Sulty -> RE: Bebe 2009/2010 (26.6.2010 8:02:10)
|
Aida, pa to su divne vijesti za Bebachu. Bas mi je drago!!!! Leena, fudbalska lopta je izgleda i nama odlicna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], mada mi nju kombinujemo sa onom klasicnom pozom (dijete u narucju), pa kako kad. Nas je dr narucio u Vrazovoj tek krajem septembra, kad ce Vegica ako bog da imati 4 mjeseca, pa sam ja skontala da cu je sljedeci mjesec voditi privatno da je izvazu i da vidim koliko je dobila, jer mi je to nesto dugo do septembra cekati. A za odlazenje na posao i razdvajanje od Esmice, vjeruj mi odmah sam na tebe pomislila, kako mora da ti je zeznuto, svaka ti cast. Esma ima bas zeznutu mamu i sigurno ce i ona izrasti u jaku i ambicioznu djevojku!!!! Tajcika, pa mazes li ti tu ranu necim? Meni su dali taj eozim cini mi se, to je neka blaga tekucina, ali Vegici je hvala bogu pomogla. Mozda i ti da uzmes bris grla i nosa za svaki slucaj, jer meni je to rekla dermatologinja na Kosevu. BAs mi je zao sto jos kuburis s tim i iskreno se nadam da ce ti to sve ubzro proci. Cestitam tvojoj rodici na bebici, a nek su je pustili, znam da joj je garant zeznuto odmah poslije poroda izaci, ali bolje bjezati od te bolnice gore. Marinaci, nadam se da je Anel bolje danas. Lilix, meni je preslatko kako Vega nasloni glavu na siku, a bradavicu stavi ispod usnica (taman joj upadne izmedju usnica i brade) i tako zaspe. Jos ko sto ti kazes kad je zagrli rukicom, ma ja bih se odmah ubila od ljepote!!!!!!!!!!!!!!!!!! A za Kosevo, slazem se, gore ni posto ne treba ici. Ja cu otici na pregled privatno, ne mogu ni da se nosim sa Skerlicevom i cas ima doktora, cas nema. Megi, mogu mislit sto je to zeznuto kad se bebica ljuti na tebe sto te nema. Ali proci ce to, navicice se ona vec. Sreca pa je vikend, pa mozete barem naredna dva dana biti skupa. E, Vegica i ja od sljedece sedmice oficijelno ostajemo same kuci. Do sad nam je dolazila nana i pomagala. Od mog rodjaka zena je poslije poroda fasovala bruh, jer je prerano pocela ostajat sama kuci i nosat bebu i moja mama se toliko toga bojala da mi nije dala da budem sekunde sama i da nosam Vegu. Ja tako volim svoju mamu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nevjerovatna je!!!!!!!!!!! Nadam se da cu ja biti majka Vegi poput moje mame, jer ona je toliko spremna da pomogne, a opet nenametljiva i tiha, a i bas je obrazovana, pa kad je pitas za savjet, tacno zna o cemu prica. Ja se bas osjecam sretnom i privilegovanom sto imam majku poput nje [sm=smiley1.gif]. Moja Vegica se rodila prije tacno pet sedmica. Ja sam prije pet sedmica u ovo doba vec bila u bolnici [sm=bravo.gif]. Nevjerovatno je kako je ovih pet sedmica brzo proslo!!!!!!!!!!!!! U ljepoti i ljubavi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|