|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
7.8.2009 22:46:44   
Anoniman
Dobro veče, dobro veče user posted image  evo i nas malo. Mi smo, hB, dobro oboje. user posted image  pajki a mama odmara.
Draga felix i mya, pokušajte što više odmarati, još ako vam ima neko malo pripaziti bebicu, ne odbijajte user posted image . Ja se od prvog dana sama brinem oko bebice što se tiče večine stvari..... pa sam se pošteno namučila sa stomakom evo čitavu sedmicu user posted image  - nisam ni dana odležala poslije poroda. Sad smo sklopili "dogovor" unutar porodice user posted image , pa mi svaki dan, poslije posla dođe mama i sveki, jedna pravi ručak, druga čuva bebija..... tajo ga kupa - ja pomažem..... i svi sretni zadovoljni user posted image
Vidim odnio vrag đalu, neMere ovo više *vako user posted image

Pozdrav za generaciju!!! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1551
7.8.2009 23:01:30   
škorpija
Neki u tebe je već čitav momak user posted image , mašalah presladak je,

Mya ne znam koliko je ležaljka koštala dobili smo je na poklon, od tetke naravnouser posted image

Enisa_sara dobro si se sjetila da potražiš pomoć user posted image , pa nisi supermen ženo, ja sam sa bebom ukupno sama bila možda 20-ak dana, sve mi mama pomagalauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1552
7.8.2009 23:05:50   
Anoniman
ja bih bez moje mamitice umrla ja mislimuser posted image ...od mm nema fajde ...da sam sama s  njima dvojicom+ pas..ja=esta muerto

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1553
7.8.2009 23:06:54   
Anoniman
enisa, neka si se ti snasla, a mene ko sisauser posted image user posted image user posted image user posted image
skorpija, pa ja sam sama sve i jedan dan sa svojim dragim, jedino se malo ispalimo koji dan u goste kod roditelja pa kao malo odspavamo,ali ne volim ja da mi se ko petlja, ters zena pa sta cuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1554
7.8.2009 23:08:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

enisa, neka si se ti snasla, a mene ko sisauser posted image user posted image user posted image user posted image
skorpija, pa ja sam sama sve i jedan dan sa svojim dragim, jedino se malo ispalimo koji dan u goste kod roditelja pa kao malo odspavamo,ali ne volim ja da mi se ko petlja, ters zena pa sta cuuser posted image

svaka tebi dalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1555
7.8.2009 23:09:02   
Hanady RR
Dva momka jedna djevojka, evo i mene da se malo uslikavam....user posted image
user posted image zaigrala se
a kad vam trepnem ovim okicama gotovi steuser posted image
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1556
7.8.2009 23:09:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

svaka tebi dalauser posted image user posted image

kaze se najbolji ti daouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1557
7.8.2009 23:10:51   
Anoniman
Hanady, to ti mojoj Ajni saljes konkurencijuuser posted image user posted image user posted image user posted image , nema veze, kad je slatkica mozeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1558
7.8.2009 23:11:28   
ivanak
A škorpija nema ja takvu, najrađe bi pošla pa zamjenila za tu sa vibracijom. Jer moj mali voli osjetiti vibracije, njihanje...
ex yu imaš AS baš za novoronđenčat, neki to zaovu kod nas i jajetom... doslovno djete upadne u njoj.
Kod nas u Hrvatskoj to možeš uz kolica kupiti, a i posebno. Košta negdje oko 250 - 300 kn kod nas.
Pedijatrice ti to ne proporučuju, kao da to krivi leđa. Ja kad vozim stavim ga u to, a inače ga držim kod idem kod nekoga u posjetu u njegovoj košari.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1559
7.8.2009 23:13:09   
Anoniman

Ma samo ti reci draga, ima tebi drug da pošalje jednu od ove dvije gore spomenute, da biraš user posted image user posted image

Ih i ja sam ters, al Boga mi, vidim da fkt ne mogu, 2 djece, sve obaveze, on mašala user posted image
Ne mere mama sa 50 i kusur kila sve da podnese....

A evo još curica za naše dječake user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1560
7.8.2009 23:13:36   
škorpija
Medena je, pretpostavljam da se ona zove Hanady ili...
Joj žene hajde i vi napravite one tickere na kojoj piše ime i starost beba, ja sam još neiskusna pa ne znam po veličini procijeniti. Bebe mislimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1561
7.8.2009 23:19:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ma samo ti reci draga, ima tebi drug da pošalje jednu od ove dvije gore spomenute, da biraš user posted image user posted image

Ih i ja sam ters, al Boga mi, vidim da fkt ne mogu, 2 djece, sve obaveze, on mašala user posted image
Ne mere mama sa 50 i kusur kila sve da podnese....

A evo još curica za naše dječake user posted image user posted image

joj nemoj mi ih vala, hahahahaha, suti pukla sam, zene bi pobjegle kad bi bile sa mnom

a znaci gledas druge kandidatkinjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1562
7.8.2009 23:23:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

ja sam
još neiskusna pa ne znam po veličini procijeniti.

khmmuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1563
7.8.2009 23:29:26   
Anoniman

a znaci gledas druge kandidatkinjeuser posted image

Ma Ajna nam je br. 1 user posted image  jest da je malo zakuhala prethodnih dana ali...... neJma veze user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1564
8.8.2009 4:46:30   
Mya_81 RR
Hej, drage...upravo nahranila Minju...cekam da se uspava pa da je prebacim na bok....zbog grčića je uvijek stavim na stomak tako joj najviše paše...

Hanady - curetak je presladak...jooooooj, i ona ima zaista prekrasne oči....ma, blago nama kako lijepu dječicu imamo user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1565
8.8.2009 8:34:40   
Ex Yu
Mya gasis li ti komp user posted image idi spavaj zeno potrosices se user posted image user posted image

evo mama pije kafu jutarnja rutina bebac gleda svoje mede i kaki a kad zavrsi fino zove mamu na presvlacenje ...

bebe su sve masalla nemam rjeci al ima tu vec i veliki momaka i cura u nasoj generaciji

ivanak i ja imam tu uvaljenu AS od 0-13kg i sav upade u nju al dok je bio sitan ledja su mu ravna dole al nogice ko da sjedi jos ih digne pa sav nekako skvrcen i njih stavljam u kolica jer gledaju naprijed pa mi nezgodno nevidim ga a kad stavim sic onda gleda prema meni a u autu je obavezno u AS jer ja od prije cetersnice evozim sama snjim ...

felix i mya ja jedva cekam da vasim bebama prodju grcevi nama su hB prosli al cestito smo ih imali svega 5-7 dana ono pravo

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1566
8.8.2009 8:57:23   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

Mya gasis li ti komp user posted image idi spavaj zeno potrosices se user posted image user posted image

Uh, kad dođe račun za struju... user posted image

Ma, poslije svakog hranjenja je ulove grčevi pa je malo stavim na stomak i uključim fen jer joj paše taj zvuk...pa da ja ne bih zaspala onda odem na internet da malo ispunim vrijeme....evo i sad leži na stomaku i stenje ko luda user posted image , jadna samo se izvija, ali bar ne plače....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 1567
8.8.2009 9:03:58   
Ex Yu
jesi probala ono po starinski izbusis malo novinu iglom ugrijes ulja pa stavis preko stomacica ali ne vruce i zamotas preko pelenom da se to malo zgrije odma bi trebala i kakiti od toga

eno zove duznost ... izgleda da je kakio user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1568
8.8.2009 9:17:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

evo mama pije kafu jutarnja rutina bebac gleda svoje mede

Opet ista stvar user posted image user posted image  Ima tu nešto, ma nisu oni đaba imali isti dan termin user posted image

Draga mya, tako mi je žao što se još mučite user posted image , pile drago, znam kako je i tebi user posted image
Ne daj se, brzo će i to aBd proći!
Šaljemo vam vejiiiiiiiiiiiki user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 1569
8.8.2009 10:15:53   
ivanak
moj maji Antonio

Evo još jednog kandidata za Handy

http://img268.imageshack.us/img268/5122/p8055114.jpg
http://img193.imageshack.us/img193/1800/p8055108.jpg

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1570
8.8.2009 10:17:04   
Pretty mamma
Hej mame, kako se stavlja slikica, da postavim i ja jednu Laurinu u prvoj haljinici user posted image
Pusica svima!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1571
8.8.2009 10:28:24   
Nunichi
http://www.ringeraja.ba/forum/m_51625/mpage_1/tm.htm#347997

Evo objasnjenja... user posted image
Pozz

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 1572
8.8.2009 10:40:44   
škorpija
Ivanak, presladak ti je Antonio, koliko ima mjeseci

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1573
8.8.2009 10:44:33   
Anoniman
Preslatki su vamuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1574
8.8.2009 12:01:54   
Anoniman
'Jutro!
Antonio je medicuser posted image
Mi samo da pozdravimo i da zazelimo svim bebama koje muci nesto da ih sto prije to prodje, pusssssaaa i mamama i bebamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *