|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
7.8.2009 12:50:54   
R&T@
jedva tatu prevarih i za ovu drugu. tu sam ti mirna.user posted image user posted image user posted image user posted image

nego meni sumnjivo što vi kasno legosteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1526
7.8.2009 12:53:23   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image , ma zapricali seuser posted image

e dobra si, cuj jedva ga prevari i za drugu, onda si mirna, ljubi cureuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1527
7.8.2009 13:19:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja
evo ja sad gledam i nema nigdje user posted image
ni na cuci ni na flasici
a kupila sam flasicu br.1

ne kontam
na cuci samo pie air sistem, made in germany, silicone, i nesto 11/ i naravno NUK

ili sam ja glupa i corava ili stvarno ne piseuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

Piše na pakovanju, a ne na cuciuser posted image

< Poruku je uredio pingpong -- 7.8.2009 13:20:16 >

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 1528
7.8.2009 13:25:50   
škorpija
user posted image

Evo i mog bebelindže, strašno voli sjediti u ovoj ležaljki, ona mi je spas kad pravim ručak

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1529
7.8.2009 13:36:30   
Anoniman
Masala, vidi me kako sam lijep, a tek kako uzivamuser posted image , imamo i mi slicnu fotkuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1530
7.8.2009 13:41:28   
Anoniman
presladakje...po buticima je tu negdje s mojimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1531
7.8.2009 13:43:10   
R&T@
Mašallah.
I mi imamo sličnu ležaljku. Sve bih dala iz kuce osim nje. Prava stvar.
Vidim da i ti stavljaš pelenu, ja obavezno, inace se užasno oznoji.
Nego da mahaluša upita:"Šta mu je to u ruci?"
Izgleda pravo dobro i "perivo".

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1532
7.8.2009 14:25:33   
Pretty mamma
Sahara,
ma nije alergija, nismo bili van kuće 7 dana. Ako ne prodje skoro, idemo ponovo kod dr.
Izgleda da svi imamo takve ležaljke, samo nisu baš za malene bebe. Ja sam stavila jastuk da bude ravnije, ali mi je med. sestra rekla da jcijelu ležaljku treba nakositi prema nazad, da beba nije niti malo u sjedećem položaju da se ne oslanja na kukove. I zaista mi sad bolje izgleda.
Pusica!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1533
7.8.2009 14:48:44   
Anoniman
Pretty mamma hej, to za alergiju je dadada napisala, ali nema vezeuser posted image , ma znas sta ja sam je stavljala i bez jastuka, pa eto valjda je sad velika i moze malo i da se nakosi, naravno da ne sjedi, a i sad joj je zanimljivije na dekicama, trudi se da puzeuser posted image
Bas mi je zao sto se Laurica pati sa nosicem, ali proci ce to, i divno napredujeuser posted image , posalji mi koju fotku na mailuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 1534
7.8.2009 18:14:51   
ivanak
škorpija jeli to obična ležajka - sjedalica, bez mogućnosti da imaš pucetu da se sam njiše.
Ako je to, onda je imam i ja i ničemu mi ne služi, jer moj mali nikako nije miran u njoj.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1535
7.8.2009 19:30:19   
škorpija
Drage moje hvala na kompimentima, nije što je mojuser posted image , al je stvarno sladak i...elegantno popunjenuser posted image .

Tajra u ruci mu je najdraža igračka koju je dobio iz Njemačke od tetke, nevjerovatno je meka i on je voli držati u ruci, smiruje ga, često je i sisa ali srećom lako se pere.

Ivanak , ležaljka-viper ima mogućnost vibracije i muziku ali mi to rijetko palimo jer bebac nije baš ljubitelj tih dodataka

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 1536
7.8.2009 19:47:30   
Ex Yu
A JOJ  škorpija masalla kako sam sladak boze dragi med medeni ... i ja imam takvu lezaljku i nije ravna al ga od prvog dana tu stavljam i iz bolnice kad je dosao ...

pa kad moze "sjediti" u onoj autosjedalici od prvog dana (cak sam i pedijatricu pitala) a i svi na zapadu iznose iz bolnice bebe u AS onda moze i tu da se uvali jest mu guza propadnuta ali mu je fino sad smo vec narasli pa upiremo nogicama al dobro je jos uvijek

danas nam je bila patronazna i galamila kako je previse dobio luda je al hajd jest da ima 5850 gr sad i da je dobio za 20 dana skoro kilu al zato je prvi mjesec dobio samo 300 gr mora djete nadoknadit ... hajd boga ti ko da je njeno

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1537
7.8.2009 20:21:03   
škorpija
Ex Yu i na nas je dr, galamila kad smo išli na pregled sa dva mjeseca, jer je dobio 1300 gr, ( znači imao je 6300) ali ovaj mjesec su nas pohvaliliuser posted image jer smo dobili tačno 1 kg za 40 dana, ali bogami i ja sam pazila, kad mu nije vrijeme za jelo dajem mu malo čaja, jer od AD bebe bujaju, a što je najgore ja i dojim pa nikad ne znam koliko je tačno pojeo, zato je i bebelindža al nek je živ i zdravuser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 1538
7.8.2009 20:40:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Mašallah.
I mi imamo sličnu ležaljku. Sve bih dala iz kuce osim nje. Prava stvar.
Vidim da i ti stavljaš pelenu, ja obavezno, inace se užasno oznoji.
Nego da mahaluša upita:"Šta mu je to u ruci?"
Izgleda pravo dobro i "perivo".

To ti je ponjemaaaackomuser posted image tzv. schmusetuch...u mom slobodnom i bukvalnom prevodu-maramica za mazenje..imas ih u DMu samo nisu ovako sarene a mislim da imas i u malisi (mene bi trebao malisa poceti placati za reklamu...koliko sam ga puta spomenulauser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1539
7.8.2009 21:40:59   
Mya_81 RR
Hej, drage...kako ste mi danas?

Mi bili kod mojih - Minja na čuvanju, a ja na spavanju tako da sam spremna za burnu noć, ali nadam se da neće biti baš tako loša...

Nego, škorpija, koliko košta ovakva ležaljkica? I gdje si je uzela? Namjeravam je kupiti i to po mogućnosti s vibrom...opcija muzike mi i nije toliko bitna, ali mislim da bi mojoj odgovarala vibra jer kad je ulove grčevi baš voli da je ljuljkam tako..nadam se da bi se s vremena na vrijeme dala zavarati u tome, jer je ne mogu baš nosati i ljuljkati stalno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1540
7.8.2009 21:45:56   
neki
Skorpija,masallah momkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo mi samo sekund da se javimo,poceli smo da se odgurujemo nogicama i pupom unaprijed,puzemo pomalo,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pusa svima od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1541
7.8.2009 21:56:45   
Mya_81 RR
Felix, dušo i kod mene ti je ista situacija....da ne odem ponekad kod mojih da odspavam koji sat mislim da bih već odavno pukla. Izmorena sam totalno i ne mogu ti opisati koliko jedva čekam da prođe ova faza grčeva i plakanja...moja nije mirna ni sekunde, jel' je spustim na krevet isti tren se počne nešto uvijati, grčiti i stenjati, a ni minut nakon toga plač nakon čega je moram smiriti i tako u krug. Vjeruj mi da ne znam kako izdržim sve to, doduše od kućanskih poslova ne uspijem uraditi ništa osim što operem veš user posted image

Ns.mary - kažu da love svaki dan u isto vrijeme, ali mislim da ne mora biti baš svaki dan....mi smo ih imali 3 dana zaredom  popodne (očito nije dovoljno da ih imamo poslije svakog obroka, sad ih dobili i u popodnevnim terminima), ali danas ih hb nije bilo....

Škorpija - dječaćić je presladak...ma, šta da ti kažem...ima predivne oči...slatkiš....user posted image

A za ostale mame koje nisu aktivne u postavljanju slika - molim slike!!!!!!

Pusaaaaa.....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1542
7.8.2009 22:06:30   
neki
user posted image Evo nasuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1543
7.8.2009 22:10:14   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: neki

user posted image Evo nasuser posted image

Uh, ja sam već velik momak...sladak mi je skroz...baš ima frajersku pozu na ovoj slici...ima cure da polude user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1544
7.8.2009 22:10:16   
Anoniman
neki, masala, pa koliko je njemu, i daj potpisi ga, mijesam njima dvojici imenauser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 1545
7.8.2009 22:10:42   
Anoniman
ma presladaaaak samuser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 1546
7.8.2009 22:11:40   
neki
Hvala vam drage mojeuser posted image Sahara Saidu je 6ipo mjeseciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1547
7.8.2009 22:20:20   
Anoniman
sooooorrrryyyyyyyyyyyyyy, ja sam malo corava, lijepo piseuser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 1548
7.8.2009 22:21:31   
neki
user posted image user posted image user posted image Ma jok,nisi ti corava,ja sad maksuz radi tebe mijenjala potpisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1549
7.8.2009 22:28:30   
Anoniman
Hahahahahauser posted image ,mozes meni sad podvaliti bilo sta, nesto me glava boli pa sam zbunjenauser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *