|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
22.8.2009 9:08:44   
Mya_81 RR
Hej, drage moje user posted image

Mene je moja mišica noćas pravo izmorila, a još smo bile same doma i to mi je najgore...imala je hranjenje oko 3 i od tada do 7 ujutro se samo komešala po krevetu i stenjala tako da ja nisam mogla oko sklopiti, a sad poslije hranjenja u 7 je ista situacija samo što sada ne spava pa je još i gore. Sad je trenutno mirna...hm, do kad pitanje je...user posted image

Taman što je smirim nosajući i onda hoću malo sjesti da se odmorim, a pritom je i dalje ljuljam i pjevam joj ona odmah u plač kao da zna da sam sjela user posted image I tako nam je stalno...stvarno mi nije jasno kako zna da sjedim user posted image Mustra moja mala...ma, izborit cemo se mi s tim grčevima već nekako....još samo malo user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2326
22.8.2009 10:23:57   
Pretty mamma
Jutrica svima,
izgleda da je ono točno...čim bebe pohvalimo one se pokvare...
Ja sam hvalila moju kako super spava, evo sad me već 3 dana zeza.

Eh, dobila sam onaj pampers paketić, u stvari 2. Nove pampersice premium care, taman veličina koja nama treba user posted image .

Idemo nas dvije malo do grada, trebam joj kupiti neku majičicu, našla sam prelijep tregeršos u Zari, sad nam treba odgovarajuća majica.
Pusica svima!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2327
22.8.2009 10:24:05   
malenaa
hej drage moje,evo da se i mi tuspasimo ovo jutro ... mashallah moj djecak je sinoc poslije setnje dojio u 22:30 i zaspao i probudio se jutros u 9h. mashallah!!!!!! do sada je bilo do 7,ali ovo jutro produzi... i pustio mamu da se naspava. vjerujte da jesam... nisam se ni prije imala sta zaliti ipak je uvijek prespavao noc, ali jutros su mi bas nesto znacila ta dva sata (pretjerujem al et) hehe
ljubi ga mama njegova. danas nam je 2 mjeseca i 22 dana.. sve u znaku dvojke...
cestitamo malom rafaelu tri mjeseca i drugim bebicama koji slave svoje male i velike rodjendane.
ljubimo naseg benju i lauricu...
sahara- ljubi princezicu... nju jos nismo upoznali ali jesmo kad je bila u tibi, kis veliki

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

Neposredna veza do poruke: 2328
22.8.2009 10:26:00   
Pretty mamma
Hej malenaa,
evo i od nas pozdrav. Moramo se naći na Vilsu, sa Benjom i Ajnom. Svi smo tu negdje sa stanovanjem.
A ja ti jedan dan dolazim na vaganje Laurice.
Šaljem ti veliku pusu, kao što sam napisala, odoh u šoping.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2329
22.8.2009 10:33:45   
una77
I ja bih s Vama rado u setnju, pa se nadam da cete se javiti

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 2330
22.8.2009 10:45:32   
malenaa
ma naravski,jos da se samo dogovorimo kad cemo...to nam bas ne ide od ruke heheh :)

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu una77)
Neposredna veza do poruke: 2331
22.8.2009 11:05:28   
škorpija
Danas nam je puna 4 mjeseca mašalahuser posted image user posted image user posted image , trenutno smo kod majke i dide u bihaću i izgleda da mu prija zrak,jer samo spava, spava...
sinoć smo izašli u grad nas troje, ali nije nam dao da popijemo kafu s mirom jer ne voli sjediti u kolicima ako nisu u pokretuuser posted image . pusa generaciji i čestitamo svim slavljenicima mjesečnice evo hrpa poklonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2332
22.8.2009 11:07:49   
neki
Evo i za Ajdina koji pokloncic,cestitamooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2333
22.8.2009 11:18:16   
gvendolina
cestitke za naseg imenjaka,ljubimo gauser posted image user posted image

evo pokloncica ..................................        

cestitamo i svim ostalim bebarama  

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2334
22.8.2009 12:49:35   
pocahontas
hvala vam za cestitke...rafael je svezan u sjedalici i gleda televiziju...sinoc u jedan sam ka smoknula i cestitala mu rodjenje prije tacno 3 mjeseca...a i sebi sam cestitala user posted image
cestitamo i mi svim slavljenicima opet..bas nas nesto vidim ima pofino :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2335
22.8.2009 13:16:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: una77

I ja bih s Vama rado u setnju, pa se nadam da cete se javiti

Ti se ne javljasuser posted image brzo sad pisi kako si i kako bebauser posted image , i super ideja da se mame iz skolice malo druzeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pozdrav svim mojim drugaricama iz skolice i jedva cekam da vas vidim skupa sa djecicomuser posted image

Cestitam Ajdinu 4 mjeseca i evo pokloncicuser posted image user posted image user posted image

Ma moja Ajna je po starim navikama spavala i evo okupali smo je i sad cekam da kakiuser posted image , ali sam ja jutros bila uzasno (Enisa, evo  i ja kukam), vrat me boli i povraca mi se od boli, ali malo sam prosetala i kao da mi je bolje, evo odoh piti kafu, ljubacuser posted image

(odgovor članu una77)
  Neposredna veza do poruke: 2336
22.8.2009 14:51:33   
Mya_81 RR
Moja Minja šalje puno pusica, puno user posted image i punoooooo user posted image   Ajdinu i Rafaelu !

user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2337
22.8.2009 14:55:54   
sheri
pozdrav drage moje!
evo cestitke i od mene i moje Nore za slavljenike danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . da bude jos puno dana, mjeseci godinauser posted image
mi smo bobo, oziljak od boce prestao curiti i susi se.
sad curica pajki, a mama mahalauser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 2338
22.8.2009 15:23:21   
Mya_81 RR
Joooj, Minja nije nista spavala od 7h....sad sam je jedva nahranila jer se toliko unervozila da sam jedva smirila njen plač...evo leži sad na stomačiću i dalje se komeša...kao da se sve bori da ne zaspe da ne bi kojim slučajem štogod propustila...user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 2339
22.8.2009 15:24:44   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Moja Minja šalje puno pusica, puno user posted image i punoooooo user posted image   Ajdinu i Rafaelu !

user posted image

hvala Minjice...pocela si da sharmiras dakle mog Rafaela :)

Neposredna veza do poruke: 2340
22.8.2009 15:32:40   
Mya_81 RR
Moramo se učiti odmalena user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2341
22.8.2009 20:14:46   
Apotekarka
Večer...uh ja sam vam tako umorna,maleni u pola 9 ustao i evo tek sad prikunjao,grcevi ga uhvatili,nerovozan,nenaspavan a jutros kad je ustao bio je ko ptičica pjevao,guguto...maloprije mi povratio,vjetrovi ga muče i rijetka mu stolica nije proljev ali bas me zanima sto znbaci klad je rijetka da li je od grceva...on po danu bas plače u navratima a po noci ne ureklo se po 6,7 sati spava...sad cu ga u 9 kupati nahraniti i nadam se da ce zaspati...bila sam u sopingu mm mi kupio haljinu,cipele,bolero,hlace,farmerke,kosulju i puder...i jedne gacice i grudnjakuser posted image ...baš me ponovio....samo me brine sto mi je Antonio cijele sedmice po danu newrovozan cak mi se par put nakasljao vise kao da se zagrcno kontam da ga grlo boli odbijao bih hranu a on dobro jede...uh sto se ja napisa...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 2342
22.8.2009 20:55:30   
ns.mery
Evo i mene i nama je danas 2mjeseca i masala napredna i slusa za sada , trenutno pajki zaspala prije sat vremena  a ja malo da popijek kaficu i odmorim ,danas sam radila kucu sa pauzama jer ona zeli da se nosa i da joj se prica lopuzica mala moja 

NASA PRINCEZICA SE RODILA 22.06.09

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2343
22.8.2009 21:28:51   
Pretty mamma
Hej svima,
evo i mi se okupale, papale i gledamo tenisuser posted image .
Prešla sam cijeli grad da joj kupim odgovarajuću majicu, ali je nigdje user posted image
Nasla sam u wenice, u novom robotu par stvarčica pa se curica ponovila. Kad skontam, ja njoj svaki tjedan kupim barem jedan komad robice, a sebe zaboravila, skroz...
Eh da, super je ideja da se nadju cure iz skolice, naravno i ostale su i više nego dobrodošle.
Pusa od nas za sada, idemo da nam ne prođe cijeli tenis user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu ns.mery)
Neposredna veza do poruke: 2344
22.8.2009 21:31:44   
neki
Evo i nas,mi malo dosli na odmor kod nane,setali,evo sad pajkimouser posted image Od nanice smo dobili hodalicu,pa nam je dragoooooooooooooooouser posted image
malena_t,da nisi slucajno veceras bila u Hrasnici u parku sa Benjom u bordo kolicima,a ti u crvenoj majici bez rukava i u crnim pantalonamauser posted image user posted image user posted image Please javi miuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 2345
22.8.2009 21:32:55   
belmac
IZVORNA PORUKA: malena_t

Sheri, pocahontas cestitam male rodjendane i evo malo pokloncica i od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sretan mali rodjendan i nasoj drugarici iz porodilista Amni, kcerkici clanice belmacuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo i nas. juće čitav dan nismo stigli.
svim bebarama čestitam navršene mjesecoveuser posted image iskreno im želimo još puno, puno mjeseci prepunih ljubavi i toplih, nježnih zagrljaja.user posted image user posted image user posted image
poseban cmokić našem "velikom" cimeru Benjiuser posted image user posted image user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 2346
22.8.2009 21:35:47   
malena_t
Jesam. Jesmo se to fulile?

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2347
22.8.2009 21:36:08   
belmac
user posted image user posted image user posted image neki super za hodalici
još  malo pa ćemo i mi. ja jedva čekam, a nadam se i mala mrva. djećica u hodalicama su mi skroz slatka.

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 2348
22.8.2009 21:37:27   
neki
Ebem mu misa,jesmo fulile smo se,ja sjedila sa mamom na klupi,ali nazalost nisam bila 100% sigurna jesi li to tiuser posted image user posted image user posted image Bicu ja i sutra sigurno tuuser posted image

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 2349
22.8.2009 22:02:59   
Anoniman
ns.mery, sretna dva mjeseca i primi ovaj skromni daruser posted image user posted image user posted image
neki, super za hodalicu

(odgovor članu ns.mery)
  Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *