|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.9.2009 17:26:01   
Ex Yu
ja sad kupala bebaca i vidila sam da mu  je natekla vakcina i pravo je tvrdo i crveno? jel to tako moze da se desi il je zabrinjavajuce? stavljam obloge a on je ok neboli ga kad pritisnem nema temperaturu normalno spava samo manje jede???

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3976
25.9.2009 17:31:08   
Anoniman
to je ok

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3977
25.9.2009 17:32:15   
Anoniman
znaci jos jedanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3978
25.9.2009 18:14:26   
Anoniman
Drage moje,
Čitam ovo o ćilibaru--- zaista sam mislila da se radi o bapskim pričama, al' vidim da je to samo pomagalo za bebice kojima rastu zubići. Moja Esma još nema zubića, nema ih ni na vidiku... pa ne znam treba li nam ta ogrlica.

Pusa generaciji i mamicama

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3979
25.9.2009 19:33:15   
shejla
cao zene....

Ja jeste se namahalale :):):) Nikad iscitati....
Ljubim svu djecicu dragu :)

lamija i dalje drobi ba-ba-ba...i sve pravi baloncice od bala dok "prica", sega je user posted image

sve zaboravim da pitam, a sjetim se kad nisam pri komp: Pijete li vi (ko doji) natal/prenatal...zavisi sta ste pile u trudnoci??? Ja se sjetim svako 10 dana da popijem user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3980
25.9.2009 19:45:24   
*Seve*
IZVORNA PORUKA: shejla

cao zene....

Ja jeste se namahalale :):):) Nikad iscitati....
Ljubim svu djecicu dragu :)

lamija i dalje drobi ba-ba-ba...i sve pravi baloncice od bala dok "prica", sega je user posted image

sve zaboravim da pitam, a sjetim se kad nisam pri komp: Pijete li vi (ko doji) natal/prenatal...zavisi sta ste pile u trudnoci??? Ja se sjetim svako 10 dana da popijem user posted image

Ja sam pila cijelu trudnocu,i kada sam se porodila moj gin.mi je rekao da nastavim jos, sto duze mogu...
Jer kaze dobro je za tebe...Ako mozes placati, jer osiguranje ovdje ne prihvata te medicamente..
I ja sam ih pila jos 4-5 mijeseci..

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3981
25.9.2009 19:50:53   
shejla
 i meni je rekla dr. dok sam bila trudna da nastavim i poslije poroda... ali zaboravim... dobro se sjetim i onih D3 kapi user posted image user posted image user posted image

Zna mi se desiti da ujutro zaboravim i to, pa popijemo u toku dana... sad ih drzim na stolu u dnevnoj sobi da me "ubodu" u oci cim ustanem.

A natal zaboravim kupiti i tako prodju dani i dani... a one 2 flasice traju 12 dana, kad ih kupim. (A zao mi dati pare kad kupujem za vise kutija, hahaha)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu *Seve*)
Neposredna veza do poruke: 3982
25.9.2009 20:12:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

mi samo da se javimo da smo danas dobili bocu DiTePer, Polio i Hib (dvije boce - jedna u rukicu jedna u nogicu) i nismo uopste puno palakali-samo dva jaka vriska i gotovo user posted image dobor je podnio, kaze dr. da ne bi trebalo biti nikakvih negativnih reakcija pa cemo vidjeti...nista preventivno da ne dajem, cak ni panadol...malo sam ostala u cudu jer sam citala da su neke bebice imale turicu :(...a ovo turu vakcina koju smo danas dobili nekad je to bilo i ensto da se popije sad je kao sofisticirano pa se ne pije nista vec je to sve sadrzano u te 2 vakcine....user posted image i  ne bi trebalo biti temperature jer su acelularneuser posted image

gdje ti vodis svoju user posted image na vakcinaciiju pa dobije te supersonicne vakcineuser posted image ...mi smo nakon svake morali popiti pola paracetamola. Inace ga vodim u Dom zdravlja Kumrovac

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 3983
25.9.2009 20:26:12   
iv@ncica
i ja popijem prenatal..ponekad..a  ginekolog  mi  rekao da  ne  trebam  ništa..ne  pijem ni D3 kapi..dojim  još  uvijek!!!  Pa  dali  sam trebala kapi piti????

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3984
25.9.2009 20:53:23   
mojbebac

i ja sam pila prenatal dva mjeseca nakon poroda i nakon toga vise ne ..... dr rekao da nema potrebe iako dojim, da je bolje da unosim vitamine u vocu i povrcu ....
bila sam danas u azelu na grbavici i nista nisam kupila za bebca, sve lijepo sto sam vidjela bilo je za deckice, bas sam se razocarala sto joj nista nisam kupila ....a ni sebiuser posted image
ignorisale ste me user posted image - niko mi nije odgovorio kada da pocnem stavljati bebca u onaj polulezci polozaj u kolicima ..... hajte iskusnije mamice posavjetujte me .... pusa za sve!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3985
25.9.2009 20:54:40   
Anoniman
ma ja sam ti napisalauser posted image ...ja sam andreja vec s neka 3-4 mjeseca pocela stavljati

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 3986
25.9.2009 20:54:43   
mojbebac

zaboravih pitati a zasto vi pjete D3 kapi?

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3987
25.9.2009 20:56:15   
mojbebac

hvala draga mora da mi je to promaklo, nisam vidjela ..... e super pa i ja cu nju poceti pomalo, posto vidim da pokusava da se podigne - valjda joj dosadilo da lezi....

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3988
25.9.2009 21:09:44   
Sonja

IZVORNA PORUKA: mojbebac

i ja sam pila prenatal dva mjeseca nakon poroda i nakon toga vise ne ..... dr rekao da nema potrebe iako dojim, da je bolje da unosim vitamine u vocu i povrcu ....
bila sam danas u azelu na grbavici i nista nisam kupila za bebca, sve lijepo sto sam vidjela bilo je za deckice, bas sam se razocarala sto joj nista nisam kupila ....a ni sebiuser posted image
ignorisale ste me user posted image - niko mi nije odgovorio kada da pocnem stavljati bebca u onaj polulezci polozaj u kolicima ..... hajte iskusnije mamice posavjetujte me .... pusa za sve!!!!

draga ja sam adina sa 3,5 mjeseca stavila u polulezeci polozaj..

samo jos da pozdravim puno sve mame i bebe jer nemam vremena da puno citam i pisem..
uglavnom adin je super slusa mamu i samo se smijeuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3989
25.9.2009 21:45:38   
marinčii
Pozdrav za sve mamice i bebice!
Minji sretan mali roćkas i puno ,puno user posted image user posted image  od mene i mateja...
mi smo danas super cijeli dan bio miran čak spavao 3 sata u komadu ..mama i tata uživali u izležavanju i ispijanju kavice...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 3990
25.9.2009 21:53:23   
Anoniman
vece ,kako ste mi ja evo malo tek sad dahnula pa da se malo javim.Moj Anel danas nije nista spavao,zaspi i za 15min.zakmeci i sve tako u krug.Juce je bocu dobio a nije toliko plakao vjerovatno,ga danas bolila oladila rukica imao je malo i grceva ,ispustao je vjetrove.Uhh,jest se djete ispatilo tek sad,zaspo konacno.Danas je svaki put kad je ruco,pojede po 140ml.
pussa 

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3991
25.9.2009 21:59:51   
Anoniman
Eh, da se i mi prijavimo da nam je danas 3 mjeseca user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke da ju vise nikad grcevi nemuce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3992
25.9.2009 22:21:32   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada

mi samo da se javimo da smo danas dobili bocu DiTePer, Polio i Hib (dvije boce - jedna u rukicu jedna u nogicu) i nismo uopste puno palakali-samo dva jaka vriska i gotovo user posted image dobor je podnio, kaze dr. da ne bi trebalo biti nikakvih negativnih reakcija pa cemo vidjeti...nista preventivno da ne dajem, cak ni panadol...malo sam ostala u cudu jer sam citala da su neke bebice imale turicu :(...a ovo turu vakcina koju smo danas dobili nekad je to bilo i ensto da se popije sad je kao sofisticirano pa se ne pije nista vec je to sve sadrzano u te 2 vakcine....user posted image i  ne bi trebalo biti temperature jer su acelularneuser posted image

gdje ti vodis svoju user posted image na vakcinaciiju pa dobije te supersonicne vakcineuser posted image ...mi smo nakon svake morali popiti pola paracetamola. Inace ga vodim u Dom zdravlja Kumrovac

po Zakonu sve bebe rodjenje od 01.04. 2008 g moraju primati acelularne vakcine...(to svaki roditelj treba naglasiti pedijatrici... da  se ne bi kakva zaliha na vama trosila)... neke pedijatrice kazu da se popije malo paracetamola ili panadola...al uglavnom ne treba...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3993
25.9.2009 22:28:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: dadada

po Zakonu sve bebe rodjenje od 01.04. 2008 g moraju primati acelularne vakcine...(to svaki roditelj treba naglasiti pedijatrici... da  se ne bi kakva zaliha na vama trosila)... neke pedijatrice kazu da se popije malo paracetamola ili panadola...al uglavnom ne treba...

Pa valjda nisu toliki dzonovi da mu daju stare vakcineuser posted image sada si me istraumiralauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3994
25.9.2009 22:32:50   
ena23
Dobra vecer drage moje mame i bebe

Ja i moj miki smo spavali danas citavo posljepodne... Ja zahrkala u 12 zajedno s njim (budio se jednom da doji pa smo lezeci hrkali dalje) a kad sam ustala kontala tri sata- ja na sat 17.30- babo nam ulazi na vrata s posla- sramotaaaaaaaa user posted image
Ali zato veceras mama ima snage da nosa i mazi kad beba cikne od grceva...

Uh, citav dan nisam kompjutera upalila, pa sad odo da promuzevirim na ostalim temama sta ima...

pubimo none

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3995
25.9.2009 22:33:19   
neki
Ja ne pamtim kad sam ovde sta napisala...Ma nista novo vala kod nas,pa rekoh da vas ne gnjavim bezzeuser posted image
Said,ko Said,puze,dize se na koljena,prica ha oci otvori,ne gasi seuser posted image Helem hB super sve...Samo sam se veceras zabrinula,zaspao mi u 20:30h i jos se evo ne budi,a treba da jedeuser posted image user posted image user posted image A bio se nesto unervozio pravo...
Nego nadam se da su mame i bebare sve ok,ljubimo ih i grlimo muno,muno,muno,munouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3996
25.9.2009 22:36:42   
Seeka
eee drage moje sto ste me zabrinule za te vakcine.user posted image
Moja Amina do sada nije imala problema osim sto bude malo kenkava, ali nikada nije imala temperaturuuser posted image

Bebo gaga puuuno te jojimo:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3997
25.9.2009 22:48:52   
škorpija
Moj ajdo pajdo je bolestan, nos curi nijagarini vodopadi, kašlje, kiše, tura zasad hvala bogu mala, user posted image , bili kod pedijatra ovdje u Bihaću, dao nam amoxibos sirip, kapi neomicin, svašta nešto, ali ja nisam dala ništa samo paracetamol sirup i sljez u nos.
Ma nisam ni htjela dr, a l pošto putujemo sutra za sarajevo mama me natjerala.

pitanje: Gdje ima u sarajevu kupitit ogrlica od ćilibara za zubiće, ali da je od oblih kamenčića a ne ona kvrgava?

pusa za male bebice

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Seeka)
Neposredna veza do poruke: 3998
25.9.2009 22:49:41   
mnn
večer.pogledala sam dadada album, ajme kako su slatka sva djeca.ma oduševili su me.A moja Zarica prava je šeifica,ljubim je puno puno puno.zlato tetino.sunce slatko.user posted image user posted image

pilence nana, danas je brojao i brojao..plakao pa opet plakao..neznam zašto.nunala sam ga ruke mi otpale samo da ne plače.sad nana.bio je kasnije veseo,samo da sutra bude dobro.

puse svim bebama.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Seeka)
Neposredna veza do poruke: 3999
25.9.2009 23:02:00   
neki
Heh,evo ovaj moj mali medo brundo je jeo,presvukli smo se i uvukli smo se u vrecu za spavanjeuser posted image Da ga mama ne probudi,on bi nastavio do zoreuser posted image A mama sad ode da przi sebi kokice,jer me na drugoj tamo temi zarazila dadadauser posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 4000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *