|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
26.6.2009 23:15:22   
NANICA
Hvala puno. Samo da dodam kad sam vec na temi user posted image , danas probali sokic od banane i dobar je user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 576
27.6.2009 0:06:20   
Anoniman
hej,bas mi je drago da ste i to zavrsili, nadam se da ga nece boljeti ovih dana, cestitam malom princu na hrabrosti a i roditeljimauser posted image

(odgovor članu NANICA)
  Neposredna veza do poruke: 577
27.6.2009 0:42:05   
NANICA
Hvala draga Sahara. Sto se hrabrosti tice to je malo upitno user posted image  ali Bogu hvala sve je proslo i bit ce ok aBd
Pusa

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 578
28.6.2009 12:47:30   
mamin_zivot
Zdravo drage mamice!
Mojoj bebi je danas 12 dana, ocekujemo grceve sledece sedmice pa nas zanima koja je najucinkovitija pomoc za ublazavanje istih. Znam da pomaze topla gaza sa uljem na stomacic, kapi za grceve ESPUMISAN ( predlozila patronazna sestra), priviti bebu uz sebe i blaga masaza stomacica u smjeru kazaljke na satu.
Da li imate jos neki savjet?

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 579
28.6.2009 13:00:16   
NANICA
Ljubice,
potrazi temu "Grcevi" pisale smo tamo
Sretno

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu mamin_zivot)
Neposredna veza do poruke: 580
29.6.2009 16:28:31   
HannaS
Evo i nas danas...Dino skroz slabo spava po dani,da je toplo napolju pa ok,i dijetu bude vruce,ali ovako ne znam sta mu je.Mogao bi citav dan biti budan,da se DOBRO ne potrudim oko uspavljivanja.Jos smo po citav dan sami,i nema nikakve buke u kuci.Inace,sve ostalo je dobro,vise jede flasicu,jer on to tako zeliuser posted image al meni je najvaznije da on nije gladan.I masala,dobro mi napredujeuser posted image user posted image user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 581
29.6.2009 16:38:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: NANICA

Hvala puno. Samo da dodam kad sam vec na temi user posted image , danas probali sokic od banane i dobar je user posted image

Koje sokiće daješ?

(odgovor članu NANICA)
  Neposredna veza do poruke: 582
29.6.2009 18:00:49   
NANICA
Breskva,
do sada smo probali sokice jabuku, jabuku - kamilicu i bananu Frutek
a kasice smo probali jabuku, krusku,  breskva sa rizom Frutek i sljivauser posted image user posted image  HIPP,.
Sa prvom djevojcicom sa svake sedmice uvodila novu vockicu, medjutim, sa ovim malenim uvodim svaki drugi dan. Mislim da je dva dana dovoljno da bi se manifestovala eventualna alergija.

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 583
30.6.2009 10:33:00   
babymia
pozdrav generacijo!!!
evo da se i mi malo javimo...mama ima ispit sutra,slomi se uceci,pa nema vremenauser posted image user posted image user posted image
sutra isto idemo na vakcinu i sad prima dvije,pa me je bas strah kako ce biti,prosli put je samo zbog jedne uzasno plakala....
bar,hvala Bogu,nije imala temperaturu,a nadam se da nece ni poslije ovih...zvala sam da pitam da li su stigle vakcine,kazu da jesu...ali,ko ce im znati,prosli put je to isto rekla,a kad sam dosla nije ih bilouser posted image user posted image
Mia je malo nervozna ovih dana,sve nesto kontam da je zbog ovog smijesnog vremena...nije nista strasno,uglavnom....

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 584
30.6.2009 12:14:58   
Anoniman
Jutro!
Babymia, sretno na ispitu a i na vakcini, javi nam lijepe vijestiuser posted image
Ma vrijeme je cudno,sva se djeca cudno ponasaju, hocu reci iskacu iz uobicajenog ritmauser posted image
Ma i neme je strah te druge vakcine,mi aBd idemo 14. 7. da primi tu, meni dr. rece da od one prve poslije bolnice nema reakcija,a od ove druge moze biti a ne mora.

ljubac

(odgovor članu babymia)
  Neposredna veza do poruke: 585
30.6.2009 12:52:17   
Anoniman
Mi ćemo u ponedjeljak aBd na prvu vakcinu. Od nje nema reakcije jer je to mislim drugi dio BSG vakcine.... a druga user posted image , sjećam se da je Sara imala reakciju u obliku blage temp. Ništa strašno ali ne mora značiti da sva djeca isto reaguju, zato mame ne sekirajte se, valjda zaobiđe reakcija bebice male user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 586
30.6.2009 14:51:01   
babymia
sahara,meni su poslije druge vakcine dali recept da kupim paracetamol sirup i da joj cim dodjem kuci dam pola kasikice...i da stalno mijenjam hladne obloge na rucici....tako sam i uradila i nije bilo temperature,tako da superuser posted image user posted image user posted image nadam se ni da tvoja bebica nece imati!!
a javljam sutra,nadam se dobre vijesti!!!za ispit tesko,ali potrudicu se....ulijenila se mama nece da uciuser posted image user posted image user posted image

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 587
30.6.2009 19:16:33   
malena_t
eeeeeeeee mi se danas prvi put samostalno okrenuli sa ledja na stomuuser posted image ; i slavimo prvih 100 dana bebeceg zivotauser posted image ; i nervozni smo do zla bogauser posted image

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 588
30.6.2009 19:41:36   
NANICA
user posted image user posted image user posted image user posted image
mi se jos ne okrecemo sa ledja na pupu ali se okrecemo kao kazaljke na satu. Cak za cijelih 360 stepeniuser posted image user posted image user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 589
30.6.2009 19:50:37   
Anoniman
cestitam malena_t, i mi se nanice samo okrecemo kao kazeljke,hahhahahha, ali kad je u lezaljci samo se zeli dizati,ono ramena i ledja, pa kontam gdje ces ranijeuser posted image

ljubac od nas dvije

(odgovor članu NANICA)
  Neposredna veza do poruke: 590
30.6.2009 21:05:14   
malena_t
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 591
30.6.2009 23:04:18   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image za bebe i mi se okrećemo gotov smo i propuzali samo ne možemo skontat kako se odignutiuser posted image pa se nerviramo kad ne možemo stići do željenog cilja. Pozz generaciji

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 592
1.7.2009 0:13:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

evo ja danas vodila principesu u neonatolosko savjetovaliste na pedijatriji

sahara, hajde plizzzzzzzz pojasni zbog čega se ide u ovo savjetovalište, šta rade bebi,.... ma eto ako ti nije problemito sve vezano za pomenuto savjetovalište. Da mi malenaa na spomenu da je na otpusnom pismu preporuka da se ode, ja ne bih ni obratila pažnju user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 593
1.7.2009 0:32:50   
Chuchi
Mi se okrecemo na sve strane user posted image user posted image
I za 360, kad spava pored mene na krevetu, zacas se okrene, pa mu noge dodju na jastuku, ili meni pod rebrimauser posted image
Aaaa tad je najgore, ko da vozi biciko, ubi me nogama! A ako se samo okrenem, on je vec na stomaku, ja se opet okrenem,
on na ledjima.. user posted image user posted image U lezaljku ga stavim, moram ga doobbroo svezati, inace bi se nasao ispod lezaljke
Danas kontam sto me bole misici podlaktice... user posted image moj user posted image mi odvalio ruke.. hodam ko gorila s rukama do
zemlje user posted image jer je on toliko nestasan, i ne da se ni drzai u rukama, samo se nesto vrti, okrece, da ga pustim cini mi se da
bi otrco negdje.. user posted image user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 594
1.7.2009 0:42:28   
malena_t
user posted image user posted image user posted image , al srce punouser posted image

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 595
1.7.2009 9:19:32   
babymia
evo i mi da prijavimo da se vec odavno okrecemo oko glaveuser posted image user posted image user posted image a sinoc prvi put sa ledja na pupuuser posted image user posted image i poceli smo rucicama da diramo igrackice iznad glaveuser posted image user posted image user posted image

a sad smo sa vakcine i nije plakala uopste puno!!!dvije je primila,jednu u nogu,drugu u ruku i dobro je podnijela!!!hrabra moja djevojcica!!!
dobili smo 650gr,sto je manje nego prije,kad smo za malo vise od mjesec dobijali i po kilu i 100...doktor kaze,dobro je pa se trudim da se ne sekiram...duzinu nam nije htjela izmjeriti,tako da ne znamo....

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 596
1.7.2009 9:45:44   
Anoniman
E da vas pitam siše li vaša beba nožni palac ...ovaj moj čak i u kolicima kad idemo šetat to radi. A pravi facu kao ružno mu,user posted image , a i dalje nastavlja.

(odgovor članu babymia)
  Neposredna veza do poruke: 597
1.7.2009 11:13:30   
malena_t
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 598
1.7.2009 13:04:54   
Anoniman
 breskva, pa moja je jos mala, ali sise sve sto joj dodje blizu usta, a noge ne moze jos dohvatiti,hahahahhah, mogu misliti kako je to smijesno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 599
1.7.2009 14:05:31   
cele.k.
Evo i mene.Moja srecica ima 3 mjeseca-Vec se pocela dizati iz lezaljke,neki dan sam je nasla u polusjedecem polozaju.Interesuje me kad bi je mogla poceti stavljati u taj polozaj?Stavlja ruke usta,ne znam jesu li to zubi ili svaka beba to radi.I jos jedno pitanje;s koliko se bebe stavljaju u hodalicu?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

najljepse ime ???
le_ella

???

Davud (40%)

Hamza (28%)

Tarik (32%)

Broj svih glasova: 183

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *