|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
7.7.2009 11:33:16   
NANICA
Masala, masala za Benju. Super sto tako lijepo napreduje.
Pusa i njemu i keki user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 626
7.7.2009 11:50:37   
Anoniman
Hvala vam user posted image  
Ma ja sam se pravo iznenadila user posted image  Sarči je tačno po 1 kg dobijala a ovaj smrdo mali.....
Kad mama uskoro bude hodala sa 40 kg user posted image user posted image  (uh ne daj Bože).

(odgovor članu NANICA)
  Neposredna veza do poruke: 627
7.7.2009 12:12:37   
neki
Enisa-sara,bravo za malenoguser posted image user posted image user posted image Neka ga,samo neka su nam zdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 628
7.7.2009 15:10:31   
malena_t
user posted image user posted image user posted image user posted image za Benjamina.

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 629
7.7.2009 19:24:01   
mustafica
Hej odavno me nije bilo jos od tema za trudnice...a u nastavku ce te shvatiti i zasto :)

Ja sam vam rodila jednog zdravog i finog deckica ali jako zivahnog i dinamicnog. Cekamo za 7 dana da napunimo 3 mjeseca, ima vec 6,5 kg, dojim samo i fino napreduje...odprilike dobija po 1300 grama svaki mjesec. Medjutim imao je grceve od prvog dana i do dan danas iako su sad dosta rjedji...medjutim sad je navikao stalno biti na rukama i tako se i uspavljivati. Trazi da ede svaka 2 sata pa onda mozete zamisliti kako meni dan prolazi...probudi se, jede, slusa cijelih 20 minuta u sjedalici, zatim slijedi nosanje pola sata, zatim uspavljivanje i spava jos nekih sat...i vrijeme je za novo dojenje...taj tempo se desava i nocu...e mozete sad da predpostavite zasto me nije bilo, hahah. Kako vi cesto kazete neka su nam zivi i zdravi...ja se nadam da ce se promjeniti...ima li neka majka slicnu situaciju da me malo utjesi da nisam jedina jer kako sam uspjela procitati vecina vas ima mirnu djecicu...nemate pojma kako ste sretne :)

Eto ako neko ima neki savjet ili prijedlog bila bi vam zahvalna da podijelite sa mnom.

Veliki pozdrav

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 630
7.7.2009 22:04:55   
HannaS
Bas ti je zivahna beba!Dobro ikako imas vremena za bilo sta.Moj Dino je mirna beba(ne ureklo se),pa ne znam sta da ti kazem.Al ti se divim kako to sve izdrzis!Jel ti neko pomaze ili sve sama radis?Vec si ga navikla da je stalno na rukama,al ipak pokusaj preko dana da ga ucis da sam lezi dok je budan.Sretno!

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu mustafica)
Neposredna veza do poruke: 631
7.7.2009 22:11:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mustafica

Hej odavno me nije bilo jos od tema za trudnice...a u nastavku ce te shvatiti i zasto :)

Ja sam vam rodila jednog zdravog i finog deckica ali jako zivahnog i dinamicnog. Cekamo za 7 dana da napunimo 3 mjeseca, ima vec 6,5 kg, dojim samo i fino napreduje...odprilike dobija po 1300 grama svaki mjesec. Medjutim imao je grceve od prvog dana i do dan danas iako su sad dosta rjedji...medjutim sad je navikao stalno biti na rukama i tako se i uspavljivati. Trazi da ede svaka 2 sata pa onda mozete zamisliti kako meni dan prolazi...probudi se, jede, slusa cijelih 20 minuta u sjedalici, zatim slijedi nosanje pola sata, zatim uspavljivanje i spava jos nekih sat...i vrijeme je za novo dojenje...taj tempo se desava i nocu...e mozete sad da predpostavite zasto me nije bilo, hahah. Kako vi cesto kazete neka su nam zivi i zdravi...ja se nadam da ce se promjeniti...ima li neka majka slicnu situaciju da me malo utjesi da nisam jedina jer kako sam uspjela procitati vecina vas ima mirnu djecicu...nemate pojma kako ste sretne :)

Eto ako neko ima neki savjet ili prijedlog bila bi vam zahvalna da podijelite sa mnom.

Veliki pozdrav

imam ja takvog...al' on ima i nanuuser posted image koja je u stvari kriva...jedino sto se mi noci nenosamo...samo bi mi jos to falilouser posted image ...ponoci mu gurnem flasicu on popapa i nastavi gdje je stao i tako sve do aksama e s aksamom se pocne buditi svaki sat a u 7 smo na nogama

(odgovor članu mustafica)
  Neposredna veza do poruke: 632
7.7.2009 23:34:30   
Sonja
adin primio boceuser posted image user posted image
i to dvije...jednu u ruku ijednu u nonuuser posted image user posted image
oboje smo puno plakali...samo sto je njega smirila flasica a mene nije..
citav dan se trza jadnik...bas se prepao...i od 18-19h je toliko plakao da sam ga htjela vodit u hitnu i jedva se nekako smirio...ni sama ne znam kako...ne znam sta mu je bilo..sigurno ga je bolilo...
dala sam mu paracetamol jer je rekla dok. da smijem

sad ima 5 800user posted image user posted image ( sa 1 mj je imao 4 5050 )
a dug je 60user posted image narasto je 5cmuser posted image user posted image
dok. je rekla da dobro napreduje...

14.07 idemo na skrining sluha
a za kukice se moram narucit...samo cekam da ga prodje nona

joj da samo znate kako ja tesko podnosim ove vakcine...user posted image user posted image user posted image user posted image

i da kazem da sam juce dobila prvu user posted image poslije porodauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 633
7.7.2009 23:40:40   
NANICA
user posted image user posted image user posted image  za Adincica
Bit ce to sve ok, pilence malo

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 634
8.7.2009 0:22:28   
Anoniman
Dušica draga.... Znam Sonja kako ti je, uh i moj je plakao, pilence malo user posted image

Nego da vas pitam. Nama dr. nije dala uputnicu za kukove user posted image  Jel je trebamo imati? Gdje ste vi snimale kukove? Dr. nam je predložila da u Vrazovoj to obavimo... E sad, ako je neko tamo bio, plizzzzzzzz da napiše koja je procedura.... narčuvanje, uputnica i ostalo.

Hvala vam unaprijed.

E da, Benjamin je bio pravo nervozan od 20:30 - 23:00.... user posted image user posted image  valjda zbog boce.... user posted image  duša mamina mala....

< Poruku je uredio enisa_sara -- 8.7.2009 0:23:00 >

(odgovor članu NANICA)
  Neposredna veza do poruke: 635
8.7.2009 0:27:32   
Anoniman
joj isprepadaste me s tim bocama, mi trebamo aBd 14. 7., uhhhh

enisa, neka ti neko ode u vrazovu i na drugom spratu se nalazi radiologija, e tu neki salter, neka pita, sluzi za zakazivanje termina za pregled kukova, i onda kad dodje vrijeme pregleda opet na isto mjesto

sretno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 636
8.7.2009 0:33:42   
malena_t
Mi smo snimali na Kosevu na radiologiji. Doktorica nam dala uputnicu, narucili se telefonom, zavrsili sve za pola sata, nalaz bio za sedam dana. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 637
8.7.2009 0:34:55   
malena_t
Uputnicu moras imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 638
8.7.2009 0:37:22   
Anoniman
u vrazovoj odmah dobijes nalaz, zasto je na kosevu tako dugo
ne kontamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 639
8.7.2009 0:48:14   
Anoniman
Znači treba nam uputnica user posted image  Ništa, opet ćemo ići, ustvari mm. Uh kako ću mu reći, jadan, od kako se Benjamin rodio stalno nešto ganja user posted image user posted image  Te moje doznake, otpusno pismo 2x išao, rodni list, porodiljska nadoknada, zdr. knjižica user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam žene user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 640
8.7.2009 10:50:22   
Anoniman
mi smo snimili kukove i sve je, hB, uredu...

