|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
1.7.2009 14:41:35   
Anoniman
cele.k., dobrodosla medju bebe 2009., i moja ce dusica aBd 6. 7. napuniti 3 mjeseca, i radi isto sto i tvoja bebauser posted image , a ko zna jesu li zubi, to je sve individualno, more bit bidne ,more bit ne bidneuser posted image

ljubac

(odgovor članu cele.k.)
  Neposredna veza do poruke: 601
1.7.2009 14:52:03   
Anoniman
cele dobro nam došla, hodalice se ne preporučuju nikako al ako odlučiš da koristiš, savjetujem ti 7-8 mjesec nemoj prije. A evo ti link pa pročitaj tu mnogo više piše. Pozdrav
http://www.ringeraja.ba/forum/hodalica/m_13367/tm.htm

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 602
1.7.2009 15:06:38   
Anoniman
. greska

< Poruku je uredio enisa_sara -- 1.7.2009 15:07:49 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 603
2.7.2009 13:54:14   
HannaS
Mi smo danas primili vakcinuuser posted image user posted image trebali smo primit prije,ali je bila nestasica,tek danas dosle.Nije puno user posted image kako sam ocekivala,i dobar mi je citav dan.Dobio je 800gr za 20 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mama je naravno najsretnija mama sad.Srce mi ko bundavauser posted image user posted image
Jedino mi je zao sto je Dino presto skroz dojituser posted image user posted image ,nikako nece sisu,stalno mu dajem flasicu..bas mi je zao,a toliko se oboje patili da bi naucili dojituser posted image user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 604
2.7.2009 14:56:03   
cele.k.
i moja je s 2 mjeseca prestala dojiti i nimalo nisam tuzna jer sad znam koliko mi pojede,zna se vrijeme kad jede i hvala Bogu napreduje.ove danasnje hrane su dosta slicne majcinom mlijeku.ja svojoj srecici dajem hipp 1 i fino ga papa.malo se u danasnje vrijeme vrsi prevelik pritisak na majke da doje.ko da su one sto ne doje losije majke!!!!

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 605
3.7.2009 12:44:19   
belmac
cele dobro došla. koliko god su današnje hrane dobre, sigurno je majčino mlijeko ono najbolje za bebaća. naravno da majke koje pokušavaju, ali iz bilo kojih razloga ne uspjevaju, dojiti svoje bebe nisu loše majke, ali svaki dan dojenja zaista puno znaći za bebu.

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 606
3.7.2009 12:50:18   
babymia
slazem se sa belmom..majke koje ne doje sigurno nisu lose majke,daleko od toga,ali sigurno je da za bebu nema boljeg od majcinog mlijeka...

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 607
6.7.2009 11:17:07   
Anoniman
Benjaminu juče bio mjesec user posted image user posted image  Danas, aBd, idemo na kontrolu i na bocu user posted image  Jedva čekam , zbog vaganja, mjerenja.... a zbog boce.... user posted image user posted image

Kako su ostale bebice 2009? Šetate li?
Mi smo juče bili prvi put na Vilsonovom, jedno sat i pobjegli jer je vjetar užasno puhao a user posted image  je čitavo vrijeme u kolicima prespavao user posted image

Šaljemo veeeeeeeeliki pozdrav svim user posted image  i mamama user posted image

(odgovor članu babymia)
  Neposredna veza do poruke: 608
6.7.2009 11:26:22   
Anoniman
mašala, za čas to prođe ...Mi nismo šetali zbog ovog vremena ne znam hoćel kiša ili sunce-izluđuje me, a i previše je sparno. Pa evo danas fino vrijeme, pa ćemo se skontat. Pozz

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 609
6.7.2009 11:28:01   
Anoniman
Cestitam enisa i sretno sa bocom!

A  mojoj principesi su danas 3 mjeseca, masala!
Mi smo preko vikenda bili kod deda i majki i svi su je izgnjavili user posted image pa sad odmara u svom kreveticu, setamo stalno mada je vrijeme cudno i neki dan nas je i kisa uhvatila ali na svu srecu sam ponijela kabanicu za kolica i nije bilo problemauser posted image user posted image user posted image user posted image

ljubimo vas i grlimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 610
6.7.2009 11:33:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

A  mojoj principesi su danas 3 mjeseca, masala!

Mašala!!! Pa baš vrijeme leti user posted image
user posted image user posted image

Danas je prelijep dan!! A meni posebno drag user posted image user posted image

Uživajte mame i bebice. Mi ćemo poslijepodne, kad tajo dođe s posla, na kontrolu pa vam se javimo.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 611
6.7.2009 15:43:19   
Sonja
e drage moje adin sutra mora primiti bocuuser posted image
ne znam kako cu podnijeti
prosli put sam skoro zaplakala..user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 612
6.7.2009 16:25:41   
škorpija
izgleda da boca više boli mame nego bebeuser posted image . moj je primio drugui bocu prije nekoliko dana i plakao je kao da ga kolju, a vidjela sam da uopšte nije reagirao na ubod već na to što mu držim nogu da je ne pomjera. Posoije njega jedna curica dobila bocu, samo je malo kmekmula i ušutala, ma muškarci su kukavice prave.
kad smo došli kući ja mu samo jednom stavila obloge i on zaspao, nisam htjela da ga budim, a poslije zaboravilauser posted image pa je malo bilo crveno i natečeno a i temperaturu je dobio 38 iako su to one acelularne , pročišćene vakcine, ali hvala bogu sutra ko da ništa nije bilo

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 613
6.7.2009 19:30:06   
Anoniman
Ja sam pravo ljuta user posted image user posted image
Bili maloprije u DZ i lijepo nas vrate. Kaže dođite sutra prijepodne jer se redovne vakcine ne daju poslijepodne user posted image  A dobro se sjećam da smo kćerku isto uvijek vodili poslijepodne. Ne znam da li to ima veze što je ljeto... user posted image  Uh, došlo mi da vrištim. Tako da sutra rano idemo....

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 614
6.7.2009 19:31:26   
škorpija
meni su rekli da dođemo na vakcinu do 10 ujutro jer poslije toga štrajkajuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 615
6.7.2009 19:33:34   
Anoniman
Jaoooo vidjela sam taj natpis..... štrajk od 10 - 12h

(DZ Omer Maslić).

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 616
6.7.2009 19:38:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

meni su rekli da dođemo na vakcinu do 10 ujutro jer poslije toga štrajkajuuser posted image

svakako ti je bolje sto ranije...nedaj boze reakcije...tj. temperature...da se prije uoci i skine. Tako su barem meni rekli

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 617
6.7.2009 22:05:59   
malena_t
user posted image user posted image user posted image generacijouser posted image Mi se danas ponovili za igraonicu, pa sad mozemo da se okrecemo i prevrcemo do mile volje bez bojazni da cemo tresnuti s krevetauser posted image Benjaminu i Adinu sretno sutra na bocanju i pusa za rukice i nogiceuser posted image  

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 618
6.7.2009 22:12:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena_t

user posted image user posted image user posted image generacijouser posted image Mi se danas ponovili za igraonicu, pa sad mozemo da se okrecemo i prevrcemo do mile volje bez bojazni da cemo tresnuti s krevetauser posted image Benjaminu i Adinu sretno sutra na bocanju i pusa za rukice i nogiceuser posted image  

hocemo sliku, hocemo sliku!!! ovo ja pjevamuser posted image user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 619
6.7.2009 22:16:44   
neki
Eh evo i nas malo,nismo odavno ovde biliuser posted image Danas smo vadili krv iz prsticauser posted image user posted image user posted image i bas smo se isplakaliuser posted image user posted image user posted image Hocemo da sredjujemo cunu,pa zatouser posted image Nalaz je pokazao da smo malokrvni,pa su nam rekli da odgodimo sunetuser posted image user posted image user posted image Vidjecemo sta cemo...A imamo 7,500kguser posted image user posted image user posted image Odavno se prevrcemo na stomak,pocinjemo da ganjamo igrackice,a pomalo i sjedimouser posted image user posted image user posted image Sa kasicama smo odavno poceli i hB sve nam sad za sad odgovarauser posted image user posted image user posted image Eto toliko od nas i pusa za sve mame i bebareuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 620
6.7.2009 23:16:37   
NANICA
Evo da se i mi prijavimo user posted image . Pisemo mi i na temi ishrane za bebe u nasem dobu pa da se ne ponavljamo. Uglavnom cuna nam je dobra, masala, jedemo vocne kasice, slane kasice smo poceli prije tri dana. Sokice pijemo redovno user posted image
Pusa svima

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 621
7.7.2009 0:00:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena_t

Benjaminu i Adinu sretno sutra na bocanju i pusa za rukice i nogiceuser posted image  

Hvala, hvala user posted image
Lijepo i ugdno igranje vam želimo user posted image

A za malu čunu user posted image user posted image , super što lijepo zarasta.

neki, ljubni nam prstić mali user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 622
7.7.2009 10:00:03   
neki
Enisa_sara,ljubnem prsticuser posted image user posted image user posted image I ti ljubi svoje piliceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 623
7.7.2009 10:27:03   
Anoniman
Evo mi se vratili sa boce. Pravo sam plakao user posted image user posted image
Mišo mali je dobio 1950gr. user posted image  i porasli smo 4 cm. Sad imamo 5600 gr. Kaže dr. da nismo pretjerali user posted image  jer je čvrst, nije debela beba. Šta ćemo kad stalno visi na sikama user posted image

Šaljemo vam vejiki pozdrav user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 624
7.7.2009 10:31:59   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image za cvrstog momka, pa masala pravo je dobro napredovao, svaka cast, prestice moju Ajnu uskoro user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Caj
amaniamanic

Koje cajeve trudnice smiju pit...A koje ne ? Svako malo cujem ili vidim ovo smije ovo ne...

odgovorite mi (98%)

odgovorite mi (2%)

Broj svih glasova: 44

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *