Leena -> RE: Bebe 2009/2010 (23.6.2010 12:43:38)
|
Evo me opet:))) Sulty, ma kakav laser, sta je njemu!? To sto je njoj iznad oka ima i Esma na kapku, samo manje crveno, pa se ne vidi. U pravu si, to se zove "rodin ugriz" i prodje u roku od godinu dana. Cuj laser!!! A za vakcinu, ova neka sestra je bila fina, rekla mi: Obuci ti bebi sve gore i carapice, samo pantalonice nemoj, pa da joj ne bude hladno. Za kukove, ne znam, Armin je negdje narucio, neko mu rekao na poslu... Negdje kod ciglana. Ako hoces kad vidim kakvi su, ako budu ok, javim ti na pp broj:). I meni je dosta bolnica, u ova dva mjeseca joj je dosta toga, prvo sa mnom duze lezala u bolnici zbog toga sto sam primala transfuziju, pa onda sama zbog zutice dva dana, pa onda ono kad nije kakila 11 dana poslali me na djeciju hirurgiju-NIKAD VISE!!! Taj tretman je bolje da vam ne opisujem, ali opet vidim da ima beba sa istim problemom, pa moram-nijedan narodni lijek joj ne moze skoditi vise nego to sto je taj doktor uradio! Legenda joj je gurnuo prst u guzu! Ona se jeste odmah kakila, ali zamisli VELIKI MUSKI PRST u njenu malu guzu(tada je imala 20 dana i iskljucivo je dojila)! A kako je kakila, tako je i krv krenula iz guze, ja se uspanicila, on kaze:"Nista, to sam je ja malo povrijedio!". Ja sam poludjela, a mm se suzdrzavao da ne reaguje, izasao iz prostorije. Od tada ako ne kaki 3 dana, ja fino skuham kamilicu i dodam malo secera izmedju prstiju i lijepo dijete kaki. U svakom slucaju joj to malo secera skodi manje nego to sto joj je on uradio:(((( Tajcika, da se nismo mi srele u DZ?! Kad si bila? Garant smo se srele, mi smo dosli u 8, a primili nas oko 10 do 10:)
|
|
|
|