aida. -> RE: Bebe 2009/2010 (20.6.2010 8:39:15)
|
IZVORNA PORUKA: Sulty Dobro jutro svima! Samo da vas pozdravimo. Vegica se nesto vise puta budila sinoc, ali dobro je, bitno je da ona hapi. E htjela sam pitati ove novopecene mame, a i mame starije djecice ako se sjecaju, u koliko sati vi kupate svoje bebice? Ja sad kupam Vegu oko 6, pola sedam navece, ali jos uvijek nema neki ritam. Dobro, vjerovatno je rano, jer je mala (29 dana), ali kontam jos uvijek je li to pravo vrijeme da je naviknem sad na to doba. Ne znam ni ja sama, pa zato pitam za savjet :-). I jos jedno pitanje: presvlacite li vi pelene prije podoja ili poslije podoja. Ja sad negdje u sredini, u pauzi, jer prije sam je presvlacila prije podoja, pa je stalno plakala jer je gladna, a volim je malo i ostaviti bez pelena, pa je sad malo nahranim, pa je onda presvlacim. Eto, pozdrav svima i hvala na savjetima iskusne mamice [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Sulty mila, dobro jutro... nesto ni sama nisam obracala paznju kad mijenjam pelenu da mi je to nesto striktno, jest da place ako mijenjam prije podoja al bar sam onda rahat ako zaspi na siki, sto ima obicaj.. ja sam na pocetku kupala uvijek malog u 21h i onda na spavanac, sad kako on nece do kasno da zaspi(a i volim sto je tako) onda nekad kad dodjemo iz setnje a to zna bit i 22h... ne kupam ga da mora bit u isto vrijeme... Do sad se bas volio kupat al evo zadnjih nekoliko puta valjda se napije vode pa je to prava vriska...uzas......
|
|
|
|