Anoniman -> RE: Bebe 2009/2010 (14.4.2010 12:27:04)
|
Dobar dan zelimo svima... koliko se moze primjetiti raspolozenje je kao i vrijeme... sto je sasvim razumljivo jer je katastrofa... ja bih mogla spavati, ali radila po kuci cijelo jutro pa sam se bas umorila... moje Nane malo spava, malo mu lakse... dajem mu sljezov caj, pa je poceo izbacivati slajm, doduse ne zna da iskaslje nego kad kihne na nos istjera... Nane moje malo... felix kako si ti, kako nam je drugar? ljubimo ga punisimo... Meri, ma evo nahladjeni svi od reda, prvo Sabina, pa ja pa preslo na Ermina... Sabina se iskopeljala, ja eto opet podnosim nekako, ali zao mi ovog malog medenjaka... srecom ne remeti spavanje i dojenje, ali opet zao mi ga jer vidim da mu smeta... smeta meni a ne njemu... kako nam je Majdica kraljica? ljubi je za nas... Nejrice, joj zao mi je sto je Kerima saletio laringitis jer mi znamo kako je to bljakica... moja Sabina dok je isla u obdaniste, svako proljece i jesen obavezno je morala fasovati laringitis... to ti je u stvari upala grla odnosno glasnica... nije strasno samo sto je bolno... mogu misliti kako ga boli... Sabina nije nikad primila pencilin, nego su joj propisali sirup Xsiklav (cini mi se da se ovako pise)... sirup je za 10+... od drugog uzimanja doze bi se osjetilo olaksanje... vidi sa svojom pedijatricom da ti da taj sirup... spomenuces me... saljemo drugu Kerimu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] da sto prije ozdravi...
|
|
|
|