|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.9.2009 10:06:52   
Nunichi
Bas mi je zao Eni,nadam se da ce danas biti bolji dan. Ljubimo vas!

Ja sam Mia nabavila ogrlicu,tacnije dobila iz Austrije,ali sam je stavljala Zari 2 dana i zaboravila na nju. user posted image Sad me ti napomenu,cim ustane stavljam ponovo.
A imas negdje na forumu citavu temu o tome,ja mislim,kako me sjecanje sluzi. user posted image Ja nesto vjerujem u taj cilibar,bas cu poceti stavljati opet pa da vidimo kako cemo s tim zubicima. Mislim da se kod nas moze nabaviti u nekim zlatarama,nekim apotekama i dm-u.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3951
25.9.2009 10:08:32   
Nunichi
Evo nasla sam temu http://www.ringeraja.ba/forum/m_19891/mpage_1/key_/tm.htm#19891

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3952
25.9.2009 10:09:18   
Mya_81 RR
Baš ste me sad iznenadile za taj ćilibar jer ja sam prvi put to jučer čula...

E, onda obavezno idem u potragu danas za ogrlicom...ja sam mislila da to košta puno, punoooooooooooo više!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3953
25.9.2009 10:09:38   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Evo nasla sam temu http://www.ringeraja.ba/forum/m_19891/mpage_1/key_/tm.htm#19891

Hvalaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3954
25.9.2009 10:44:42   
Anoniman
Joj zene drage kakvu smo mi sinoc loodu noc imaliuser posted image ...bez pretjerivanja budio se svaki satuser posted image a u 4.00 se bas probudio...odmoran, brbljiv pa sam ga nosala do 5.00...odspavao  1,5 sat i haj opet...ja fakat ne znam sta mu jeuser posted image user posted image ...iskreno se nadam da su zubi...na svu srecu mama/nana ga je preuzela od 6.30 pa sam uspjela nesto odspavati

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3955
25.9.2009 11:30:17   
gvendolina
hej drage mojeuser posted image
draga dadada ne znam je li ovo nesto u zraku ista stvar i kod mene.
evo i ja sva smorena Ajdin i juce i danas skroz slabo spava.Ja sinoc mislila prespavace cijelu noc,ali on se svaki sat,dva budio i jutros od 6 sati je budan.Bio zaspao 20-ak min i evo opet se probudi. Ja smorena a on se raskmezio hoce da ga nosam.
pusa,odoh sef zoveuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3956
25.9.2009 12:44:15   
Anoniman
Hej žene, jutros mi je u neko doba palo na pamet da je ćilibar dobar za zubiće, vjerovatno ću danas poslijepodne ili sutra ići da ga tražim. Baš sam u trudnoći čitala za njega jer su mojoj Sari grozno nicali, mislim baš je boljelo a oni gelovi slabo da su šta pomogli user posted image
A eto dadada i gvendolina, možda je fkt neš u zraku..... user posted image , ma ko će im znati. Moj evo spava u kolicima a ja tek doručkujem......

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 3957
25.9.2009 12:45:54   
iv@ncica
dadada, gvendolina,enisa-sara-
joj  mame  i  u nas je tako  bilo  zadnje dvije  noć..da  nije  nešto u zraku  ili  su  nam  malci  istih razdoblja  pa krenuli  zubi...ja  sam  pala  s  nogu  ova  zadnja  dva  dana  i  noćiuser posted image user posted image user posted image ..ma  svaki  sat-sat i  pol..rijetko dva  se  budio  pa  nikako zaspat..pa plače..pa nervoza..malo doji..bali..glođe  što kažete  sve..sve  čekam  prve  zube..ali  evo  još  ništa...malo  mi je  lakše kad  vidim  da  nije  samo  moj  takav..ja  stalno  mislim i govorim  POGAN :))))user posted image user posted image user posted image ne  spavam nikako..ionako  mi  je  slabo  spavao, a  sad  nikako..jojjj...

Svim  odtalim bebama  sretli mali  rođendani!!!user posted image user posted image user posted image
Novim  mamam  dobrodošlica!!!user posted image user posted image user posted image
Šmrcavim bebicama i bockanim-  srtni  budući  dani i ozdravljenje!!!user posted image user posted image user posted image
Malom  Benji- sretno  s  ćunom-ma  zarast  će  ona  pa će  biti  pepauser posted image user posted image user posted image -mogu msilit  kako  ga  boli pile  malo!!!!user posted image al proći  ćeuser posted image user posted image
i  svo+im  ostalima  pozdravi..nije  me  bilo  baš zbog ovih  ludih dana i  noći..eto ako  sam  vam  nedostajala  sa  svojim  dugim pričljivim  postovima  ma  slobodno recite..hheheheheheuser posted image user posted image user posted image
i moram  poslije  napisati  šta  su  mi  rodici  u  njemačkoj  savjetovali  za bebu!!!

< Poruku je uredio iv@ncica -- 25.9.2009 12:51:55 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 3958
25.9.2009 13:15:39   
iv@ncica
dada-ma naši su andreji pogani user posted image user posted image user posted image
vidim da je tvoj  malo stariji  od  mog,  vidićeš  ti mafije kad porastu  user posted image

ma  može li  biti  i  da je taj famozni  skok u 6-stom  mjesecu???? nema  šta  mi nije palo  na  pamet!!!user posted image

imamo  i  mi tu ogrlicu  dobilije iz njemačke..trbam mu  je staviti ...iako bi i ja više  voljela narukvicu..ali je preslatka!!!  ima  ih i kod  nas  kupiti sličnih vidim po  ljekarnama!!!

< Poruku je uredio iv@ncica -- 25.9.2009 13:29:04 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3959
25.9.2009 13:19:51   
Anoniman
enisa_sara, kada ga nadjes reci gdje i koiko je...ja imam od moje pokojne none par privjesaka od cilibara (ona je obozavala cilibar) i to je u rusiji kupovala...cilibar je jantar..jel' tako...pa sam mislila da odnesem na carsiju da mu naprave narukvicu...mada bi mi vjerovatno bia skuplja pita od tepsije

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3960
25.9.2009 13:22:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

dada-ma naši su andreji pogani user posted image user posted image user posted image
vidim da je tvoj  malo stariji  od  mog,  vidićeš  ti mafije kad porastu  user posted image

ma  može li  biti  i  da je taj famozni  skok u 6-stom  mjesecu???? nema  šta  mi nije palo  na  pamet!!!user posted image

ma nisu bona poganiuser posted image ...meni pogan znaci gadanuser posted image ..de im nadji ljepsi nadimak bogatiuser posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3961
25.9.2009 13:28:32   
iv@ncica
ma  živi..nemirni.. aktivni..to  ti meni znači  pogan..heheh ja svog zovem od milja ŽIVKO user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3962
25.9.2009 13:29:21   
iv@ncica
hej dadad  daj  i nas  stavi u  album  beba..stavila  sma  slike  ovdje nekoliko  stranica  prije 130 i  neka,,,ma što pišemo nije 130 i  neka   već 109-ta stranica...čovječe  šta smo sve  napisale  dok sam  pregledala sve  u  rikvec..hahahha  svaka nam čast...  hajmo  napravitii album mame  beba 2009 ha!!!

< Poruku je uredio iv@ncica -- 25.9.2009 13:40:13 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3963
25.9.2009 13:36:55   
Anoniman
Drage moje, samo da vas brzinski pozdravim (na pauzi sam, pa rekoh da vidim šta radite).
Kad stignem kući čitat ću šta rade vaši mališani...
Moja maca me svaki dan iznenađuje.  Ostalo je još samo da se privikne na četveronožni položaj... a sjedenje i oslanjanje rukama je odlično savladala.  "Vidimo" se kasnije...
PUSA generaciji i cakanim mamama.

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3964
25.9.2009 13:41:38   
iv@ncica
imam   tonu slika  na  faceboku-gdje je  ona tema sa  imenima   da  se  i ja prikačim i  nađem koju od vas!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3965
25.9.2009 13:52:30   
Anoniman
cekaj da ga nadjem...odmah ga stavljamuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3966
25.9.2009 13:56:39   
Apotekarka
vidim nisam jedina ciji mali nije spavao...moj je zaspao oko 12 prevrtao se i okretao a jutros u 6 opet stenjanje prevrtanje...bojim se da nije prehladio stomak jer mi poslije jela podrigne i opet kad ga kroz sat dignem on kao podrigne...sreca pa je mm dosao jer su mi zivci otisli danas kako je ustao samo kmeci,place i samo bi da ga nosam po vani a u kuci ko da je atomska pala...evo uspjela kosu oprati jer sam tatu i bebu nafurila da idu setati...sad susim i tipkam...ja stvarno vise ne znam sto se s Antoniom desava...dan mi je uf...jos smo i tepih odvukli na pranje trebala bi malo pobrisati,ocistiti..iz mene lije jutros mi sve proslo...trebao Antonio danas snimati kukove ali ove nase sestrice mi rekle izapodne da dovedem dijete oko 18 h i da nazovem oko 17 h da vidim da li ce doktor dolaziti ja nazvala jutros u 11 a one meni vele e pa doktor bio jutros i otisao pa sam se narucila ponovo za drugi petak...jos nesto me naljutilo ukljucila sam 3 masine vesa jutros i u ovoj zadnjoj bio mi bijeli ves i usilnoj frci dok je mm iznosio tepih a ja stavljala ves u masini Antonio plakao ja na brzinu potrpala i zalutala carapa sad mi sav ves rozuser posted image ...kako sam ljuta...jos peruci kosu primjetila sam da mi jako puno opada a nedavno mi frizerka rekla da mi se kosa popravila kroz trudnocu i kontam kriza za opadanje nakon trudnoce prosla kad eto...uf sto se ja naprica i izjada

< Poruku je uredio Apotekarka -- 25.9.2009 14:02:21 >

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3967
25.9.2009 14:04:28   
iv@ncica
joj nećete  vjerovati nakon  ovih  mučnih  dana  moj Andrej  zaspao  sam  u krevetiću u 12,30 i  probudio  se  evo  sad  i igra  se sam s  pelenom..ma  ne  mogu vjerovati..em što  nikad  nije ovoliko  spavao..em  zasoap  sam..em  ne  zpove  i ne  dreči  se...bože  šta li me  poslije čeka..al  mo+ram  ustrajati u ovom  da ga  stavljam  po danu u  krevetić i da  se  koliko  toliko sam  uspava....bože  podrži..valjda  se  izmorio ovih  dana  od  nespavanja...user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3968
25.9.2009 14:06:08   
Apotekarka
ivancice super nadam se da ce ove nase zeznute bebare ubrzo poceti da spavaju...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3969
25.9.2009 14:06:52   
Anoniman
eno jos jednog andreja u albumuuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3970
25.9.2009 14:24:20   
gvendolina
Evo Ajdin napokon zaspao,koliko li ce samo trajati,posto e oko 13h "odspavao" 5 minuser posted image

A poceli smo malo sa hranom eksperimentisati,ali mu se do sad nista ne svidja.davala mu kuhanu jabuku i rizu sa AD.Kaze mm ma ni meni se to ne bi svidjalo.A ako bude na njega i za hranu,kao sto je i za sve ostalo,bolje mi je da odma krenem sa mesom da se ne peglamuser posted image
ljubimo vas idem i ja nesto gricnuti

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3971
25.9.2009 15:05:57   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: dadada

eno jos jednog andreja u albumuuser posted image

bravoooo!!!!  hvalalallalalauser posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

ivancice super nadam se da ce ove nase zeznute bebare ubrzo poceti da spavaju...

i  ja  ..želim i  tebi  uspjeh..ali da  bar  po noći  bolje  spavamo..dan  bi  mu oprostila...već  sam  postala  avet hehehhehe..a  kili  ne  miču,  koliko  se  trošim  ...samo  se  u mišiće  pretvaraju  hahahhauser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3972
25.9.2009 16:44:01   
suna
pozdrav za mamice i bebice...
cestitamo prve zubice maloj zari...minji dusi dragoj sretan rodendanuser posted image .....
ex yu vidim spominjes posao,kada se ti vracas...meni su moji rekli god.a ko zna mozda zovnu i prijeuser posted image ..ne daj boze

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3973
25.9.2009 16:45:32   
pocahontas
mi samo da se javimo da smo danas dobili bocu DiTePer, Polio i Hib (dvije boce - jedna u rukicu jedna u nogicu) i nismo uopste puno palakali-samo dva jaka vriska i gotovo user posted image dobor je podnio, kaze dr. da ne bi trebalo biti nikakvih negativnih reakcija pa cemo vidjeti...nista preventivno da ne dajem, cak ni panadol...malo sam ostala u cudu jer sam citala da su neke bebice imale turicu :(...a ovo turu vakcina koju smo danas dobili nekad je to bilo i ensto da se popije sad je kao sofisticirano pa se ne pije nista vec je to sve sadrzano u te 2 vakcine....user posted image i  ne bi trebalo biti temperature jer su acelularneuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3974
25.9.2009 16:56:45   
Visnja RR
ljubi amdizinica user posted image  i rodica Asja naravno user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *