|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.9.2009 23:11:24   
Apotekarka
Vecer mame toliko sam umorna ali morala sam malo svratiti da vidim sta ima kod vas...
Moj Antonio je citav dan bio kao i jutros kmeci,nerovoza...nije nagodan ni za igranje sve mu kao da na zivce ide valjda neispavan...Zaspao je u 22 i 15 pa ja malo peglala...Sutra nam se gosti najavili i to iz Splita...ujko i ujna od mm a kuca mi katastrofa ni tepiha ni nista na svom mjestu a mm bi sutra trebao kositi oko kuce bastu pa se nadam da cu mu malo Antonia uvaliti da pospremim jer danas od njega sam slabo stigla osim oko vesa,rucka,sudja i eto popeglala...
Joj sta se veceras desilo isli mi na sijelo ovim prijateljima sto su se vjebncali u 6 mj.ali kako ja rodila tamo-ovamo napokon se nakanili otoci i Antonio bio nerovozan nosali ga...kad u jednom trenu ja pogleda hlkacice mu sve zute kad djecak se toliko ukakao kroz sve mu proslo nekako kroz jednu stranu pempasa...prepala se ja da nije proljev...jest mekano ali nije vodenasto uh...i dok sam veceras to sve isprala svaka cast mamama koje su prije na ruke prale sve pelene...
E to za vakcine moj Antonio je do sad 5 primio ukupno i sve do jednu je dobro podnio jedino sam mu parac.preventivno dala sasd zadnji put i par put obloge stavila..on meni taj dan bude pravo dobar i odspava i nagodan mozda ga malo osamute he he...da ne bole vodila bi ga i cesce
Cilibar uzimaju mnoge mame koje poznaem kazu da su prezadovoljna morat cu i ja uzeti ubrzo...
Felix znam kako je grcevi i nosanje meni danas otrnule ruke..
Marinci super sto je Matej spavao bar si se odmorila zavidim mamama cije bebe bar jednom u danu odspavaju...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 4001
25.9.2009 23:21:51   
Anoniman
Nama je dan bio prava bljakica user posted image Jedva sam čekala da mm dođe da uzme bebija pa sam ja odspavala 1h. I više bi ja user posted image al nisam mogla koliko se derao user posted image Stvarno mi nije jasno šta mu je user posted image Znam da nisu grčevi, ne bole ga uši, jedino bi mogli biti zubi...... Jedva je zaspao u 20:30 onda se probudio u 21:30, dojio i eno ga sad spava. Nadam se da će nam biti mirna noć.....

dadada, škorpija ja sutra idem u potragu za ogrlicom, sve vam javim, no siki riki user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 4002
25.9.2009 23:30:13   
škorpija
Enisa srećo hvala, javi kad nešto nađešuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4003
25.9.2009 23:32:08   
belmac
evo i nas da se tuspasimo!
prvo da jubimo sve bebare 2009. i da mašemo njihovim mamama. da čestitamo sve male rođndane,a da sa svim bolesnicama i knjezama zaželimo brz oporavak i vračanje na staro-dobro slušanje svojih mama.user posted image user posted image
mi smo, mašAllah, super! koristimo fino vrijeme, pa stalno negdje zujimo.
uživamo u ručkanju nogica čim me mama skine, pa evo da i vi malo vidite kako to izgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4004
25.9.2009 23:33:26   
škorpija
hej danas sam gledala ovu fotku na Fb ekstra jeuser posted image user posted image user posted image , slatke nonice

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 4005
25.9.2009 23:34:12   
Nunichi
A sto zene mogu pisatiiiiii... user posted image user posted image
Nije me bilo pola dana,a 2 stranice ste ispisale,kooo zene. user posted image user posted image
Mi primili dvije boce danas i naredna je tek za 1. rodjendan. Malo smo plakali,popili paracetamol i sad je sve ok. Zubic viri fino,mama ga stalno pipka. user posted image user posted image
Sutra cu citati,odoh sad u carstvo snova.
Puse vejike...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4006
25.9.2009 23:38:15   
belmac
što se tiće ogrlica ja neki dan prićala sa ženom koja radi u zlatari u saračima ( ispod ulaza u kolobaru), kaže kod njih je pravi čilibar, trenutno im je nestalo tih ogrlica, ali ih dosta prodaju i koštaju oko 65-70 km...pa eto nek imate informaciju user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4007
25.9.2009 23:40:46   
Apotekarka
belmac bebac je presladak..srce malo...bas  me oraspolozi ova slika u ovom glupom danu ako mi se mali i ovo juto nadigne u 6 pa ne spavo cio dan mama ce poludjeti

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 4008
25.9.2009 23:40:59   
ena23
ENisa: nadam ce da ce brzo proci to stanje, a i da je ogrlica stvarno takva kako je hvale, da ce pomoci majom djugu...
belmac: ova slika mi izgleda kao iz baby-casopisa, ma preslatka je curica, masallah, ljubi te none i od mene jenom

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 4009
25.9.2009 23:43:18   
belmac
hvala drage moje!
apotekarka nadam se da će lutak slušati svoju mamicu, kao što ami sluša svoju, i, mašAllah,  lijepo pajki svaku noć
ena ljubi i ti pile svoje!

< Poruku je uredio belmac -- 25.9.2009 23:46:04 >

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 4010
26.9.2009 8:57:44   
Mya_81 RR
Dobro jutro drage naše mamice i bebare slatke user posted image

Mi jutros nakon tri mirna dana imali grčeve user posted image jooooooooj, baš sam sva nikakva više....mrzim kad pomoslim da je sve iza nas, a oni se opet vrate...da poludiš...

Belmac
, slika je predivna user posted image user posted image user posted image

Enisa
, baš mi je žao...nadam se da će uskoro proći....

Apotekarka
, mi smo Minju stavljali na veliki jastuk za spavanje i tako je nosali...bilo nam je puno lakše...i sad je još uvijek tako hranim...mislim da je i njoj tako udobnije...

Help
-

Kako da računam razmak između hranjenja, jer me moja seka jučer totalno zbunila....ona kaže da na 24 sata trebam podijeliti 5 obroka (toliko je kao sad predviđeno jest da smo mi uvijek jeli jedan više), a kako da računam onih 8 sati što odspava u komadu....zar ne bih onda 5 obroka trebala podijeliti u periodu između 5 ujutro i 9 navečer što je 16 sati a ne 24 user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4011
26.9.2009 10:43:45   
Anoniman
ma ne zamaraj se tim, hrani je kako trazi...to na kutijama sto pise to je prosjek neki...ne mozes po tome ici...neke bebe imaju 62cm neke 54cm, neke 70 cm...neke su sitnije...neke krupnije...zamisli sada beba ciji su roditelji po 170 oba i moj recimo andrej ja 175 a mm 190 da jedu istu kolicinu (mada ni to nista ne znaci moze moj andrej biti sitniji od tog nekog...) zato hrani je kako trazi

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4012
26.9.2009 11:34:40   
Anoniman
jeste mi bile vrijeden pravo se raspisaleuser posted image imam sta citat dok Anel spava.
Ja sam dobro s obzirom,da sam juce citav dan nosala ga,ninala ma neznam ni ja sta vise samo da neplace ruke mi utrnile neznam za njih kao i noge,kao da sam pjesacila citav dan.Kud mi i njega zao po rukama ode mu kicma,malo ga spustim dam cucu on se dere da ni min.nije lezao sve po rukama.Zaspi na meni samo sto ga spustim neprodje 5min.ja u sobu djete gledi kao da je ospavao 5 satiuser posted image Al hb.dan je iza nas,danas je bolje spava dokle vidjecemo.Prokleti grcevi dokle ce jos trajatiuser posted image
Belmac,bebic je tako sladak i prelijepuser posted image user posted image ljubim none debele
Mya,ja isto nepratim sta pise na kutiji od hape dajemu koliko trazi nekad pojede vise nekad,manje nebude uvijek isto nemoj brinuti.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4013
26.9.2009 11:52:53   
bebana27
evo i mene napokon na ovoj temi
20.09.2009 sam postala sretna mama jednog malog slatkisa
http://img33.imageshack.us/img33/8640/2309091634.jpg
evo njegova slikica

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4014
26.9.2009 11:57:17   
seka87
cestitam bebana d srca i nadam se da cu i ja uskoro drzati u narucju svoju malu bebicu!!!!

nase malo zlato Lamija rodjena 1.10.2009. 3.200kg i 51cm

prvi zubic dobila sa 8 mjeseci

prohodala sa 10mj i 20dana

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 4015
26.9.2009 11:58:04   
riba78
Bebana mašalah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prekrasan je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 4016
26.9.2009 11:59:16   
mnn
ajme što ste mi se raspisale.pilence spava, bilidomerkatora kupili par stvari, zaspao u autu.i sad spava, ja jedem pa krečem čistiti kuču...ima posla....

Ena draga ajde proči če grčevi,znam kako ti je..uf kad ulove ne prestaju.ajde drži mi se.

šaljemo svim bebama puse.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4017
26.9.2009 12:04:40   
škorpija
bebana27, dobro nam došla na ovu temuuser posted image , bebi je presladak, prelijep ma nema riječi, mašalah

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 4018
26.9.2009 12:05:26   
Anoniman
mnn.pubi mi te bebele none i mali nosic ,,ajd super da spava nemoj se puno umoriti...
a nadam se da ce i kod nas grcevi ubrzo napustit i to zauvijek...user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 4019
26.9.2009 12:15:52   
Srculence
Evo da se i mi javimouser posted image !
bebana27 iskrene čestitke od srca a malom princu dug i sretan životuser posted image user posted image user posted image !
belmac  beba je masallah preeeeeslatka,neka je živa i zdravauser posted image !!!

Moja mala mrvica evo cijelo jutro kmezi.Ja ga malo pronosam i zaspe na 5 min.pa onda čim ga spustim u krevetić počne da se vrpolji i plače.Danas mu je 22-gi dan na zdravljeuser posted image jeli moguće da su grčevi pošto ih do sada nismo imali?
Velike puse za sve od malog kmeze krezeuser posted image !!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 4020
26.9.2009 12:17:28   
Anoniman
bogami nije na odmet da nisu,a iskreno nadam se da ih necete osjetituser posted image jer smo mi se juce borili s grcevima

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 4021
26.9.2009 12:29:50   
Mya_81 RR
Bebana, dobro nam došla user posted image user posted image user posted image ....slatka ti bebica...

A ostalim mamama i bebama želim od srca da grčevi prođu što prije...mame, naoružajte se s puno strpljenja, jer kažu da ništa zapravo ne pomaže već da grčevi nestanu taman kad se roditelji na njih naviknu ...

Ljubimo vas sve user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4022
26.9.2009 13:01:40   
bebana27
hvala vam drage moje

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4023
26.9.2009 13:04:52   
Zoe
Bebana, Ibrahim ti je pravi slatkiš, bombonica, čestitke još jednomuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 4024
26.9.2009 15:04:50   
Ex Yu
bebana masalla vidi momka vidi kose dobro nam dosla napokon bas sam ti htjela slat poruku da vidim jesi dosla kuci

mm u sobi cita novine a bebac lezi kraj njega i gleda li gleda ja ih sve virim mirni su i tihi za zivo cudo user posted image user posted image mi sad iz hodanja probala sam cizme u pola grada al mi nijedne nemogu preko listova boze sacuvaj ko zinedin zidan sam a zglobovi ko cackalice pa cizme nikako ubost a hocu dugacke da mogu strpat hlace u njih ... mah ... naci cu vec neke ...

cestitamo sve st smo propustili rodzendane zube gugutanja i sve novo sto ima ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 4025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *