Sulty -> RE: Bebe 2009/2010 (25.6.2010 7:22:21)
|
Dobro jutro svima! Leena, hvala ti od srca i na pozi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i na broju telefona koji si mi sinoc poslala. Ja kupala Secerovicku, pa nisam cula, tek jutros vidim poruku. Obavezno cu ih nazvati, posebno sto su mi blizu ovdje. Ma moja Secerovicka, hvala bogu, fino jede, samo bih voljela da sljedeci put vise dobije. Hoce ako bog da. Lilix, ne mogu da vjerujem da su te izradili u Skerlicevoj, ali znas njih, ne cudi me toliko od njih, samo mi je zao sto ti bezveze ode i odvoji se od svoje Berinice. Ma i ja cu se naruciti kod privatnika kad bude vrijeme, ne mogu da se nosim s tim. Jesi li ti zvala Naimu? Sta si joj rekla? Ja se kanim zovnuti Lejlu, ali ne znam sta da joj kazem. Ma reci cu joj istinu, sta me briga, meni sve nesto neugodno, a nikome nije neugodno sto su mi Secerovicki prenjeli tu bakteriju. Ja se isto danas moram odvojiti od moje malene na kratko, jer moram otici izvaditi bris grla i nosa. To su nas savjetovali s obzirom na ovu bakteriju, da urade to svi ljudi koji su cesto oko nje, pa odoh i to da odradim, mada sam nervozna sto je ostavljam i na tih pola sata, sat. Ljubimo vas sve...
|
|
|
|