amanullah -> RE: Rak dojke - upozorenje! (15.12.2013 20:55:35)
|
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR IZVORNA PORUKA: amanullah Pozdravljam i selamim sve na forumu Nije me bilo izvjesno vrijeme, pa se nazalost javljam na ovoj temi. NAIME PRIJE 7 MJESECI DIJAGNOSTICIRALI SU MI KARCINOM DOJKE. Odradila sam kemoterapije, prije 15 dana sam operirana, hvala Allahu na vrijeme je otkriveno sa dobrom prognozom. Prosla sam period borbe, padanja, ustajanja, i na kraju sam se izborila hvala Allahu.Pisem knjigu, nadam se da ce jednog dana ugledati svjetlo dana [sm=smiley1.gif] ako bude trebala kome kakva inforamcija , da se bori sa istim ili slicnim problemom bujrum neka mi se javi... VASA Amanullah Velika sreca je da je otkriveno na vrijeme. Divim ti se na snazi i tako pozitivnom razmisljanju, vjerujem da je to jako bitna stvar da se ustraje u borbi i da sve zavrsi uspjesno i sretno [sm=bravo.gif] mila moja hvala ti Radilo se o invazivnom tumoru koji je za mjeseca dana sa 14 mm porastao na 34 mm.. Prosla sam 6 kemoterapija, normalno funkcionirala jer ima troje pilica.. Poslala 100 mail-ova na sto adresa, uzela najbolje informacije i lijekove u borbi sa onim sto se moze desiti insanu..Nakon druge kemo tumor nestao, pred operativni zahvat uradim MR na kome uopce nije bilo naznaka da je uopce bio karcinom... Nemoj te se zbuniti kada vam kazu fibrocisticna masa.. I meni su rekli, nakon UZ, MAMOGRAFIJE, no na moje inZistiranje uradim CORE BIOPSIJU i naravno potvrdi se da se radi o karcinom malIgnog karktera.. svaka 3 zena u Federaciji boluje od karcinoma , porazavajuci podatak, zato OPREZ ZENE..
|
|
|
|