|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
21.8.2009 21:11:14   
malena_t
Moj Benjamin danas napunio pet mjeseci, ljubi ga majka. Kako vrijeme brzo letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image
Lijepo spava, lijepo jede, zdrav, veseo...Mama presretna. Jos da nam proradi ono mahnito savjetovaliste na Ilidzi, pa da i zvanicno vidimo kako napreduje...Ovih cemo dana probati i nesto drugo osim maminog mlijeka, a valja nam i cunu sredjivatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image generaciji.

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2276
21.8.2009 21:15:02   
Anoniman
Cestitam Benjaminu petomjesecnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 2277
21.8.2009 21:15:34   
R&T@
Sretan peti mali rođendan user posted image user posted image .
Stariji ste od nas petnaest dana.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 2278
21.8.2009 21:17:20   
Anoniman
tajra, ono tamo sto si pisala za godine, isto kao kod nas,hahaha, strijelcice moja, samo sto ja imam jednu bebuuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2279
21.8.2009 21:17:52   
malena_t
Hvala drage mojeuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2280
21.8.2009 21:20:51   
Anoniman
uh zaboravila sam poklon za Benjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 2281
21.8.2009 21:24:44   
neki
IZVORNA PORUKA: malena_t

Moj Benjamin danas napunio pet mjeseci, ljubi ga majka. Kako vrijeme brzo letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image
Lijepo spava, lijepo jede, zdrav, veseo...Mama presretna. Jos da nam proradi ono mahnito savjetovaliste na Ilidzi, pa da i zvanicno vidimo kako napreduje...Ovih cemo dana probati i nesto drugo osim maminog mlijeka, a valja nam i cunu sredjivatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image generaciji.

Cestitamo i mi petomjesecnicuuser posted image user posted image user posted image A moramo i mi cunu srediti sto prijeuser posted image

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 2282
21.8.2009 21:27:35   
R&T@
Samo sam ja ipak koza, 22.12. user posted image
Zato MM kaže da smo bebara i ja rogate, pa ters.
Starija je djevica, mirnica od prvog dana.
Rekla sam ja i prije da djecu treba praviti u novembru, a ne donijeti sa mora.
user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2283
21.8.2009 21:29:00   
Anoniman
Uh kozauser posted image , ne valja ti to user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2284
21.8.2009 21:29:34   
R&T@
Drago mi je što imam cure, jedna briga manje.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2285
21.8.2009 21:37:42   
Anoniman
Ma ja sam mislila ne valja ti to sto si koza u horoskopuuser posted image , a ne znam bas to za brige, svako dijete je brigauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2286
21.8.2009 21:41:48   
malena_t
Tajra, sahara pa svega ste nam kupile, hvala, hvala, hvala...user posted image

Hvala nekiuser posted image a sto se sredjivanja cune tice ko prezivi pricaceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Eno nam se i Enica uspuhala, stize jos jedna beba 2009. heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2287
21.8.2009 22:17:31   
sheri
dobro vece drage!
mi smo danas napunili 2 mjesecauser posted image user posted image
isli smo na snimanje kukova, i sve je hB dobro. a ja sam bas nesto bila zabrinuta kako ce to sve proci
nego, mame moje drage, recite mi pliz kako se na vasim bebama ponasao onaj oziljak od prve boce koju su primile u biolnici? kod moje curice nekih 7 dana je bilo crveno, jucer se i nakiupilo gnoja malo, i danas je to iscurilo. a maloprije kad sam je kupala, malo je bilo krvi. mislim mrvica, skoro pa nista, ali mene strah
jel to treba tako?

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 2288
21.8.2009 22:20:14   
Anoniman
sheri, cestitam prvo ta 2 mjesecauser posted image user posted image , evo malo darovauser posted image user posted image user posted image user posted image , a za taj oziljak ne brini, sve je to uredu, samo nemoj ti slucajno da cisitis necim, diras i slicno, to se cisti tako prilikom kupanja, i kod moje je bilo ponekad gnoja malo, kao bubuljica i prodje

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 2289
21.8.2009 22:22:47   
sheri
uh sad mi je lakse. bas me nesto panika uhvatila. mada ona nema ni temperaturu nit se zali, ali sta cu kad mi je to sve novo pa me svega strah.a glumim hrabru mamuuser posted image user posted image user posted image
hvala na cestitkama i poklonimauser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2290
21.8.2009 22:23:02   
pocahontas
mi veceras u 1h tj 22.08. punimo 3 mjeseca (mama se pocela poradjati tacno u ova doba prije tri mjeseca)....uh kad se sjetim sva zadrhtim...sto se tice vakcine bcg oziljak jos ima i bas neki dan je po stoti put se zagnojilo i puklo...tako valjda treba...jos je crveno i ne znam do kada se ovaj ciklus treba ponavljati da konacno zacijeli?

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 2291
21.8.2009 22:26:43   
pocahontas
i da, i ja se pridruzujem cestitkama svima koji danas slave "mjesecnice" svojih bebachauser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2292
21.8.2009 22:27:18   
Mya_81 RR
Sad ste me zbunile totalno user posted image

Ja nisam primijetila nikakav ožiljak od vakcine, a kamoli da se nešto gnojilo user posted image user posted image

Valjda je primila user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2293
21.8.2009 22:29:28   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

i da, i ja se pridruzujem cestitkama svima koji danas slave "mjesecnice" svojih bebachauser posted image

I mi, i mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2294
21.8.2009 22:29:29   
pocahontas
ni ja nemam oziljak a primila sam vakcinu garant..tako da...ne znam...ok, ja sam "malo" starija generacija od ovih beba a znam za sl. slucaj prijateljicinog sina.....ima 5 godina, poradjala se na kosevu a oziljka od vakcine bcg nigdje...a pise u otpusnom listu da je dijete primilo...user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2295
21.8.2009 22:31:15   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Sad ste me zbunile totalno user posted image

Ja nisam primijetila nikakav ožiljak od vakcine, a kamoli da se nešto gnojilo user posted image user posted image

Valjda je primila user posted image user posted image user posted image

dakle, pogledaj sta ti pise u otpusnom listu...koje vakcine je dijete primilo...trebalo bi da je primilo bcg, hepB1 i K vitamin....

Neposredna veza do poruke: 2296
21.8.2009 22:31:31   
malena_t
Sheri, pocahontas cestitam male rodjendane i evo malo pokloncica i od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sretan mali rodjendan i nasoj drugarici iz porodilista Amni, kcerkici clanice belmacuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2297
21.8.2009 22:32:21   
Mya_81 RR
Sad sam išla provjeriti u otpusnici i piše da je primila...sad mi je lakše user posted image

E, Sheri, vidiš da se nisi trebala brinuti za kukove...rekla sam ti ja da će sve biti super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2298
21.8.2009 22:33:20   
pocahontas

user posted image user posted image user posted image user posted image   sheri evo sad tek vidim...da je moj Rafael bio curica zvao bi se Nora....user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 21.8.2009 22:34:32 >

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 2299
21.8.2009 22:34:20   
Mya_81 RR
BCG i HBV piše, ali K vitamin nije naveden user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *