|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  260 261 [262] 263 264   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
2.11.2009 10:11:35   
dady

IZVORNA PORUKA: sheri

moja majka stalno ponavlja kako nije vidjela dijete koje toliko mlatara nogamauser posted image user posted image user posted image . neka, samo nek je zdrava i ziva.
i ja sam kontala da je podignem malo. do sada sam je vozala u korpi, a sad u skafanderu necemo moci statiuser posted image user posted image , pa cemo se spustiti sprat nizeuser posted image . ona se svejedno dize i kada lezi, pa valjda nece biti problema.
joj, kako ja sebi budem nekad smijesna , cuj ja mamauser posted image user posted image user posted image

i ja sam njega do prije par dana vozila u korpi,i kako u njoj sjede problem je u kolicima zato i jeste u polusjedečem položaju!!!!user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6526
2.11.2009 10:11:56   
mala mu
joj, kako ja sebi budem nekad smijesna , cuj ja mamauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image i ja istouser posted image user posted image user posted image
ma ja se do sada nisam ni za kućne ljubimce znala brinuti a sada imamuser posted image user posted image user posted image
e a dobro se mi snalazimo user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6527
2.11.2009 10:13:58   
Pretty mamma
Jutrica!
Nije nas bilo 2 dana i propustili smo, vidim, 2 rođendana i sunet! Zato šaljemo puuuno pusica dečkima i isto toliko poklona!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Laura je prespavala cijelu noć! Od negdje 21 pa do skoro 7. Onda malo igra i opet spavanac.
Napisala sam da se stalno okreće ne stomak, nema mira ni 5 minuta user posted image .
Danas bi mogli malo prošetati, doduše ubundani do grla i u nosiljci!
Sahara, jesi li za šetnjicu??? Ostale mama na potezu Ć.Vila-Malta su dobrodošle! A i ostale, kome se da prošetati!
Mi smo jučer malo bili po gradu, nisam baš vidjela da se Laura smrznula kao Dawud, isto je tako obučena i sa dekicom, ali leži u onoj navetti na kolicima pa je zaštićena sa svih strana, a dignem i krov user posted image .
Idem doručkovati pa se igrati sa malenom, mogla bi ona i zaspati malo, nije odavno user posted image
Pusa!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 6528
2.11.2009 10:20:57   
ivanas
dobro jutro svim mamama naspavanim i onim malo manje. čestitke za male rođendane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja već danima svoga Dorija izvodim i kada je sunce i bez njega. Obučemo bodi dugi rukav, štramplice , gegice sa stopicom i preko priglavke, rukavice od pliša na rukice, kapicu pamučnu ali uz plač i preko kao samtani skafanderčić štepani iz jedna sa dodatkom rukavica na njemu i na nogicama za stopala ima dodatke i još na glavu preko kapice stavimo i kapu od skafandera. Kada mu zakopčam skafanderčić taman jedan dio mu dođe preko ust tako i da ne uvlači hladan zrakuser posted image user posted image user posted image . Tako ja i moj Dori koje mu će 04.11.2009 biti 2 mjeseca svaki dan provedemo po 2 sata i više u šetnji

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6529
2.11.2009 10:30:04   
Mya_81 RR
Ivanas, kad ćemo u skitnju user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanas)
Neposredna veza do poruke: 6530
2.11.2009 10:42:17   
ivanas
mi smo kontali malo poslije jer nam tajo radi noćnu pa hoće da nas izvede

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6531
2.11.2009 10:42:53   
gvendolina
pozdrav mala raja i mamiceuser posted image

Aidin sinoc rano zaspao,pa smo se probudili prije 7.Ponovo zaspao u 10 i uspio odspavati 20 min.Ali izgleda da mu je bilo dovoljno jer je raspolozen,igra se i guguce.

Cestitamo rodjendancice nasim dan mladjim drugovima Adinu i Aleksandruuser posted image user posted image user posted image

zaboravismo cestitati neki na sunetu,nek se i to zavrsilo

pusa

< Poruku je uredio gvendolina -- 2.11.2009 10:43:59 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 6532
2.11.2009 10:43:51   
ivanas
jesi li dobila sms i nadam se da će ti biti od pomoći

Neposredna veza do poruke: 6533
2.11.2009 10:46:25   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: ivanas

jesi li dobila sms i nadam se da će ti biti od pomoći

E,malo sam oglupila...zaboravila da sam stišala mobitel....hvala za info i baš mi je drago za sirup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanas)
Neposredna veza do poruke: 6534
2.11.2009 10:48:35   
pocahontas

joj draga mala mu, moja ne podnosi carape, skida ih obavezno. trlja nogicu od nogicu i hop, skine. a jucer ujutro kad sam se probudila pa da nju uzmem iz kreveta i otvorila onu vrecu za spavanje, kad me nije strefilo stra. ona skinula i carape i gegice donji dio. dijete uredno golo, i sva sretna 

ona i Rafi kao da su nesto u rodu user posted image ..isto je i on ovo radio kada je bio manji..sad vec ne, jer ga stavljam u jendodijelni kombinezon....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6535
2.11.2009 10:51:16   
sheri
a moja pocahontas, probala sam ja i to, ali bude uzasno nervozna , bas je srklet safata. user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6536
2.11.2009 11:25:10   
Anoniman
Dobro jutro user posted image

Čestitamo rođ. Aleksandru i Adinu user posted image user posted image baš vrijeme leti!!!

Moj se jutros probudio u 8:20, super smo odmorili mada sam se ja dizala tokom noći, seka nam opet bolesna user posted image user posted image , jest gadan ovaj virus, taman kad mislim da se smirilo, opet se vrati user posted image
B opet sad zaspao, k'o da gledam biće 30-tak min. user posted image Zaboravila sam napisati da je on počeo mrmljati pravoooooo user posted image , ono tipa oooooooooo, aaaaaaaaaaaaaaaa, giiiiiiiiiii, šega je skroz kad se tako raspriča user posted image i kad počne pljuvati i galamiti - ono kao da nas ruži user posted image

Uh jesam se sad najela, evo me puhčem k'o medo (k'o medo od 50 kg - nemoguće user posted image user posted image ).
Mi ćemo po dvorištu kao i svaki dan pošto smo u brdu, ne usudimo se u kolicima krenuti malo dalje a bi-bi kod taje tako da.... Joj raja, mene trema pravo spucala, još mjesec pa na posao user posted image al što se mora nije teško....

Šaljemo vam veeeeeeeeeeejiki pozzzzz

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 6537
2.11.2009 11:48:10   
Private
Da vas pitam, koliko vase bebe spavaju u toku dana.Moj ima 45 dana,i u zadnje vrijeme odspava oko dva i po do tri sata u toku dana i onda nista do navecer.Nekad od njegovog tamburanja nestizem ni jesti kako treba.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6538
2.11.2009 11:49:02   
Anoniman
mnn sonja, sretne polugodisnjiceuser posted image , saljemo lopte za djecakeuser posted image user posted image user posted image user posted image , zelimo im puuunnoo srece
marinci, ja ne pijem nista za zube, ko ti je to preporucio?
P. mamma, sorry ali danas nam je tata slobodan pa idemo s njim, a ides li sutra na kaficu u Merkator?
Enisa, baravo za Bendzija i gugutanje, a smrc za posao i ja vec placem kad pomislim na svoj povratakuser posted image

Pozdrav svima!!!

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 6539
2.11.2009 11:56:00   
marinčii
sahara to mi je preporučio zubar moj a pitala sam i pedijtricu i rekla mi je da je to dobro piti i da štiti zube i čini ih boljima u startu kod djece,od pola godine se već može davati i bebici 
enisa_sara mogu zamisliti kako je B smiješan kad nabraja i prska i moj matej je počeo kao prskati sve balone pravi od pljuvačkeuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6540
2.11.2009 11:57:12   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Private

Da vas pitam, koliko vase bebe spavaju u toku dana.Moj ima 45 dana,i u zadnje vrijeme odspava oko dva i po do tri sata u toku dana i onda nista do navecer.Nekad od njegovog tamburanja nestizem ni jesti kako treba.
moja draga to ti je sve normalno moj matej nekad odspava tri sata ,nekad o nekoliko puta ali u trajanju od 20 minutauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 6541
2.11.2009 12:01:24   
Srculence
IZVORNA PORUKA: Private

Isto je i sa mojim Dinom bilo,a i sad nije ništa boljeuser posted image !Bebe najbolje znaju koliko m je sna potrebno:-)))Ne brini se zbog toga.Kod mene je sad nekad po cijeli dan budan a nekad spava po cijeli dan...sve se to mijenja iz dana u dan...ni jedan dan nije isti:-)))

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 6542
2.11.2009 12:04:20   
Private
Mene moj izludi.Prvo sam mislila da su grcevi,nisu,davala mu i espumisan kapi.Na ruke ga nisam htjela uciti,sam je Boga mi.Odspava po 2,3 hdanju i onda mi je dernek.Cuclu nece nikako,pljune je ko da bi je povratio.Sinoc mu pokusavala dati malo kamilice i espu.kapi.nece sad ni flasicu.user posted image Sisu bi u ustima mogao drzati umjesto cucle,kad ga spustim ko bajagi spava,za min.otvori oci i dere se iz sveg glasa.Uzmem ga i usuti pa razgleda uokolo.A u TV je poceo da gleda ko da se nesto razumije.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6543
2.11.2009 12:06:50   
Private
Srculence pa tvoj malac stariji od mog samo 12 dana.A kako uspjevas jesti?Ako ga dojim na desnoj strani onda jedem lijevom rukom i obrnuto,isto sam ko hobotnica.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 6544
2.11.2009 12:18:43   
Srculence
Heheheh moja Private jedem kad dođe mm s posla a do tada postim(šala)user posted image .Tako je i Dino skoro od prvog dana sve nešto razgledao ko da sve razumije i gledio u Tv.
Probaj da ga spustiš na kauč preko puta tv-a i nek onda tako gledi ako imaš tu mogućnost,tako ja Dinu spustim i onda sjednem pored njega.
Dino je sreća odmah prihvatio dudu.Probaj mu kupti neku drugu ako tu neće:-))).
Kapi mu daji na kašičicu da poliže prije nego što ga staviš na siku:-)))Ja njega ne dojim:-(((,na Hipu je.
Što se tiče čaja neće ni Dino da pije čaj po nekad ga uspijem prevariti da popije 10 ili 20 ml.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 6545
2.11.2009 12:18:58   
delly
pozdrav svim mamama i bebama user posted image user posted image

pa tek ima 45 dana paa je sve normalno i da malo spava ili kratko a vise puta ,sve ce se to unormaliti . moja je od negdje 30 dana pocela hvatat noc i dan nocu se spava a po danu samo u 3 puta prva puta po 2 sata i treci put poslije kupanja jedno 30 min pa se probudi pa se tad nas troje ispjevamo ona izguguce i u 22.10 on je u dubokom snu ,spava do 3.50 pa jede i u 4 zaspe sve do 9 ujutro

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 6546
2.11.2009 12:23:15   
marinčii
delilah pozz za tebe i tvoju curicu,jeli ti nju samo dojiš?ili joj daješ još šta vodu,čaj?ja samo dojim al nešto mi danas neće baš dugo dva puta od jutros dojio i to po 2  minuteuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 6547
2.11.2009 12:27:30   
delly
dam joj nekad kaskicu vode a negad 100 ml caja dnevno, dojim ju...' za to se nesikiraj,da je gladan plako bi i moja zna 5 min i dosta joj i 5 sati odspava..

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6548
2.11.2009 12:29:49   
marinčii
zna on meni po noći i 9 sati u komadu odspavati,ma nikad nije baš dugo dojio al danas baš nešto skroz kratko malo podoji i počne gagoljitiuser posted image a koji čaj joj daješ?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 6549
2.11.2009 12:30:59   
Private
Srculence nece on cuclu nikako,imamo 2,i svaku pljune da pomislis da ce je povratiti.Kazem ti ja,on umjesto nje siku u ustima drzi.A to za TV cu probati sad kad se probudi,jer je dosta veliki ekran,pa ti javim gleda li mi mali vijestiuser posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 6550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  260 261 [262] 263 264   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  260 261 [262] 263 264   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *