iv@ncica -> RE: Bebe 2009 (8.10.2009 15:02:37)
|
IZVORNA PORUKA: mojbebac gdje ste zene, nadam ste a ste sve ok kaoi vasi bebaci!!!! moram da vam se pozalim, odemo mi jutros na vakcinu u pola devet i dodjemo kuci u 12, zbog silnih stelatora, ulazaka preko reda i sl. dok se nisam proderala dole i pocela svadjati nismo usle, samo jedno po jedno ovaj sin od koleginice, ovaj suvise mali, ovaj bolestan i mi ostali ko budale cekamo..... e pa stvarno, kad sama usla pitam ja njih, je li to trebam da trazim vezu da bi dijete primilo vakcinu, kazzo one meni ma ne, pa sva su dijeca ista, znate ovi su bili suvise mali..... bla bla......ma pobudalila sam bila..... sreca pa je moja dusa bila dobra i mirna i nije se nervirala kao mama nego je prespavala sav taj haos..... primili smo boce, stavili oblogice, sada spava pa se nadam da nece biti ture..... Mine Laa mi smo bili na kontroli i rekli su nam da smijemo poceti sa sokicima, jednom dnevno, bas ovako kako je EX YU napisal, mi za sad pijemo jabukicu, ali domacu, posto su nam baba i deda bili vrijedni pa je cijedili, naravno razblazujemo...... a sto se tie kupovnih sokica nama je dr rekao da je hipp najbolji ali eto ti se konsultuj jos sa nekim.... neko je pitao za pelenice, mi nekad pampers nekad molfix nekad babylove, kako kad i sve su nam ok!!!! NE ZNAM STA MISLITE DA LI SMIJEMO NAPOLJE S OBZIROM DA SMO JUTROS PRIMILI VAKCINU? naravno da smijes vani..jedino ako nema ture :)))) mi koristimo pampers aktiv baby
|
|
|
|