mojbebac -> RE: Bebe 2009 (8.10.2009 21:48:30)
|
Ex Yu ja sam vec pisala da je moja anjica imala problem sa suhom kozom na nogama, koljenima, bas tako kao da se peruta, gruba.... i da ti ne duzim svasta smo probali, raznorazne skupocjene kreme, losione, dermatologe jer me je to bas nerviralo.... i onda odem ja kod jednog dr-a i pozalim mu se,on to pogleda i kaze kako je moguce da beba ima malo osjetljiviju kozzu, kako prilikom kupanja mi se skoncentrisemo na gornji dio tijela, a rucice i nozice najslabije ispiramo, pa ostanu tragovi kupki.... i kao samo koristi djeciji sapun za guzu i poslije za mazanje samo pavlovicevu na kriticne dijelove, i nemoj bas svako vece da je kupas.... kontam ja nista od toga ali hajde rekoh da probam, nista me ne kosta, u odnosu na sve prethodno.... izbacim ja i losione i kupke i kreme..... samo voda, sapuncic i pavloviceva i nakon par dana vidim ja smanjuje se,i poslije desetak dana povuklo se, najduze se zadrzalo na koljenima, ali je i tu sada proslo, i sada ima finu mekau kozu..... kad sam ga zvala da mu se zahvalim rekao mi je da do sest mjeseci ne uvodim nista drugo, a onda poslije sest da uzmemo neku blazu kupku i losion a da ije jonson's.... nadam se da ce ti pomoci ovaj savjet!!!! srecne godisnjice braka i da ih slavite jos puno.... puno....
|
|
|
|