iv@ncica -> RE: Bebe 2009/2010 (21.4.2010 19:54:14)
|
cao mame...bolje smo , bolje spavamo, poceli jesti, kasalj je tu i osip..ostalo se povlaci..mama mirnija na poslu..samo jos d amozemo vani..sad je nervozan zbog toga..a i ja ujedam.. [sm=smiley36.gif]nego jeslu li vasiu mali hodaci gaćoskidaci[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..ovaj moj kako tapa i hoda,,,svako malo me ostavi bez gaca...dok ja nesto radim, on se pendža uz mene, i svako malo mi svuce trtenerku..bruka kad neko dodje, moram paziti i farmerke oblaciti, on samo naleti i povuce svom snagom,.[sm=smiley36.gif]eto sad cu oisnovati klub hodaca gacoskidaca [sm=smiley36.gif] skorpio-nadam se da pripreme idu dobro..ma sve vam to super fino prođe..samo neke bebe budu odusevljene, jer je ipak sve zbog njih... tajra, mary, zaha- kapamo 4x2 kapi 5 dana, pa onda 3x2 nekoliko dana, pa onda...smanjivanje jos..nije mi ni rekla koliko dugo..otici cu s posla pa ponovo pitai, mast i ja stavljam sa cackalicom za usi...ali sto se dere..-ko da ga bijemo..i govori nje-nje mama..puti mamA [sm=smiley36.gif],od muke proprico pravooo...ali birno je da su se karmelje i crvenile skoro povukle,,,samo ne znam koliko moramo biti u kuci..ona nam rece da ne smoijemo vani[sm=zmeden.gif] dawud---[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif]bravo hodacu..
|
|
|
|