..mashallah. potvrdjeno da je djecak. Stavio ruku ispod glave i uziva user posted image .
otisla po malu, pa bile u parku gdje smo i muza s posla docekale.
Napravih tikvenicu..bas mi se jede u trudnoci..pa bujrum :).
Da pohvalim i ja svog user posted image . Od prvog dana je presvlaci, oko pupka deverao (ja to nisam dirala), kupao je sa mojom mamom. Ja sam tek uletila nekad kasnije. Navecer je ustajao kad se probudi,prinese mi je da doji..i tako user posted image user posted image . Vidjecemo ga sad user posted image .
doduse, zavisi i da li muz ide odmah na posao. Moj je bio s nama prvih 15 dana. Imao od firme pet dana,a ostalo uzeo bolovanje

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 339
3.7.2015 20:00:38   
lala88
pcelice i ninuska bravo za uredne kontrole i momcine, eto postacete i vi svekrve pa slijedite savjete od rose i Ltm da sinove sve naucite. I ja od kako sam trudna nosim samo papir ili kozmetiku, neda mm nista tesko, a de ne govorim da 3 godine kako zivimo skupa i 4 stana nikada nisam okacila zavjese i paravane, on to uvjek radi. Kad nam se najave gosti ja kuham, on usisa i prebrise. Sad zadnji put kad smo se selili meni je bio 4 mjesec trudnoce, on je sve izbrisao i podove i prasinu. Nemam ga sta hvaliti vise dovoljno je da kazem da ide na njivu da kopa i tepihe mi je oprao kod svekrve. Evo sad nam priprema stapove sutra za ribolov.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 340
3.7.2015 20:01:59   
*pcelica*
Kod mene mm nije bio kuci. Mislim da je mozda bio samo dva tri dana sacuvao od godisnjeg. I meni bilo zao da on uvece ustaje pa onda na posao a ja hB nisam imala ni veliku ranu nisam ni na carski. Drugi dan sam se osjecala ko da se nisam ni porodila. Da je bilo drugacije on bi ustajao nije mu problem. Inace i kad sam bolesna on se budi i kontrolise me a i tad svaku vece kad krenemo na spavanje on pocne ako nesto ti budem trebao zovi. Ako ne mozes ustati zovi. Ali hB nije bilo ni potrebe njih dvije su spavale. Budile se oko cetiri ili sest ujutro

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 341
3.7.2015 20:13:34   
lala88
mm cuva godisnji kad se porodim da koristei, tako je i u firmi najvio, kad odevzem zenu da sse porodi smatrajte da sam na godisnjem. Uzece 12 dana da bude tu i da zavrsimo papirologiju oko upisa i zdravstvenog. A i mama ce doci da pripomogne, dolazice i patronazna da kupa bebu. Pupak cu morati ja, jer ni mama nezna nista o tome. Mm ce biti logistika, kad treba sta obaviti u gradu i otici do trgovine, a ukljucicu ga u pelene i kupanje kad budemo sami, to ce biti nakon 20 dana.

Neposredna veza do poruke: 342
3.7.2015 22:01:37   
LieToMe RR
ma organizacija i podjela posla su najbitniji. samo se uz dobru organizaciju sve lakse podnese...
mi smo se recimo organizovali, bio moj brat na kafi, otisao...mm malo odkunjao, nas dvije se igrale, ona vecerala, mm je istusirao, ja je obukla... on meni aplicirao vaginaletu (orbit za mindju user posted image user posted image )
ja u zivotu to nisam nikad to gurala dole user posted image user posted image
i mene deportovali u spavacu a njih dvoje se uspavljuju i gledaju pepu prase user posted image
ja krepana, bas mi dinamican dan...sutra cemo kod sveki na cijeli dan, mala ostaje da noci, mi cemo u soping i skitnju navece.

laka vam noc, odmorite se, uzivajte...

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 343
3.7.2015 22:46:10   
rose
Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

JUNI

29.06. Alman user posted image porodila se user posted image
30.06. Mala curica user posted image

JULI

20.07. Lala88 user posted image
22.07. Adano user posted image
22.07. Memsi user posted image
30.07. Anitaa user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image
14.08. Rose user posted image
15.08. Pandica user posted image
18.08. Putujuca user posted image
24.08. LieToMe user posted image
28.08. MAM user posted image

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutro user posted image
23.09. Ninuska user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur*
26.11. Farah 00 user posted image

DECEMBAR

07.12 Elastigirl
14.12. Leena user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 344
4.7.2015 7:25:14   
ninuska
Jutrooo

Da se tuspasim i kazem da odoh kod svekrve. Bicemo 2-3 dana. A tamo nemam neta, kako li cu prezivjeti user posted image . Usput cu da izvadim iz vreca bebece stvari user posted image . Da vidim sta se moze iskoristiti..to ce biti avantura sa ovom malom user posted image .
lijepo se provedite i odmorite za vikend

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 345
4.7.2015 7:57:44   
LieToMe RR
ja se naspavala user posted image toliko da me sve zivo boli user posted image
odoh popiti nesicu i doruckovati sa mm na balkonu... u to ce se i zmaj probuditi pa idemo kod sveki.

ninuska uzivaj, odmori se i javi se kad se vratis user posted image
ostale trudniceo uzivajte, lijep provod vam zelim...cujemo se jos u toku dana...

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 346
4.7.2015 9:33:27   
*pcelica*
Dobro jutro
Ninuska sretan put i lijepo se provedite
LTM i ti takodje, nemoj danas pretjerati da te ne bismo ruzile user posted image
Ja pijem nesicu i kontam da li da odem do svojih malo. Mama mi je dosla s vikendice pa da je vidim user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 347
4.7.2015 11:00:03   
Farah 00
Dobro jutro user posted image
Ja se bas naspavala, prelijep dan za cjelodnevnu skitnju :-)

Pcelice i ninuska bravo za uredne kontrole user posted image kao i na user posted image , neka samo bude zivo i zdravo.

Odoh sad pravit sebi sta da jedem, ogladnile smo user posted image

Neposredna veza do poruke: 348
4.7.2015 11:14:54   
Carobno jutro

Dan,

Ja jela, popilaa kafu, pospremila po kuci i sad kontam sta cu danas raditi..mozda odem na feniranje..mm radi..bezz dosadno

user posted image super sa kontrole, sretan put ko gdje putuje, pozdravite svekrvvei uzivajte u vikendu

user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 349
4.7.2015 11:18:31   
maksi
Jutro user posted image ,

Dan je divan ali ja se nesto ne usudim nigdje ici nesto me kao ziga ljevi jajnik pa skroz dole i to stalno kontam da se nisam prehladila pa skuhala uroloski caj za trudnice litru i evo pijucka. A iskreno reko da nisu kontrakcije a ne lice mi na kontrakcije jer samo sa jedne strane ziga.
Meni koda je prvo djete a ne trece user posted image
Sva se osluskujem i brinem malo sam opterecena ali si ne mogu pomoci nikako.
Po terminu u ponedeljak ulazim u 9 mjesec, a u cetvrtak cu biti punih 36 sedmica.

Pcelice i Ninuska za user posted image user posted image user posted image uredne kontrole a i za momke izgleda nam momci preuzeli spisak nek su nam zivi i zdravi.

Ostale uzivajte u vikendu

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *