|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  259 260 [261] 262 263   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
2.11.2009 9:13:42   
Mya_81 RR
Dobro jutro....marinčii, ti si mi odmah pala napamet...rek'o sigurno se već javila...user posted image ...pa, je li bar ranije zaspeš user posted image

Imam pitanjce - oni frutekovi sokići koliko bi dugo mogli stajati vani u bočici user posted image Ne znam pošto piše da se nakon otvaranja čuva u frižideru, a ja njoj pomalo dajem i ne popije baš sve što naspem...

Nas počinju svrbiti desni...molim da bude što bezbolnije user posted image ...

Posebna pusica za Neki i njenog hrabrog dječaka user posted image .....jooooj, mogu misliti kakve su to situacije, ali šta ćeš - šta se mora, mora se user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 6501
2.11.2009 9:23:06   
Sonja
jojjj
ispisa kilometar teksta i nistauser posted image
sad cu ukratkouser posted image

jucer nam je bilo 6mj. samo sam vam zaboravila napisat...
a i vi niste primjetileuser posted image (po potpisu)user posted image

mnn sretan mali rodjendan i evo od adina jedna gotivna jaknicauser posted image user posted image

Adin u zadnje vrijeme uvijek place kad ja izadjem iz sobe...unervozi se skroz...a kad ga uzmem svakom se smije...ne moze bez mene sekunde...

sutra mu je vakcinauser posted image nadam se da nece puno plakat..

sutra idem kuci pa se necemo cuti par dana...
uh ko se sve procitat kad opet dodjemuser posted image
pusa svim bebama i mamama

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 6502
2.11.2009 9:34:03   
Mya_81 RR
Oprosti nam Adineeeeeee...sretan rođendančić i evo šaljemo ti 50 poklončića sa super igračkama i garderobicom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I Aleksandru želimo sve najbolje i njemu šaljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i pusicaaaaa.....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 6503
2.11.2009 9:42:41   
sheri
dobro jutro!
ja nisam naspavana, a ovo sunce me mami van. morat cu cekati da upakujem paketic i bar krug napraviti. sta vi obucete djeci, mislim koliko slojeva odjece sada po ovom vremenu?

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6504
2.11.2009 9:42:51   
Anoniman
I ja se pridružujem čestitkamauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se probudili u 7, evo Esma ponovo zaspala prije 5 minuta, a mama se sprema za posao.

Ljubim vas sve i želim vama i vašim bebicama ugodan dan!!!

Neposredna veza do poruke: 6505
2.11.2009 9:47:54   
mala mu
IZVORNA PORUKA: sheri
sta vi obucete djeci, mislim koliko slojeva odjece sada po ovom vremenu?

ovako:bodi kratkih rukava ,pa majica dugi rukav,pa jaknica topla štepana pa još i dekicom se zamotamo..kapica pbavezno

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6506
2.11.2009 9:48:50   
dady
jutro!
mi evo tek ustali naspavali se pravo!!!!
sunce je super,ide mi se vani al se bojim da mi se bebač ne zaleedi!!!user posted image user posted image jučer kad smo šetali s tatom zaledio se,još je imao skafander na sebi i opet ko ledenica!!!user posted image user posted image
Adinu čestitamo mali rodžendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i Aleksandru takođe!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6507
2.11.2009 9:50:59   
dady

IZVORNA PORUKA: mala mu

sta vi obucete djeci, mislim koliko slojeva odjece sada po ovom vremenu?

ovako:bodi kratkih rukava ,pa majica dugi rukav,pa jaknica topla štepana pa još i dekicom se zamotamo..kapica pbavezno

I ja uglavnom isto ,samo bez jaknice,jer mu obučem skafander!!! Al napisala sam da se jučer zaledio i u skafanderu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Zato se danas dvoumim dal da idemo ili ne!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 6508
2.11.2009 9:51:33   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Dobro jutro....marinčii, ti si mi odmah pala napamet...rek'o sigurno se već javila...user posted image ...pa, je li bar ranije zaspeš user posted image  

ej mya_81 pa kako kad nekad zaspem ranije kao sinoć upola 9 ja gotovauser posted image a kad imam goste(a to je uzadnje vrijeme često)legnem dosta kasno pa baš budem user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 6509
2.11.2009 9:53:37   
sheri
pa i ja sam kontala tako. do sada sam i ja oblacila jaknu, ali sad mislm da je dovoljno hladno za skafander. cuj smrznuo se u skafanderu, dady? noge, tijelo?
joj ja muku mucim s ovom svojom, ona nikako kapu ne podnosi. toliko se ispalce dok joj obucem kapu, i meni dodje da placem

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 6510
2.11.2009 9:55:17   
škorpija
Sonja sretni rođendani Adinu i Aleksandru, pusa velikim dečkimauser posted image user posted image user posted image  (ovo jsu bebeće puseuser posted image )

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6511
2.11.2009 9:55:41   
mala mu
i Ahmed se buni zbog kapice al' ja mu odvratim pažnju nekom igračkicom ili svojim majmunlukom pa on zaboravi da ju ima na glaviuser posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6512
2.11.2009 9:56:02   
škorpija
Zaboravih napisati i mnn, sorry

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6513
2.11.2009 9:56:15   
dady

pa i ja sam kontala tako. do sada sam i ja oblacila jaknu, ali sad mislm da je dovoljno hladno za skafander. cuj smrznuo se u skafanderu, dady? noge, tijelo?
joj ja muku mucim s ovom svojom, ona nikako kapu ne podnosi. toliko se ispalce dok joj obucem kapu, i meni dodje da placem

jeste,jučer je bio u skafaderu,tjelo mu se nije smrzlo al zato nogice užas, a imao je štramplice,čarapce i cipelice i ponovo dvije male ledenice!!!user posted image
zato mislim da čemo mi danas samo u baštu!!! na žalost!!!user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6514
2.11.2009 9:56:37   
marinčii
čestitamo adinu maji rođendan sa zakašnjenjem i šaljemo punouser posted image user posted image user posted image  i user posted image user posted image user posted image
joj ovaj moj danas nešto slabo jedeuser posted image jutros prije 6dojio i maloprije jedva da je 2 minute ja ga digla on podrignu koda je pojeo neznam štauser posted image
ej vi koje dojite jeli pijete natrij fluorid za zubiće..ja jesam mada mi se desi da preskočim koji put

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6515
2.11.2009 9:57:13   
škorpija
i moj se smrzne u skafanderu, nogice, odnosno stopala budu mu ko led, jedva ih ugrijem kasnijeuser posted image , valjda zato što samos jede jadničci u kolicima, a mi se krećemo pa nam nije hladno

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6516
2.11.2009 9:57:26   
dady

IZVORNA PORUKA: škorpija

Zaboravih napisati i mnn, sorry

i ja!!! čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6517
2.11.2009 9:58:02   
sheri
joj draga mala mu, moja ne podnosi carape, skida ih obavezno. trlja nogicu od nogicu i hop, skine. a jucer ujutro kad sam se probudila pa da nju uzmem iz kreveta i otvorila onu vrecu za spavanje, kad me nije strefilo stra. ona skinula i carape i gegice donji dio. dijete uredno golo, i sva sretna 

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6518
2.11.2009 9:59:42   
dady
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Noru!!!user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6519
2.11.2009 10:00:21   
sheri
dady jel tvoj momcina u kolicima lezi na onom najnizem nivou , ili ga malo podignes?

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6520
2.11.2009 10:00:49   
sheri
Nora je lopov, mamin lopovuser posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6521
2.11.2009 10:01:54   
dady
on je u onom polusjedečem položaju,plače kad ga spustim!!!tako da sam morala dići!!!user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6522
2.11.2009 10:01:56   
mala mu
user posted image user posted image user posted image i mi smo do sada gubili čarapice al' gaće još nismouser posted image user posted image user posted image
znam i moj zvizgosvuče čarape još im ja rezala gumu da ga ne žuljaju pa mu čas posla malo zatambura nogicama i gotovo...

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6523
2.11.2009 10:03:28   
Nunichi

joj draga mala mu, moja ne podnosi carape, skida ih obavezno. trlja nogicu od nogicu i hop, skine. a jucer ujutro kad sam se probudila pa da nju uzmem iz kreveta i otvorila onu vrecu za spavanje, kad me nije strefilo stra. ona skinula i carape i gegice donji dio. dijete uredno golo, i sva sretna 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kraljica mala!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6524
2.11.2009 10:08:29   
sheri
moja majka stalno ponavlja kako nije vidjela dijete koje toliko mlatara nogamauser posted image user posted image user posted image . neka, samo nek je zdrava i ziva.
i ja sam kontala da je podignem malo. do sada sam je vozala u korpi, a sad u skafanderu necemo moci statiuser posted image user posted image , pa cemo se spustiti sprat nizeuser posted image . ona se svejedno dize i kada lezi, pa valjda nece biti problema.
joj, kako ja sebi budem nekad smijesna , cuj ja mamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  259 260 [261] 262 263   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  259 260 [261] 262 263   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *