|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
30.9.2009 13:36:44   
marinčii
sretan mali rođendan antoniu i puno ,punouser posted image user posted image user posted image  od mene i mateja!!
ivanak i ja mislim da je prerano za zubiće ali eto kako si rekla valjda on njih već osjeća a tek izbiju za mjesec ,dva

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 4176
30.9.2009 14:15:57   
iv@ncica
marinči  znaš li imali bebakids-dječiji butik  u nas  u Mostaru igdje!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4177
30.9.2009 14:43:00   
ivanak
Meni je pedijatrica rekla da prvi zubi izbijaju sa  6 mjeseci pa sad tko zna, opet je individualno. Ali za tvog malog bembeka je preradno.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4178
30.9.2009 14:56:22   
malena_t

E da se i mi malo javnemo.  Hvala Bogu dobro smo. I dalje nam se sve vrti oko ćune. Izgleda puno bolje nego juče user posted image pa sam odmah i ja bolje. Imamo novi momenat - ljujanje na sve četiri kao da će propuzati user posted image i sjedanje iz tog položaja.
Vidim žalite se na noćno buđenje. I Benjamin se počeo buditi ima jedno mjesec. Nekad jednom, nekad dva puta. Ako je skok u razvoju super, a ako su zubi opet super, da se i tog belaja riješimo što prije user posted image
Belmac draga Benjamin je u prva tri mjeseca dobijao u prosjeku 900 grama, a druga tri prosjek je bio 600 grama. Na posljednjem vaganju, 18.09. imao je 8 484 grama ( dvostruka porođajna ). Doktorica nam je kazala da je težina super. Tvoja Amnica odlično izgleda i ne vjerujem da ima bilo kakvog razloga za brigu user posted image

Još da čestitamo male rođendane Ajdinu i i Antoniu user posted image user posted image user posted image user posted image . Ljubimo vas sve user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4179
30.9.2009 15:27:47   
marinčii
IZVORNA PORUKA: ivanak

Meni je pedijatrica rekla da prvi zubi izbijaju sa  6 mjeseci pa sad tko zna, opet je individualno. Ali za tvog malog bembeka je preradno.
ma da to je kod prosječnih beba ali moguće je i ranije da zubić izbije..iako ja mislim isto da je to prerano

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 4180
30.9.2009 15:42:46   
marinčii
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

marinči  znaš li imali bebakids-dječiji butik  u nas  u Mostaru igdje!!!
koliko ja znam nema iako nisam 100% sigurna 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4181
30.9.2009 16:09:38   
škorpija
Našem imenjaku sretnu petomjesečnicu želimo i šaljemo puuuuno poklonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image amami gvendolini user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4182
30.9.2009 16:13:29   
belmac
sve najbolje malom ajdinu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4183
30.9.2009 17:17:41   
Mya_81 RR
Jooooooooj, mile moje jeste mi se raspisale...ali nemam vremena ništa čitati jer moram učiti user posted image ...svratila samo na brzaka da se javim i da čestitam male rođendane našim dečkićima. Puno ih ljubimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 4184
30.9.2009 19:52:19   
Anoniman
Pozdrav veselom društvu : )
Neko spomenu zubiće... prijateljicina beba, koja je samo 18 dana starija od moje Esme, sa puna dva mjeseca je dobila prvi zubić...da, da : ), a moja Esma još nema niti jedan, a danas nam je punih 8 mjeseci.
Njoj su rekli da je to znak da beba dobro napreduje, hmmmm... šta bi to značilo, da moja ne napreduje?!user posted image
Ko će ga znatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4185
30.9.2009 20:13:05   
Ex Yu
pingpong to neznaci nista od moje rodiece mali je tek sa punom godinom dobio prvi zubic a sad je 7 razred i odlican je ucenik curica joj je  dobila zubice sa pola godine a jedva prolazi u skoli a mali sad treci je sa 2,5 mjeseca izbio zubic a on je jos mali da pricamo o inteligenciji user posted image user posted image tako da je to individualno od djeteta do djeteta ... uglavnom zubi krenu rasti od 3 mjeseca prosjecno ili od 2 ali jel vi znate kolko treba da zub naraste ... NARASTE ne da izbije njih pate zubi dok rastu a bole dok izbijaju jer pece kozica i meso ... ako se bilo ko sjeca kad mu je zadnji zub narasto meni je sa 16 godina jako rano al me od 4 samo jedan bolio a rasto je punu godinu dana i cak sam ko beba imala temperaturu user posted image user posted image

tako drage moje da zubici rano rastu al mogu izbiti tek sa godinom dana  a to nema veze sa napredkom bebe ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4186
30.9.2009 20:33:42   
marinčii
ex yu upravu si svako dijete je zasebno i normalno da se se razvija drugačije ko što neko prohoda sa 10 mjeseci a neko od godinu dana ..al nebi baš volila da rano dobije zubić ali ni da ga puno muči...nisam primjetila da je nešto nervozan ili da neće jesti osim što ruke trpa u usta tako da to ne mora biti zbog zubića

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4187
30.9.2009 20:43:32   
mojbebac

a zene jeste se raspisale, nije me bilo cijeli dan i jedva sve iscitah..... prvo srecni mali rodjendani svim bebcima....
kad je spavanje tema, moram i ja da se pozalim, moja anjica koja je od samog poctka bila prava spavalica i nikad nismo imali problema sa tim, jutros se probudila u pola sest jer je izgleda bila gladna, i kad je jela zaspala i probudila se tacna kao sat u pola osam, i danas je takodje jako malo spavala, a inace super je spavala do danas pa ne znam ni ja sta je .....izgleda da sve bebe prolaze kroz neku promjenu i da je to normalno......izgleda da cu se i ja priruziti klubu nespavalica, javim sutra sta je bilo....inace sve ostalo ok!!! pusa svima

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4188
30.9.2009 21:21:15   
Anoniman
Ex Yu, hehehehehe, nisam mislila na intelektualni razvoj, nego na tjelesni!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 4189
30.9.2009 21:23:28   
Ex Yu
E jbg pingpong onda jos gore ovaj moj mrcina ima 8,5kg a nema ni 4 mjeseca moja prijateljica kad dodze svega ga skine da se "nagleda" jer je njen mali sa godinom dana imao 8700kg ... pa opet nemamo zubice balimo slinimo glodzemo maminu ruku al nam se nista nebjeli mama je sve pregledala detaljno

al je danas bio tolko nervozan i nikakav sav nekako tmuran a on je meni inace smajli beba pa nisam navikla ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4190
30.9.2009 21:30:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu
E jbg pingpong onda jos gore ovaj moj mrcina ima 8,5kg a nema ni 4 mjeseca moja prijateljica kad dodze svega ga skine da se "nagleda" jer je njen mali sa godinom dana imao 8700kg ... pa opet nemamo zubice balimo slinimo glodzemo maminu ruku al nam se nista nebjeli mama je sve pregledala detaljno
al je danas bio tolko nervozan i nikakav sav nekako tmuran a on je meni inace smajli beba pa nisam navikla ...

E, što me nasmija, ženouser posted image !!! I ja stalno virim u malena ustašca... al' "niđe" ništa bijelo... nit su snijezi, nit su labudoviuser posted image
Pusa za bebelog

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 4191
30.9.2009 21:41:14   
belmac
IZVORNA PORUKA: pingpong

Pozdrav veselom društvu : )
Neko spomenu zubiće... prijateljicina beba, koja je samo 18 dana starija od moje Esme, sa puna dva mjeseca je dobila prvi zubić...da, da : ), a moja Esma još nema niti jedan, a danas nam je punih 8 mjeseci.
Njoj su rekli da je to znak da beba dobro napreduje, hmmmm... šta bi to značilo, da moja ne napreduje?!user posted image
Ko će ga znatiuser posted image user posted image user posted image

ovo definitivno nema nikakve veze. moja cuica je prvi zubić dobila sa 9. mjeseci, a dječak je već sa 4. mjeseca bio zećić.user posted image ja, iz ličnog iskustva, samo mogu rast zuba povezati s njihovim kvalitetom, pa mislim da što zubići kasnije niknu, da su jači i kvalitetniji, mada možda ni ovo nije nikakvo pravilo,user posted image ali...takvo je moje iskustvo. curica je imala super zubiće, ispadali su joj zdravi i lijepi, dok su dječaku vrlo brzo propali i baš se nadeverao dok mu nisu nikli stalni. sada hvala Bogu, obadvoje imaju zdrave i lijepe zube.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4192
30.9.2009 21:42:10   
Pretty mamma
Hej mame iz Sarajeva, jeste li kupovali šta jesenje robice? Ja bi trebala sve kupiti, ne znam gdje početi gledati. Ima li gdje onih zimskih vreća za spavanje?
Puse...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4193
30.9.2009 21:46:16   
belmac
znam da u Azelu bude vreća debljih i skroz su lijepe, rozo-ljubičaste i zeleno-plave.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 4194
30.9.2009 21:46:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Jooooooooj, mile moje jeste mi se raspisale...ali nemam vremena ništa čitati jer moram učiti user posted image ...svratila samo na brzaka da se javim i da čestitam male rođendane našim dečkićima. Puno ih ljubimo user posted image user posted image user posted image user posted image

sta ucis, sta ucis??? moracu i jauser posted image user posted image a neeee daaaa miiiiii seeeeeeeee

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4195
30.9.2009 21:51:08   
Pretty mamma
Belmac hvala na info.
Joj zene drage, svaka vama cast kad imate volje za ucenjem. Ja sam diplomirala jaaaako davno, i nekad ti nije do ucenja, a nemas nikakvih obaveza. A tek sada uz bebu??? Skidam vam kapu!!!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4196
30.9.2009 21:52:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Hej mame iz Sarajeva, jeste li kupovali šta jesenje robice? Ja bi trebala sve kupiti, ne znam gdje početi gledati. Ima li gdje onih zimskih vreća za spavanje?
Puse...

ja sam prije tri godine mojoj braticni, koju je sada naslijedio Andrej kupila ekstra debelu, 100% pamucnu vrecu u skenderiji...dole ona velika radnja za djecu...mislim da je "ivona" firma/marka

A kupila sam mu u TL jaknu (pravo dobru) za 50 KM

Neposredna veza do poruke: 4197
30.9.2009 21:52:43   
malena_t
I ja sam tako virila i pipada i na kraju doktorica vidjela prvi zubić user posted image Ni marke mu nije dala user posted image user posted image user posted image Ma nek su oni nama živi i zdravi, a biće zuba user posted image  

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4198
30.9.2009 21:53:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: belmac
ovo definitivno nema nikakve veze. moja cuica je prvi zubić dobila sa 9. mjeseci, a dječak je već sa 4. mjeseca bio zećić.user posted image ja, iz ličnog iskustva, samo mogu rast zuba povezati s njihovim kvalitetom, pa mislim da što zubići kasnije niknu, da su jači i kvalitetniji, mada možda ni ovo nije nikakvo pravilo,user posted image ali...takvo je moje iskustvo. curica je imala super zubiće, ispadali su joj zdravi i lijepi, dok su dječaku vrlo brzo propali i baš se nadeverao dok mu nisu nikli stalni.

I ja sam ovo čula "od žena"

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 4199
30.9.2009 21:54:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Belmac hvala na info.
Joj zene drage, svaka vama cast kad imate volje za ucenjem. Ja sam diplomirala jaaaako davno, i nekad ti nije do ucenja, a nemas nikakvih obaveza. A tek sada uz bebu??? Skidam vam kapu!!!

ma meni je ostao jos taj jedan ispit i diplomski...mislim vec se osjecam k'o kreten sto to nisam zavrsila

Neposredna veza do poruke: 4200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *