Sulty -> RE: Bebe 2009/2010 (22.6.2010 9:20:19)
|
Dobro jutro svima, Evo Vegica i ja se izlezavamo na kaucu poslije dojenja, pa da vam se javimo. Vi ste bas aktivne, pa ne zamjerite sto necu stici bas sviju da iscitam. Danas joj je mali rodjendan, mjesec dana [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], pa mi malo slavimo. Idemo danas i na prvu kontrolu, pa drzite nam fige pliz da nas doktor pohvali. Leena, znam kako se osjecas oko obaveza i da ti zacas dan prodje. Ja bih isto trebala vratiti se svom doktoratu, ali ne mogu jos nikako, jer mi za cas dan prodje sa Vegicom, tacno ne znam kako bih stigla, a i to sto kazes, ja uzmem knjigu da procitam i grize me savjest sto nisam s njom, a kamo li nesto drugo. Esma je, mashallah, predivna, bas je lijepa. Bice ako bog da macka i po. A i ja jedem cesto gljive, bas ih volim, zar ne smijemo jesti gljive?!!!! Hej, sretan Esmici mali rodjendan. Tek sad skontah da su njih dvije rodjene na isti dan, sa mjesecom razlike [sm=bravo.gif] Tajcika, kako si se ti kod Jusufa rijesila tih bubuljica, jesu li ti dali nasto? Nama su dali neku crvenu tekucinu, pa smo time mazali. Mazes li ti svoju ranu time? Najvise me ljuti sto sad kao kazu to je normalno da se pojavi u bolnicama, ta bakterija. Razumijem ja da je to normalno da se pojave neke stvari u bolnicama, ali cekat skoro dva mjeseca da se krene u ciscenje i sterilisanje prostora, e to je bas nenormalno. Ne bi oni nista ni uradili da se ljudi nisu poceli buniti. Samedi, divna si sto si se sjetila da je Vegici danas mjesec dana. Ljubimo vas nas dvije, a vjeruj mi razumijem te za nestizanje, nesto ni Vegica u posljednje vrijeme ne spava puno po danu. Ali zato, hvala bogu, fino spava navece, pa se ne zalim. A sto se tice mazanja guze, kad smo mi bile sada kod dermatologa, rekla nam je da je samo mazemo Niveinom svjetlo plava kolekcija Sensitive u tubi je krema, nesto pise za osjetljive guze. Do sad se pokazala odlicnom. Vjeruj mi, puno je bolja od te panaten. Ja sam koristila i tu panaten, ali ova je Niveina odlicna. I ja Vegi stavljam jako malo kremica, i te stavim bas malo, a po koki je samo malo namazem bademovom i to je to. Ne znam sta za lice da koristim, jer bademova joj je preteska. Mi ne koristimo nikakva ulja, i to nam je dermatologinja rekla da ne radimo, vec je mazemo mlijekom isto Nivea Sensitive, kontam mozda time da joj malo namazem lice.. Jer od bademove mi se cini da joj se stvaraju bubuljice po licu. Bas joj je kozica osjetljiva. Ali i moja je. Ja ne podnosim teske kreme, sve mora biti super lagano za moju kozu. Idacha, draga, ja bas ne volim nekulturnu djecu i jos nekulturnije roditelje. Iskreno se nadam da ce moja Vegica znati za red i disciplinu. Grozno mi je to kad djeca dodju i razore sve po tudjoj kuci a roditelji ni habera. A sve je vise takve djece i roditelja. Potpuno te razumijem, i ja bih otisla u sobu i bila sa svojim djetetom. Ostale, imate veliki pozdrav od nas dvije.
|
|
|
|