|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  258 259 [260] 261 262   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
1.11.2009 12:32:16   
Anoniman
Draga, to je sasvim normalno... mene je strah kad idem ulicom sa Esmom, da me neko ne gurne, da ne udari kolica...
Jednom sam imala ružno iskustvo u parku: sjedila sam na klupi, Esma ispred mene u kolicima, kad jedan momak na biciklu zaleti se u mene govoreći "sad ću ti zgaziti dijete, sad ću ti zgaziti dijete"... protrnula sam ali mu nisam pokazala da sam se prepala. Kad je on zamakao prema Velikoj aleji, ja brže-bolje kući : )

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 6476
1.11.2009 12:34:46   
škorpija
Čestitam drugi zubić Adinu , sad je mali user posted image (ovo bi trebao biti zeko, al haj ti znajuser posted image )

Također čestitamo Saidu sunet, nek je hairli, Neki nadam se da ćeš sve detalje napisati na temi sunet muškog djetetauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6477
1.11.2009 12:39:00   
sheri
uh, znaci desava seuser posted image
ja sam htjela ici doktoru, ali kontam ako bude musko sta on zna kako je biti mama. a bas se ispitujem, vec neko vrijeme. jer nikada nisam bila ovakva, cak me ni poroda nije biklo strah, porodila se bez problema, ali sad...uh, bas svega me strah. ali, ne pokazujem ni ja. ovo sam javno samo vama sapnulauser posted image user posted image user posted image user posted image , jer mislim da me okolina ne bi bas razumijela. osim najblizih, naravno.
evo upratila sam i drugi zubic kod Sonje, cetitam decku drugi zubicuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6478
1.11.2009 12:40:29   
škorpija
sheri ima tema o tim strahovima, ne znam kako se zove tačno, vjerovatno znaju neke druge forumašice, e tek kad tamo pročitaš čega se sve mame boje, skontaćeš da si vrloo normalna i da je sve to o.kuser posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6479
1.11.2009 12:42:28   
škorpija
evo našla sam, tema se zove strahovi kod mama, pročitaj malo, mene je pravo umirila a i nasmijala user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6480
1.11.2009 12:54:03   
sheri
hvala skorpija. ja nasla onu samo strahovi, uh isprestravila se. odoh malo protabiriti tamo. hvala 

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6481
1.11.2009 14:30:34   
reallove
pozdrav svim mamicama i bebicama..mi smo jutros zaspali u 6user posted image user posted image eminu se nije spavalo..evo sada spava,priprema se za vecerasuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6482
1.11.2009 17:02:20   
mojbebac
evo tek se javljam nisam stigla ranije citav dan ko navijena puna kuca gostiju, maloprije otisli .... marincii ovako je stanje bilo jutros, probudila se u pola sedam naspavana, jela, igrala se do devet, jela, zaspala do deset, probudila se, popila caj, zaspala u dvanaest, probudila se u pola cetiri pa cu veceras probati da je odrzim do osam budnu, mada izgleda, kao sto ti kazes, nema koristi nista one se probude zato sto su se naspavali .... ali nema veze, bitno je da spavaju.... svakako sledece sedmice pocinjem raditi pa cu se morati buditi ranije .... sat gore-dole nista mi ne znaci, lijegacu malo ranije .... pusa svima odoh malo odmoriti....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6483
1.11.2009 19:16:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Sad sam vidjela da se Enisa javlja na drugoj temi a nece kod nas,ccccc, zato pozdravljam samo Benjuuser posted image

Ma ko ovo nas proziva user posted image user posted image  A mi pozdravljamo i puzačicu a i tebe user posted image

Kod nas ništa posebno novo, bili maloprije kod mojih, svi su ga ugnjavili koliko su mogli a on, lopuža, samo pruža ručice prema meni user posted image  neće nikome.... i onda iza mog ramena izaziva, smije se, skiči user posted image  Zaspao u autu i još uvijek pajki... ja se sve nadam sad će al evo već 30 min. spava..... k'o da bi mogao biti kakav dernek večeras (uh ne daj Bože)..... hajde vidimo.....

neki, bravo za ćunu user posted image  user posted image
sonja čestitamo drugi zubić!

Opet prozivam user posted image user posted image , a šta nam je sa ex yu, dadada, nunichi......

Lijepo pajkite i ljubite bebice drage slatke!

< Poruku je uredio enisa_sara -- 1.11.2009 19:17:20 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6484
1.11.2009 19:36:07   
Anoniman
Enisa, kod tebe ce biti k'o u Zikinoj dinastiji: ljubi ga majkauser posted image
Mi smo se i danas nosale, isle smo cak do Pofalica u Mei Taiiiiiiuuuuuuser posted image , ma bas smo uzivale, danas nije zaspala dok smo setale pa smo se gledale, gugutale i takouser posted image , sad divlja sa igrackamauser posted image
Puse svim prisutnim i ovim odsutnimmmuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6485
1.11.2009 19:48:40   
marinčii
pozdrav svim bebicama i mamama!
sonja čestitamo drugi zubić malom momkuuser posted image user posted image
sahara ja sam i planirala sačekati s dohranom bar do 5 mjeseca nekako mi se čini prerano i nekako mi on maješan izgleda da bi jeo kašikomuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6486
1.11.2009 19:58:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

sahara ja sam i planirala sačekati s dohranom bar do 5 mjeseca nekako mi se čini prerano i nekako mi on maješan izgleda da bi jeo kašikomuser posted image user posted image

Ma najbolje da pricekas, mislim neces zakasniti, zivot je pred njim da jede tu drugu hranu, a dojenje je samo saduser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6487
1.11.2009 20:37:19   
Apotekarka
Ljudi ja sam nikakva kisem,smrcem,grlo boli uf sva sam i od tog grla sad osjetim i ove zlijezde tj.limfne..a jest me krenilo sa zdravljem...najvise me strah da ne predje na Antonia...danas smo bili citav dan u muzevom rodnom kraju isli djedovima njegovim na grob odnijeli cvijece,sutra cemo mami i mojim djedovima...Antonio je dobar,maloprije mi smazao citavu kasicu od mrkve i jabuke a jucer je beljao a veceras sve trazi jos...pio je sokic opet ribizla,visnja,jabuka..mm nam sad pravi palacinke,Antonio se igra i tako...
Kako su ostale mame i bebe...
Sonja cestitamo zubic
Sheri i ja sam plasljiva po pitanju bebe prije sam cak vise bila skakala sam po noci na svako meskoljenje sad kako je malo porasto i ja sam swe smirila jedino me strah ove moje bolesti jer smo se ja in toliko povezali pa sa mnom najvise vremena i provodi...
Saidu cestitamo sunet nadam se da ce mala cunica biti dobro
marinci normalno je da nemas mengu ti dojis mateja,ja sam dobila 36 dan po porodu evo i sad imam...a za dohranu ako dojis ne trebas zuriti ja sam svom pocela jer ovo umjetno napuse bebe pa da malo uzima kasice i sokice,caj pije odavno
ivancica cestitamo novu frizuru i skidanje kg i ja kako sam bolesna skinula 2 kg...bar nesto dobro u svemu

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6488
1.11.2009 21:12:21   
iv@ncica
apotekarko hvala..za  friz  i  kile..hehehhe al  vratim  ja  to,  sad  se  po  ručkovima  hoda  poslije  ovih   posjeta  grobljima  :))))user posted image user posted image user posted image   mogla  bi  se  opet  uduplat user posted image hehhehe..
nego  mi  se  ti  oporavi  i  što  se  više  nečeg  bojiš  too više  od  straha  na  sebe  nešto  navlačiš..samo  polako, glupo  je reći odmaraj  što  više  kad  znam  da  nemožeš,  jer  mi  je  i  samoj tako..evo  Andreju će  sad 7  mjeseci a  ja od  kad  se  riodio nisam  odmorila  s  njim  nimalo,  kad  on  po  danu  ono  malo  skine  s  očiju , ja  bi  skuhala  nešto  i  uradila po  kući..i  on  već budan  te  gotovo, inače  sam  ga  jedva  nekako   naučila  da  spava  po  danu  pomalo,  muke  smo  mučili,  pa  je  navikao  spavati 3x po  malo,  al danas  smo morali  hodati  po  grobljima na  više  strana  te  je spavao  samo  2 puta,  ali  po  satak,   ja  se  iznenadila,  po  noći  se  još  budi  user posted image ..
Nego   imam  novost,  zadnja  2  dana  kad  doji  gricne me  nečim  a  neda  primaknuti  ustima  da  vidim..muče  ga  zubići i  stalno  stiska  usnu,  sve  grize, bali...bude  mučan ,  neda mi namazati gelom,  ali  ne  mogu nikako da  provjerim  jel  se  pojavio  zubić,  večeras  me  opet  ono  dok  doji  malo  gricne  i  stiska  valjda ga  boli  i  slabije  jede.,na  prevaru   sam  mu jedva  povirila  i  skužim  bijelu  točkicu  dolje lijevo, ali  još  nije  sav  se  pojavio...mislim  da je  zubo   pa  ga  čekamo..hajd  neće  li  više  izbitiuser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6489
1.11.2009 21:44:41   
mnn
večer evo mene,maleni je zaspao.sad ču i ja uskoro samo da stavim veš i vodu pripremim za pilence kad se probudi da ga sve čeka.danas baš nije htio jesti kašice jedva je pojeo par  žlica vočne kašice...sutra če nadam se htjeti jesti.

Apotekarka brzo ozdravi, nedaj se.ja se evo borim pijem vitamine da sve izdržim jer bi me to ubilo da dobijem.

šaljemo svima pozdrave i čestitamo na zubićima!user posted image user posted image user posted image bravo.
da se i mi pohvalimo imamo dva zubiča i sutra čemo imati 6mj...prešli smo na nanha2!user posted image user posted image jupi sad smo veliki.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 6490
1.11.2009 22:27:52   
pocahontas
bravo za sunete, zubice, bravo za mjesecnice user posted image
i nas troje smo danas setali i setali i setali...iskoristili sunce...user posted image
i mene marincii stomak cesto boli, doduse nije odavno ali ja sam sve kontala da cu dobiti ili da sam podigla nestot esko pa me zato boli ali evo prodje vise od 5 mjeseci i nish, ne dobihuser posted image ...ma neka, ne treba mi jos....valjda sto samo iskljucivo dojimo pa ne dolazi user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 1.11.2009 22:33:17 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6491
1.11.2009 22:28:22   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: marinčii

Ma najbolje da pricekas, mislim neces zakasniti, zivot je pred njim da jede tu drugu hranu, a dojenje je samo saduser posted image

user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6492
1.11.2009 22:31:14   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: pingpong

Draga, to je sasvim normalno... mene je strah kad idem ulicom sa Esmom, da me neko ne gurne, da ne udari kolica...
Jednom sam imala ružno iskustvo u parku: sjedila sam na klupi, Esma ispred mene u kolicima, kad jedan momak na biciklu zaleti se u mene govoreći "sad ću ti zgaziti dijete, sad ću ti zgaziti dijete"... protrnula sam ali mu nisam pokazala da sam se prepala. Kad je on zamakao prema Velikoj aleji, ja brže-bolje kući : )

Boze sacuvaj..ja bih vjerovatno isto odreagovala bojeci se da stvarno sta ne napravi, ali bih isto tako tog malca balavca dobro zapamtila pa bi mu lijepo poslala muza ili nekoga super jakog (ovo da mi muz cita rekao bi zar ja to kao nisam dovoljno jak user posted image ) da ga lijepo naklofa ili jos bolje da ga cuva a ja da ga klepam..uh huja me od tih delikvenata odmah uhvati..kome ces ti prijetiti balo balavi....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6493
1.11.2009 22:32:29   
sheri
ja jos nikad nisam ni pomislila da uvodim drugu hranu, ne znam ni kako bih pocela, sta , kako, kaduser posted image . uh, i o tome ce trebati razmisljatiuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6494
1.11.2009 22:32:41   
shejla
Neki, cestitamo sunnet.... ljubim zlato malo :):):) user posted image user posted image user posted image

jedva gledam, pa nemam kad sve citati...odoh spavanjac, ovo sam samo upratila pa reko da cestitam :):):) Ostalo cu sutra protabiriti....

uglavnom smo super, mashallah....jedemo sve, sad volimo i povrce :) Malo bolje i spavamo, ne budimo se po 100 puta navecer - samo jednom, oko 4.... pricamo da-da, ta-ta...nemamo zubica jos.

Ljubac bebarama user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6495
1.11.2009 23:39:37   
škorpija
Meni došla mamauser posted image , sad samo hodam, bebija nahranim, izljubim i mahnem mu na izlaznim vratimauser posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 6496
2.11.2009 0:15:31   
neki
IZVORNA PORUKA: shejla

Neki, cestitamo sunnet.... ljubim zlato malo :):):) user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 6497
2.11.2009 0:18:18   
Ella_H
skorpija bravo za mamuuser posted image
zao mi je mamica i bebica koje su bolesne
Harun jos uvijek smrce jadnik, Ammar malo nosic isto
cistim mu cesto i lakse moze popiti hapicu
sahara bravo za nosanje ovaj moj je bebeli jedva ga nosim
hehe jos da ga naucim na sling nagrebusila bi pravo neka
njega u ljuljici i na podu na dekici ipak sam sigurnija
jedva cekam proljece da mozemo fino setati dotad ce poceti
i ruckati drugu hranu i bit ce mi veci momak
ovdje pravo zasla ta H1N1 svinjska gripa pa me svega strah :(
vakcina jos nema a ja i Harun cemo tek krajem Novembra moci
dobiti vakcinu protiv obicne gripeuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 6498
2.11.2009 7:06:21   
marinčii
jutro generaciji mi kao i obično uraniliuser posted image user posted image
pocahontas imaš pravo bolje da user posted image  nema što duljeuser posted image
sahara ma tako i ja kontam ta cijeli život ima da proba svu ostalu hranu ne žuri nam se nigdi
apotekarka ajde drago mi je da ti je tm tu i da uživate i još da ta glupa prehlada prođe sve bi bilo idealno,,al samo misli pozitivno i tako će i biti..puse za antonia
mnn čestitamo mali rođendan velikom aleksandruuser posted image user posted image i šaljemo mu puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja i matej

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 6499
2.11.2009 8:06:45   
mala mu
dobro jutro svima..brrrrrrr što je hladno...
drage moje kako ste mi,kako bebice malene???
vidim da tu ima novih zubića a i čune su nekom rezali..
neki čestitam na sunetu,proći će to brzo,malo izgleda strašno onako prva 2-3 dana al' brzo zarasta...

i mi ćemo uskoro napuniti 4mj. pa bi se moglo polagano i kašica papati user posted image user posted image e to jedva čekam da mi se sav zamusa i zaprlja od hraneuser posted image
mi smo jučer cijeli dan po mahali hodali,bili u gostima pa se prenajeli i premorili zato Ahmed spava zimski san samo se probudi da razduži flašicu i nazad na pajkenjeuser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  258 259 [260] 261 262   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  258 259 [260] 261 262   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *