Lady26 -> RE: Bebe 2009/2010 (22.4.2010 17:01:12)
|
IZVORNA PORUKA: faris06 Lady 26, meni se tako slicno desilo sa F. kad je imao 3,5 mjeseca. Tada je pio Aoptamil i povremeno dojio. Odbijao je flasicu sa mlijekom, ali bi caj popio. Vodili smo ga pedijatru i sve je bilo ok. Muz i ja bi ga znali staviti u auto i vozati dok ne zaspe, a zatim u snu mu ubaciti flasicu u usta i on bi tako u snu jeo. Bili smo ludi od brige , izvan sebe, i vozali se svakih par sati, ma pravi ludjaci. E sad to je trajalo najmanje mjesec dana i samo od sebe prestalo. Nikad vise se nista slicno nije dogodilo. U tom periodu bi dojio kratko ali i to u snu. Nadam se da ce ta faza kod tvoje bebare kratko trajati. I ja se nadam, jer sad znam da nije do mlijeka, nego jednostavno nece iz flasice a caj hoce odmah otvori usta...Evo i maloprije, popila jedva 60ml iz boce i ostatak sam joj dala kasikom...mozda grijesim jer joj "podilazim" ali jesti mora, sta cu... Evo kupila sam novu flasicu i 2 nove dude - razlicite pa cu probati.... Hvala ti puno na postu [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|