|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.8.2009 21:51:21   
Ex Yu
ja jos uvijek sve odvajam a imam vec dvije masine na stolicu za kupanje i jednu na balkonu NEOPEGLANUUUUUUUUUUUUUUUU

a mama sjedi na RR uvalit cu ja to nekome da prepegla il cu poludit sad kisa pa da posizis totalno ... osusit ce se dok mi djete sutra bude golo hodalo vec sam jedva nasla u cemu ce spavati

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1501
6.8.2009 21:54:08   
Sonja

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Ex Yu

a nuk mi je posebna prica kad god kupim jedinicu il dvicu sve mi nesto razlicito nikako naci istu ni cucu ni onu za flasicu istu kao prvu ... sta je ono

mi koristimo nuk flašice. Moraš gledati oznaku (postoji S za caj, M za mlijeko i L za hapu)

i mi koristimo nuk i ba sam neki dan gledala te cuce i flaice...kad gledam flaicu br 1 i kad uporedim sa samom cucom br 1. ona sa flasicom je bas velika...
a nisam znala za te oznake...bas moram da pogledam..
gdje inace pise???jel i na flasicama ili samo na cucama to se posebno kupe

adin hvala bogu 3 dana vec spava po cijelu noc..probudi se tek oko 6h jede i opet spava do 8h
uh ljubi ga mama
al e zato neki dan citam preplako...valjda mu ova promjena ne godi..ma samo sto ga pustim on place...

a ja danas dobila user posted image pa me stomak boli katastrofa i nervozna sam bas..pa malo dosla kod svekrve da nocimo da mi pomogne oko adina jer ne mogu da se pomjerim kako treba..

ljubim sve bebe i mame

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1502
6.8.2009 21:56:45   
Ex Yu
pa pise na pakovanju koje ja kao "jako pametna" mama bacim pa poslije nemam pojma ...

a jasno mi je za dude za flasicu sto se razliju zbog velicine rupe pa su one neke mutnije haj dobro

al dude cucle sto su one nejednake bog im dao pamet nikako nemogu naci istu kupila jedinicu ona duplo manja od nase kupila dvicu duplo veca pa sta je ovo reko neki medzubroj user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1503
6.8.2009 22:11:51   
R&T@
Kako cu ti objasniti gdje piše.user posted image
Na onom krugu koji se naslanja na plastični dio u boji što se zavrne na flašicu napisano je slovo i zaokruženo.
Valjda skontaste, jer je to velicina rupice.
znaci, postoji 1 sa tri različite rupice(S,M,L) i 2 sa tri različite rupice. Jedinica je do šest mjeseci.
Za cucle ne znam, ne koristimo ih.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1504
6.8.2009 22:26:17   
Sonja
evo ja sad gledam i nema nigdje user posted image
ni na cuci ni na flasici
a kupila sam flasicu br.1

ne kontam
na cuci samo pie air sistem, made in germany, silicone, i nesto 11/ i naravno NUK

ili sam ja glupa i corava ili stvarno ne piseuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1505
6.8.2009 22:31:25   
malena_t
IZVORNA PORUKA: sahara

Danas nam je divan dan, divan dan user posted image user posted image user posted image user posted image , nasoj Ajni rodjendan, rodjendanuser posted image ,heheehe, 4 mjeseca nije sala user posted image , hvala od mame i Ajne na svima koji su cestitali, a vidim da imamo jos jednog djecaka koji danas puni 4 mjeseca, cestitam Andreju i dobrodosao u utrku za osvajanje zenskih srcauser posted image

Samo da kazem svim mamama: citajte uputstva za koristenje lijekova,ccccccc, jadne bebe s v/nama user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusa za Ajnuuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1506
6.8.2009 22:33:27   
R&T@
ima i ta tema:
www.ringeraja.ba/forum/Broj_Nuk_dude/m_256755/tm.htm

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1507
6.8.2009 22:33:47   
Amela83
Ni kod mene ne piše na cuci a ni na flašici, ali piše na ambalaži u kojoj dođe uca. Provjerila sam, jučer sam kupila rezervnu cucu i piše na kutiji M - Medium Feed Hole (to je za mlijeko).

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1508
6.8.2009 22:35:05   
Anoniman
i ja sam gledala nema ni na mojojuser posted image

(odgovor članu Amela83)
  Neposredna veza do poruke: 1509
6.8.2009 22:37:33   
Anoniman
pusa od Ajne za sve mame i bebe, posebno za djecakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1510
6.8.2009 22:43:02   
Anoniman
opet mala zakuhavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1511
6.8.2009 22:56:31   
Anoniman
kouser posted image , je l' ja?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1512
6.8.2009 23:02:02   
škorpija
Vidim većina koristi Nuk flašice i dude, a meni prijateljica koja ima dvoje djece još kad sam bila trudna rekla da kupim Avent flašicu jer kao nuk ima preveliku rupicu pa beba češće ima grčeve. Ja stvarno koristim avent flašicu i to još uvijek onu najmanju za bebe do 1 mjesec jer se bojim ako uzmem veću da onda možda neće htjeti nikako dojiti, a ja bih voljela da dojimo barem još mjesec. A grčeve je imao, pa ne znam koliko mu je flašica pomoglauser posted image , sad ih već hvala bogu nema.

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1513
6.8.2009 23:53:53   
ivanak
Ja još uvijek ne koristim bočice, iako sam kupila Aventove bočice. Malo su skuplje, ali paraju mi da su dobre.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1514
7.8.2009 0:23:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

kouser posted image , je l' ja?user posted image

ne tiuser posted image tvoja mala slatka cupavauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1515
7.8.2009 9:15:41   
Ex Yu
dobar jutar mame i bebaci kako ste nam spavali evo mi polako ustajemo mama pije kafu a bebac guguce po krevetu

ja sam avent kupila na pocetku dok sam bila trudna cjelu kolekciju ali im je prejak silikon i eno je stoji za ukras on hoce samo latex a avent nema latex-a i tvrdo mu je to i ruzan oblik kod aventa sve nesto nenormalno a pogotovo cuce nece ni da je pogleda a sve ostale hoce imam ih 6 komada i nikad neznam gdje koja

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1516
7.8.2009 9:28:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

evo mi polako ustajemo mama pije kafu a bebac guguce po krevetu

Identično user posted image user posted image  

Dobro jutro i od nas.

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 1517
7.8.2009 9:36:16   
R&T@
Šta polako ustajemo!!!!!????
Kod nas je sirena za buđenje u 6, pa pjesma do 9, onda nervoza i prst u usta i spavanac.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1518
7.8.2009 10:05:41   
Pretty mamma
Dobro jutro svima.
Moju curicu muči nosić skoro 7 dana, sve smo probali i nista nije pomoglo.
Evo da se pohvalimo, dobila je za 22 dana 1120g! Samo ju dojim pa sam zadovoljna.
Evo moram sada ići jer plače jer je noćič začepljen pa joj smeta.
Pusica svima!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1519
7.8.2009 10:13:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Dobro jutro svima.
Moju curicu muči nosić skoro 7 dana, sve smo probali i nista nije pomoglo.
Evo da se pohvalimo, dobila je za 22 dana 1120g! Samo ju dojim pa sam zadovoljna.
Evo moram sada ići jer plače jer je noćič začepljen pa joj smeta.
Pusica svima!

nego meni pade na pamet da nije alergija...na polen recimo

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 1520
7.8.2009 10:29:37   
Anoniman
evo nas da se javimo sinoc oka sklopila nisam  jeo 70ml i malo mu bilo pa plakao, stalno ja ludila. Strah me bilo dat vise zbog povracanja ludilo,kud vise ni sama neznam koga da slusam. odem danas pedijatru zbog i guze crveni mu se nije prosla ujedno i zbog jela, kaze daj ti njemu 90ml malo mu  je 70ml povraca jer zrak uvuce ili ga drmas dok podrigne nemoze bit drugo a i zbog halapljivosti,dobila pigment neki u vodu se rastopi i stim prat guzu i nistantin mast .Cak je dobio  na kg za 3dana 250kg sad  ima 3.250kguser posted image hlaponja moj.
Sinoc sam plakala ja sve sama oko njega dok drugi cvokucu ,sveki samo nemoj ovo nemoj nako de ovo ma ja luda a niko nepomaze,dala sirup kaze nemoj dole mu guza boli od sirupa upala izlazi ma daj reko briga me dala mu pigment danas da perem guzu nemoj kaze mene strah ujesce ga ja ludim i onako sam nenaspavana nervozna necu da slusam vise nikogaaaa zivog brigame tko sta prica i kako
ja kazem reko povraco od zraka mozda uvuce halapljiv i tak to,kaze pa moraju pedijatri nesto  reci ja gledam ma luda sam majkemi.
sad je jeo podrignuo i zaspo nije povratio hb.
ja kazem mogul  mu davat svaka 2.ipo sata kad izgladni nemoze nekad cekat 3sata pa kaze probaj......
ja sve sama oko njega slomljena sam snjim flasicu pravim,caj grijem presvlacim drzim ma sve cak i kupam ona samo poljeva dok glavicu bude drzo sama cu ga kupat nikog molit necu
samo da ovo abd izguramo vise ja sam pala......
pusssa

< Poruku je uredio felix -- 7.8.2009 10:38:04 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1521
7.8.2009 11:39:13   
Anoniman
nekad 60,70 do 90), ali mi se čini da bi jela skoro svakih sat i pol do dva...
user posted image user posted image e moja mya i moj je lopov isti takav,meni je rekla pedijatrica da kao,probam hranit svaka dva i po sata ako hoce al to netrazi cesto pa prboat cu iako imam brigu.
Malena ti je medena kako je samo slatkauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1522
7.8.2009 12:37:39   
R&T@
Mi bile vrijedne, slagale curinu garderobu. tačnije mama slagala, a cura izvodila prve naučene akrobacije na dekici.
Ne mogu da vjerujem kako masallah bebara brzo raste. Izbacila sam sve ono što je prerasla. sreca samo dopunila sekinim malim stvarima.
Ne znam nijednu trudnicu da ceka curicu da joj proslijedim. 
Ova mama je završila sa rađanjem. Nek su žive i zdrave, ali trecu ne planiram. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1523
7.8.2009 12:42:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Ova mama je završila sa rađanjem. Nek su žive i zdrave, ali trecu ne planiram. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ko zna, mozda tata planirauser posted image

joj mi sinoc legli u 2, mislim mi veliki, a Ajna se dotad naspavala, ali uspjeli smo je jutros prevariti pa je spavala sa nama do pola 11 user posted image , koja smo mi ekipauser posted image , kad pocnem raditi svi cemo kasniti  user posted image user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 7.8.2009 12:43:18 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1524
7.8.2009 12:48:42   
ns.mery
evo i mene jedva nadem vremena da vam se javim ,dok uradim kucu ,popeglam ves a Maira kada je budna hoce da joj se prica i sada se naucila zeli i da se drzi nece sama da lezi pa kada spava ili radim po kuci ili i ja spavam ili odmaram uz kaficu           A sinoc je plakala od 8h do 10 inace nije do sada valjda ti grcevi a danas je dobra  spava , dali ti grcevi bebe muce svaki dan ili to moze biti samo ponekad 

NASA PRINCEZICA SE RODILA 22.06.09

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *