mojbebac
|
ivancica i ja sam imala neku spravicu za stomak ali dzaba nista mi nije pomagala, nista dok se ne preznojis dobro, zato radi po jednu seriju trbusnjaka svaki put kad uhavbatis vremena, po cetiri pet puta dnevno, ispocetka manje pa onda pojacavaj,nista bolje od toga, ja sam skoro pocela vjezbati, zbog CR, ali se vec bolje osjecam, jos da mi se rjesiti slatkisa, od kad sam se porodila tako mi se jedu da je to strasno, pa sad pokusavam da prestanem....ja ne znam da li se to vama desava ali ja imam neopisivu zelju da jedem slatko, uzas jedan..... doublemum i kod mene je ista situacija, ali sad vise ne nosim uloske za grudi zato sto se ponuda i potraznja uspostavila, tako da nemoj da brines o tome.... ja po noci jos moram staviti zato sto se moja guzaara ne budi po noci da ruca, pa kad se ujutro probudimo sike su tolikom prepunjene da me jako bole, ali ona to brzo poruca ja prilicno pazim na ishranu ( osim slatkisa ), pijem mnogo vode, meni je flasica sa vodom uvijek na stolu, ali definitivno NE gazirano, grah, grasak, limun ..... ostalo uzimam! neko mi je rekao da ne bih trebala jesti ni borovnice, kao zatvaraju stolice, ali ja ih jedem jako puno, mm mi ih bere vikendom kad idemo na planinu, tako da taj savjet nisam poslusala! e sad odoh biti vrijedna , dolaze mi gosti, striko i strina od mm, a on nije tu, a ja ljude samo jednom vidjela i to na svadbi....tacno ne znam ni sta cu ni kako sa njima probudicu moju curu da ih zabavlja!!!!