Boce smo isto dobili...trebamo, koliko sam ja skontala, jos i ovaj mjesec...iako mi nije jasno sta je to toliko...ja ne smijem ni pisati koliko moj kila imauser posted image uduplo je svoju porodjajnu tezinu..ali i dug je pa kazu da nije pretio a mene vazda strah posto mu je otac veeeeeeeeeeeeeeeeeeelikiiiiiiii

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 641
8.7.2009 10:57:43   
NANICA
dadada user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 642
8.7.2009 11:01:20   
Anoniman
dadada, ma bravo za Andreja, mama nema pojma user posted image user posted image user posted image user posted image , dijete ima krupne kostiuser posted image user posted image

enisa, ma i meni je mm sredjivao svu papirologiju, ali nije mi ga zaouser posted image , ja bih rado hodala a da on moze dojiti npr., no sikirikiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 643
8.7.2009 11:49:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, ma bravo za Andreja, mama nema pojma user posted image user posted image user posted image user posted image , dijete ima krupne kostiuser posted image user posted image

enisa, ma i meni je mm sredjivao svu papirologiju, ali nije mi ga zaouser posted image , ja bih rado hodala a da on moze dojiti npr., no sikirikiuser posted image

jest, jest i mmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 644
8.7.2009 11:53:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

zamisljam Ajnu "jadnu" na dlakavoj sisiuser posted image user posted image user posted image ...iako ne znam jel' ti muz maljavuser posted image user posted image moj jeste pa ja automatskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 645
8.7.2009 12:17:56   
Anoniman
E moja sahara, išao on tako da završi papire i jedan dan to obavljao na motoru, zaustavi ga policija, bio bez kacige i opale mu kaznu. Odmah naredni dan završavao autom, prekorači brzinu, kazne ga oduzimanjem vozačke a sad i čeka novčanu kaznu... Nikako mi finansijski nije pogodan user posted image user posted image user posted image user posted image  Ovaj put ću ga pješke poslati user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 646
8.7.2009 13:20:58   
Anoniman
hahaaaha, ama nije maljav ali onako nadje se koja malja,hahahahahha, jesi luda, pa depilirala bih ga, i to voskomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 647
8.7.2009 13:23:26   
Anoniman
enisa tako ja svome vazda kljucam da pali svjetla na autu i fakat ga jednom zaustavili ali izgleda da su ga samo upozorili, fini neki drugovi policajciuser posted image

evo i sad je otisao da nesto obavi, autom, ali u nasem slucaju bolje da on vozi jer sam ja ta koja pravi belajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

a ti svog pjeske salji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 648
8.7.2009 13:25:32   
NANICA
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

E moja sahara, išao on tako da završi papire i jedan dan to obavljao na motoru, zaustavi ga policija, bio bez kacige i opale mu kaznu. Odmah naredni dan završavao autom, prekorači brzinu, kazne ga oduzimanjem vozačke a sad i čeka novčanu kaznu... Nikako mi finansijski nije pogodan user posted image user posted image user posted image user posted image  Ovaj put ću ga pješke poslati user posted image user posted image

Moja Enisa, obustavi ti to dok je vrijeme, dok niste bankrotirali user posted image user posted image user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 649
8.7.2009 13:34:38   
Anoniman
Rekla sam mu dođe li još jedna kazna bolje ti je bježi dok te ja nisam "oduzela" user posted image user posted image  Ja vozim 7 god. i nikad nisam napravila prekršaj user posted image user posted image  a on..... uzas!!

Nego žene, gdje su nam Nunichi i Zarica? Nema ih danima..... možda su otišle malo južnije user posted image

(odgovor članu NANICA)
  Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Voće
veeseelaa

koliko voćki vaše dijete pojede dnevno?

Jednu (58%)

Dvije (19%)

Tri (11%)

Četiri i više (12%)

Broj svih glasova: 240

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *