|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  262 263 [264] 265 266   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
2.11.2009 13:45:40   
mnn
dobar dan!  Hvala vam svima na čestitkama!user posted image user posted image  Sonja dobro bi nam došla još koja jaknica...user posted image user posted image  veliki smo došli. Kako je tvoj maleni? Marinči što radim maleni Matej?hvala vam još jednom od nas!user posted image user posted image user posted image

mi  smo spavali cjelu noč imali smo 1budjenje oko 2h i spavali do 7,30 onda je jeo i produžili do 9,30h mama je oduševljen i jako sretna zbog toga.napokon sam se naspavala.

sad se igramo sa knjigicom gumenom i smijemo.super je pilence.

danas imamo 6mjeseci i jako smo sretni..kako je sve brzo prošlo.

sretan mali rodjendan svim bebicama!user posted image user posted image user posted image user posted image Sonja i tvoj maleni ima 6mjseseci.Bože kako je to sve brzo prošlo.puse šaljemo.budite nam dobro.

< Poruku je uredio mnn -- 2.11.2009 13:51:46 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 6576
2.11.2009 13:52:33   
kasper
mnn cestitamo mali rodjendan
znaci ja bi svom pisonji od 3mj mogla poceti davati svjeze sokice??user posted image
drago mi je kad procitam da ste se naspavale blago se vama
ma doce red i na mene jos samo malouser posted image user posted image user posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6577
2.11.2009 13:54:21   
marinčii
mnn vidim aleks svaki dan sve bolji dečko postaje..ajde baš superuser posted image user posted image
matej je dobro evo zaspo prije pola sata a ja odmaram i nadam se da će odspavat bar još satakuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6578
2.11.2009 13:54:24   
Anoniman
danas imamo 6mjeseci
user posted image user posted image user posted image cestitamouser posted image user posted image
blago tebi marina,kod mene  Anel odspava samo 5min.evo ga na rukama jedva tipkam

< Poruku je uredio felix -- 2.11.2009 13:55:32 >

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 6579
2.11.2009 13:58:01   
Anoniman
kasper sta je bilo,bas maleni nepaja uveceruser posted image .......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6580
2.11.2009 14:04:51   
kasper
ma spava on ono solidno ali kao programiran svaka 4sata budi se gladan
dok sve pozavrsavam oko njega ja se razbudim i kraj spavanju
ma znate vi sve o cemu ja pricamuser posted image user posted image
ali evo kako je stariji mjenja se pa tako se nadm da ce biti i sa spavanjem
evo zaspao je u pola 2 vidjecemo do kad ceuser posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6581
2.11.2009 16:35:42   
Apotekarka
hej...jeste se raspisale ja sam vam potrosila 3 paketa maramica uf sva swam uzas...samo da mi na Antonia ne predje...pomalo i on kise...bila sam na grobu djedu i mamiuser posted image ,odnijela cvijece i sviece...
Antonio je pojeo kasicu jabuka s piskotama,njam,njam i pio soka od breskve...kad mu tak pocnem davati kasicu buni se na 10-ak kasika a onda trazi jos...
Cestitamo male rodjendane Aleksansru i Adinu,prve kasice također i drzimo fige da ih bebe prihvate...
PUSA

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 6582
2.11.2009 16:58:20   
Nunichi
Evo i od nas poklona Aleksu i Adinu...ljubim vas misici mali. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Neki draga, drago mi je da je sve proslo, i da je malo pile dobro. Evo saljemo i njemu jedan poklon. user posted image
Mi smo dobro, danas je Zarica rekla tata, ali slucajno. user posted image user posted image user posted image Poslije smo pokusavali da kaze opet, ali nije islo, onda je govorila tatu. user posted image Uglavnom, zabavlja nas po cijeli dan, bas uzivamo.
Ljubimo generaciju...

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6583
2.11.2009 17:13:05   
reallove
pozdrav svima evo i nas malo..jutros smo zaspali u 08:30drage mamice sta mislite jeli to uredu da mala beba ovako spava..ja sam pomalo zabrinuta

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6584
2.11.2009 17:28:20   
mojbebac

mnn cestitamo mali rodjendan i saljemo puno poljubaca....
reallove ma samo nek spava i moja anja je skoro stalno spavala od samog rodjenja, evo i dalje hb super spava..... ima ce kad da ne spavauser posted image
mi samo i iskljucivo cjedimo sokice, pvo smo probali jabuku pa sljivu pa krusku, a sad vec sta stignemo, a kasice ponekad kupovnu i to sljivu zbog stolice, najcesce mi pravimo.... kombinujemo svasta....i guzari se sve svidja.... maloprije smo taman krenuli kod babe i dede, taman se spremili kad ja osjetim nesto smrdi, kad ona se ukakala ko veliki covjekuser posted image , tako da smo se morali okupati skroz i odustali od izlaska....
neko je pitao kad kupamo bebe - ja svoju prije u 8, sad u 7, svako drugo - trece vece detaljno kupanje, a svako vece peremo guzu, kao ritual pred spavanje.....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6585
2.11.2009 17:32:00   
Anoniman
sjooooooo zene ja NEMREM ovo sve danas iscitati nema sanseuser posted image user posted image user posted image ...mi bili na produzenom vikendu izvan granica lijepe naseuser posted image

Zelim sretan rodjendane...znam da ih je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a vidim neko ima novi avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 6586
2.11.2009 17:49:07   
reallove

IZVORNA PORUKA: mojbebac

mnn cestitamo mali rodjendan i saljemo puno poljubaca....
reallove ma samo nek spava i moja anja je skoro stalno spavala od samog rodjenja, evo i dalje hb super spava..... ima ce kad da ne spavauser posted image
mi samo i iskljucivo cjedimo sokice, pvo smo probali jabuku pa sljivu pa krusku, a sad vec sta stignemo, a kasice ponekad kupovnu i to sljivu zbog stolice, najcesce mi pravimo.... kombinujemo svasta....i guzari se sve svidja.... maloprije smo taman krenuli kod babe i dede, taman se spremili kad ja osjetim nesto smrdi, kad ona se ukakala ko veliki covjekuser posted image , tako da smo se morali okupati skroz i odustali od izlaska....
neko je pitao kad kupamo bebe - ja svoju prije u 8, sad u 7, svako drugo - trece vece detaljno kupanje, a svako vece peremo guzu, kao ritual pred spavanje.....

ma ne pogresno si me shvatila,cijelu noc nije spavao,tek ujutro je zaspaouser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 6587
2.11.2009 17:50:07   
marinčii
dadada pa blago tebi ti opet u hodanciji bila..ajde baš superuser posted image user posted image user posted image
mojbebac otkad si počela curici davati sokiće i kašice?koliko sam upratila ti dojiš ili?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6588
2.11.2009 17:54:36   
marinčii
reallove tvoj bebač je sigurno zamjenio noć i dan,zna se to dešavati baš mi je rodica govorila da je njena beba isto tako prvi 40 dana po danu spavala a po noći bila budna i kasnije jednostavnosve došlo na svoje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6589
2.11.2009 17:58:12   
reallove
ma i ja sam mislila da je to samo 40 dana ali evo jos malo i on ce napuniti 3 mjesecauser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6590
2.11.2009 18:18:26   
mnn
Hvala za čestitke!user posted image  reallove tako je i moj maleni u početku zamjenio dan za noč a onda nam je rekla prijateljica da ga stavimo spavati kad padne mrak i da ga pustimo da se dere par minuta a onda da ga u nunamo ako neče da zaspi.tako smo napravili i uspjelo je nakon par dana.moraš tako jer če poluditi ovako da ne spava cjelu noč....probaj.lijepo okupaj bebicu u 19h nahrani , i onda se malo umori i u krevet.

sretno, sigurno češ uspjeti.

marinčii znači Matej je dobro, neka samo raste i jede.

zarica moja priča pomalo neka neka..poljubce joj šaljemo.user posted image

felix kako je maleni?

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6591
2.11.2009 18:48:01   
mojbebac

pa poceli smo  sa sokicima prije otprilike mjesec, kad je imala cetiriipo otprilike i super je prihvatila sve.... prvo smo jabuku naravno uzeli ....da dojim je i mi to otprilike ovako radimo:
ujtro dojimo oko pola sedam, posto se ranije budi, pa oko pola devt opet doji, pa onda poslije nekad kad osjetim da trazi popije ili sokic ili kamilicu, oko 12 doji i spava do 3, potom doji, pa onda oko 5 neka kasica, i oko 7 - poslije kupanja doji oko 15-ak min i spavanjac do ujutro..... a inace jako kratko doji oko 5-7 min ali obje sike .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6592
2.11.2009 18:57:33   
reallove

IZVORNA PORUKA: mnn

Hvala za čestitke!user posted image  reallove tako je i moj maleni u početku zamjenio dan za noč a onda nam je rekla prijateljica da ga stavimo spavati kad padne mrak i da ga pustimo da se dere par minuta a onda da ga u nunamo ako neče da zaspi.tako smo napravili i uspjelo je nakon par dana.moraš tako jer če poluditi ovako da ne spava cjelu noč....probaj.lijepo okupaj bebicu u 19h nahrani , i onda se malo umori i u krevet.

sretno, sigurno češ uspjeti.

marinčii znači Matej je dobro, neka samo raste i jede.

zarica moja priča pomalo neka neka..poljubce joj šaljemo.user posted image

felix kako je maleni?

hvala ti punoouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6593
2.11.2009 21:47:25   
Anoniman
felix kako je maleni?
dobro nina,malo zezi u dani al zato zaspe oko 21.uvece i nebudi se do ujutro a stalno je skoro po rukama u dani,jedva sta stignem da uradim nemam za sebe vremena 5min.
Kako Aleks sad slusa koliko ima zubicauser posted image ljubi mi ga punoooooo

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 6594
2.11.2009 21:50:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

pozdrav svima evo i nas malo..jutros smo zaspali u 08:30drage mamice sta mislite jeli to uredu da mala beba ovako spava..ja sam pomalo zabrinuta
jojj bas mi je zao,sto se patite s vecernjim spavanjemuser posted image i kod nas je tako bilo,znao je zaspat u 3,4ujutro ili se budio svaka 3,2 sata zavisi kako kad.Proce mila nebrini izdrzite jos malouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 6595
2.11.2009 22:35:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

danas je Zarica rekla tata,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Duuuuuuuuuša draga!!!!!!!! Pa mislim da nema ništa ljepše od prve riječi!!!
Tako mi je žao što vjerovatno to neću doživjeti (zbog posla) user posted image user posted image

Uh kako sam imala naporan dan, više mi i noge klecaju.... B je od 14-19h stalno plakao, al pravo, ono sa suzama (joj opisa - sa suzama user posted image ). Baš sam se zabrinula.... Spavali skupa nekih 40 min. i od jednom iz sna je počeo plakati i tako satima, nikako ga nismo mogli smiriti.... ni sada ne znam šta mu je bilo user posted image Baš sam ga prepipala i uši i glavu, komplet tijelo od prstiča pa na dalje al nije reagovao, sve ok kao da ga ništa ne boli tako da mi sad ništa nije jasno user posted image user posted image Onda borba sa S oko jela.... pošto je bolesna uvela sam joj djetu - pa onda ona još više mrljavi....uh! Danas je bio dan - ne ponovio se!!! Nosaj B, presvlači, zabavljaj, ganjaj S da jede..... al hajde proći će sve kad odem u peMziju, nadam se da mi je sve ovo uredno upisano u staž user posted image user posted image
Lijepo mi pajkite, što manje se budite user posted image , čujemo se sutra aBd.

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6596
2.11.2009 22:47:36   
reallove

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: reallove

jojj bas mi je zao,sto se patite s vecernjim spavanjemuser posted image i kod nas je tako bilo,znao je zaspat u 3,4ujutro ili se budio svaka 3,2 sata zavisi kako kad.Proce mila nebrini izdrzite jos malouser posted image user posted image user posted image user posted image

mila hvala na lijepim rijecima,stize jedan veliki user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6597
2.11.2009 22:54:50   
škorpija
E što se večeras z.j.b.h, bože sačuvajuser posted image . Kaže meni prijateljica koja ima isto bebija od 6 mjesec kako on voli da se kupa s njima u kadi, nekad s njom nekad s njenim mužem. Meni se to činilo super pa reko da probam. Ugrijem kupatilo, napunim kadu, stavim puuuno Hipp kupke i uvalim se ja s bebijem, al on se jadan toliko bojao kade i svega okolo da mi je prisjelo. Samo je bježo i klizio mi iz ruku, zamalo se pogušišmo da nas mm ne spasiuser posted image .
Ovo dijete fakat nije na mene, ko da su ga zamijenili u porodilištu, user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6598
2.11.2009 23:02:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

Samo je bježo i klizio mi iz ruku, zamalo se pogušišmo da nas mm ne spasiuser posted image .
Ovo dijete fakat nije na mene, ko da su ga zamijenili u porodilištu, user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj ti si kraljica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E hvala ti što me nasmija (mislim žao mi je Ajdina) e "luda" si!!!! Ej pišuser posted image sam u gaće, platit ćeš mi za ovo user posted image user posted image user posted image user posted image joj legende hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 6599
2.11.2009 23:21:44   
Anoniman
Ko se to skitao a nije prijavio odlazak, je li dadada,pozejio sam vasssssss user posted image user posted image user posted image

Ne znam sta je ovo sa mojom Ajnom, evo tek maloprije zaspala, pa fakat, skontala sam da je stan pretopal, i mozda joj je vruce, morat cu sutra dobro provjetriti pred spavanje, ali kad je napolju vec uveliko smog i smrdiuser posted image
Lak noc vam, ja cu brzo u krpe, jednom da i ja legnem prije 1 satuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  262 263 [264] 265 266   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  262 263 [264] 265 266   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *