|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.9.2009 14:40:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Evo i nas malo da se javimo.
Pile je nemoguce vec 2 dana user posted image user posted image Nekako se i mm i meni cini da je nerviramo... user posted image
Uvesaljava je samo tasun tasun tanana,a sve ostalo je zanimljivo po minutu,cijela soba je u igrackama,ali djabaaaa.
Pocela je puzati osim oko svoje ose i unazad. user posted image Ali sve igracke su ispred nje,tako da je to samo iznervira.
Uglavnom sve isto kod nas,u petak nam je vakcina. Puslica je dobro hB,vristi toliko da na kraju pocne kasljati,pa kad se iskaslje pocne se smijati... user posted image
Ali mama povraca zadnja dva dana,bas sam iznemogla,nista ne jedem...bice bolje valjda. user posted image
Cestitamo sve male rodjendane koje smo propustili...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Puse generaciji i mamama...

A joj, pa sta je bilo, jesi se to prejela baklavauser posted image (moram te malo zekiti), ljubi mi pile moje slatko, i nemojte je nervirati vise, da smo blize pa da joj bar drugaricu dovedem da se druzeuser posted image , a tebi saljem poljubac uz muzicku

http://www.youtube.com/watch?v=MC0PCqud1t0

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3876
23.9.2009 15:02:14   
cicana
Pzdrav svim mamicama i bebachama i sretni im maleni iveki rodjendaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nisam nikada pisala na ovu temu, moja Sara ima 4 mjeseca i 8 dana i vec pomalo rucki kasice probala je jabuku i svidjala joj se samo jedan dan, pa smo probale krusku koja joj se jaaako svidjela i kada prestanem da je hranim odmah place i trazi jos, jutros sam joj davala mrkve i pjucala je samo jednu kasicicu a ostalo je samo gurala jezikom i smrkla se. Sto se tice spavanja danju samo jednom u trajanju 2h a ostalo je budna ali zato moje milo zlato pajki cijelu noc tj. od 8 ili 9 najkasnije 10 pa do 5 6 ili 7 onda juca siku i nastavi pajkiti jos 1h ili 2. Jao vidim da neke setate zajedno i ja bih jako voljela da imam neku mamicu da setamo zajedno...

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3877
23.9.2009 15:05:55   
Anoniman
cicana, dobrodosla i ti i tvoja Sara, i pisi nam svaki dan, a ima nas dosta iz Sarajeva pa vjerujem da cemo se dogovoriti i za setnjiceuser posted image

(odgovor članu cicana)
  Neposredna veza do poruke: 3878
23.9.2009 15:29:31   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

A joj, pa sta je bilo, jesi se to prejela baklavauser posted image (moram te malo zekiti), ljubi mi pile moje slatko, i nemojte je nervirati vise, da smo blize pa da joj bar drugaricu dovedem da se druzeuser posted image , a tebi saljem poljubac uz muzicku

http://www.youtube.com/watch?v=MC0PCqud1t0

Hvala djaga moja...srce si. user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo sad sam rucala,pa odoh malo spavati,vidjecemo sto ce biti. user posted image
Ljubi mi slatkicu puno!

< Poruku je uredio Nunichi -- 23.9.2009 15:30:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3879
23.9.2009 15:54:33   
marinčii
pozdrav za mame i bebice..sretni maji rođeendani svim bebicama koje slave i punouser posted image user posted image user posted image user posted image ...
suna draga žao mi je što ti dragi ode daleko ..mm ide svako 6 dana na treću smjenu pa ja baš budem tužna i teško mi ..mogu zamisliti kako je tebi...
apotekarka znam da je doma najlipše ali nije ni u hercegovini tako lošeuser posted image tu ćeš biti stalno sa tm i bit će to super ..a možemo i na kavu nekad zajedno i u šetnju..
mya_81,felix,sahara ,dadada kako su vaše bebice?
mnn aleksandar je baš sladak s nogicom u ustima duša mala,ljubimo ga...
enisa_sara žao mi je što ćeš brzo morati raditi i ostaviti svoje pile ali eto takav je život moramo se na sve priviknuti...
nunichi draga žao mi je što si bolesna  ,,punouser posted image user posted image  i da što prije ozdraviš..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3880
23.9.2009 16:15:54   
Apotekarka
Hocu marinci javit cu se za setnjicu...joj ja sam danas bas depresivna nekako ne znam sto mi je antonio opet imao 3 stolice do sad sav je nerovozan od nespasvanja na i ja postajem nesto depresivna danas...nekako mi mm fali...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3881
23.9.2009 18:21:46   
suna
pozz.za sve mamice i bebice..apotekarka,idi nego sta ces bar dok si na por.dopustu,bar ces u nasu zemlju...mm ozbiljno razmislja da se i preselimo u svedsku,a jedini razlog je kako on kaze sto je vrijedniji njihov" konj "od nas...ali kako cu ostaviti sve svojeuser posted image  da je bilo gdje blize pa hajd hajd ali tamo mi se nikako ne ide.da ko ne shvati pogresno,ne sto mi je tamo ruzno,naprotiv prelijepo je,nego samo zbog gore navedenog...ja kocim pravooooo
mya,kad god tebi odg.idemo u setnju,samo nam ostavi prostora za "pakovanje"user posted image ..mi stanujemo kod uglovnice a ti?
felix,user posted image user posted image  tvoj anele ce vecers jos bolje spavati abd.
marinci,eto ubrzo setnje s apotekarkom
a ja danas da ne puknem od muke,zamislite lude,isla u fis sama s kerimom,stavila ga u as i gas..dusa draga nije ni kmeknuo,mama mu svasta kupila..majice mu br.56 rukavi mu kao trofrtaljni,dijete nije imalo cestito sta obuciuser posted image user posted image . a ja mi izgovora,u zenici nema kupitiuser posted image .kupila mu neku igracku sto svira da ti mozak pukne,a da ja mogu samo na rruser posted image user posted image  

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3882
23.9.2009 18:34:55   
reallove
hey suna..i ja sam iz zenice ali sada zivim u jordanu..bas mi drago sto sam nasla jednu sugradjankuuser posted image

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3883
23.9.2009 18:36:22   
Mya_81 RR
Suna, i nama treba vremena za pakovanje...svašta nam treba u torbi...jedva ja to sve spakujem...

Nego, kakav je izbor u Fisu i jesu li cijene prihvatljive?

Mi smo sutra zauzeti, pa možemo prekosutra u šetnju...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3884
23.9.2009 18:48:04   
suna
mya,nadam se da cemo ici prekosutra,cucemo se sutra uvece da se dogovorimo abd...
reallove,imam i ja svoju kolegicu selmu u jordanu i punooo mi nedostajeuser posted image ...kada dodjes abd.zovi pa da setamouser posted image ....cuvaj se i pusa

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3885
23.9.2009 18:50:50   
suna
jesam zaboravna.....u fisu ima svega,cijene one njihove prihvatljive pravo...ja sam kerimu kupila pamucne majice od 3,5km.-9km..i donji dio trenerke po 6km...zavisi opet sta ko trazi,ma ima svegaaaa,sebi jednu torbu,kisobran i one budalestine za kuhinju

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3886
23.9.2009 18:51:20   
reallove
odakle je tvoja prijateljica..reci mi nesto vise o njoj please

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3887
23.9.2009 18:55:56   
suna
ona ti je isto iz ze.u posljednje vrijeme zivjela u sarajevu ima troje djece,i muz joj je od tamo

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3888
23.9.2009 19:15:52   
reallove
nazalost neznam ju..ali ja se javim kad krenem u bosnu pa ti i ja pijemo kafuuser posted image ..u kojem si dijelu zenice,ja sam sa odmuta

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3889
23.9.2009 22:11:52   
suna
aBd.obavezno se javi pa cemo je piti u nasoj carsijiuser posted image ...koliko sam gledala po slikama i jordan je lijepa zemlja...ja ti stanujem kod uglovnice(robna kuca bosanka)..komsinice smo bile bil vaktileuser posted image user posted image user posted image ...a dok se ne upoznamo,druzimo se ovako aBd.punoooo zdravlja,srece i user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 3890
23.9.2009 22:56:14   
Apotekarka
Vecer mame sta ima kod vas ja sam nikakva...sva sam uf..samo mi se place...jos stgla i gospodjauser posted image ..ne boli nesto strasno sem krsta ako sutra ne bude bolilo..Antonio se danas toliko grci jutos u 6 ustao i sad kad se okupao i jos nije evo pravo utvrdio...crveni se u licu...skuplja noge,place,nerovozan...meni ga toliko zao ne mogu mu pomoci...jos ovo moje  emotivno depresivno stanje...veceras sam i plakala nesto mi se svasta skupilo...Antonio opet 4 put kakio i opet mekano i zelenkasto...najvise mi sad mm fali da je uz nas a petak tek prekosutra...smrc...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3891
24.9.2009 7:40:20   
Ex Yu
jutro mame evo ja pijem kafu i citam vas turbo pisete ... user posted image

mi danas idemo na vakcinu ako nas opet nevrate ...
Apotekarka da se nije malo prehladio stomacic il nesto a hoce takva stolica i od grceva ... moj nije imao puno grceve al mu je do 2 mj bila bas bas tekuca stolica nekad zuta nekad zelenkasta a onda je postala tvrda 20ak dana da sam mu morala pomagat da kaki ... a jednu noc se otkrio i kad sam ga hranila bio je sav leden smrzo se jadan (od tad spava u vrecici) i prehladio je stomacic i 4-5 dana je imao kao proljev tekucu bas stolicu po 5 puta na dan i proslo je samo (nije imao temper. normalno je jeo pa nisam mu nista ni davala)

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3892
24.9.2009 8:48:01   
Nunichi
Jutro bebama i mamama...mi smo poranile danas. Jer je puslica sinoc spavala od 20 do 22h... Umjesto da je zaspala u 22h,pa je malo pobrkala ritam.
Ali sve joj je oprosteno,jer je od danas velika cura,u dobar cas nam je pola godine. user posted image user posted image
Kako ovo vrijeme letiii,nisam jos ni sve utiske s poroda sabrala,a pola godine vec proslo.

Ex Yu sretno na boci...mi cemo sutra aBd.
Ja i sinoc povracala,ali jutros mi se evo cini da sam ok...pa vidjecemo sta dan nosi. user posted image

Puse

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3893
24.9.2009 9:17:51   
Anoniman
evo nas dosli s boce nismo plakali,imao cucu u ustima kad ga ubola,samo je zvakao brzo al,brzo je bilo nije imao kad oplakat dusica moja.Ima 5.350gr.samo mi bi cudno kad rece kao ima malo kilica po tibi kad ga diralauser posted image nije nista strasno ni opasno nestat ce,to mu je od huje napinjanja kad place...
Dobili smo sirup jer ce imat temp.od ove boce.
pussa svima

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 3894
24.9.2009 9:22:20   
shejla
Zarice sretan mali rodjendan user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image

i nama ce, ako Bog da, za koji dan user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3895
24.9.2009 10:01:36   
Anoniman
cestitaaaaaaam mama Azra i ljubi to malo pileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 3896
24.9.2009 10:07:19   
Nunichi
Hvala djage moje...narasla mi cura. user posted image
Evo vristi kako je oci otvorila,ko da zna da joj je mali rodjendan. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3897
24.9.2009 10:17:57   
Nellica
I od nas sretan mali rodjendan Zarici user posted image user posted image user posted image

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3898
24.9.2009 10:25:24   
malenaa
sretan mali rodjkas maloj ljepotici....da dozivi punooooooooooooooooooo godinica sa svojim roditeljima u zdravlju i sreci!!!

p.s. ne znam jeste li procitale post moj na naknadama, ali samo da vas obavjestim .. jucer mi postar urucio 220km od grada????? uopste mi nist nije bilo jasno pitah ga sta je ovo... kaze to oni isplate kad imaju para ????? na papiricu pise da je za 7/2009 godine. ja primam od opstine 430-456 kako kad, i ostatak od firme do plate. e sad ovo dodje... mislim nije da mi je zao hehehe nego mi sega, ni oni ne znaju kako i kad to dolazi.
ali kako god bas je dobro doslo... bajramluk za mamu.!!! odoh trosit silne ove pare :)))))

< Poruku je uredio malenaa -- 24.9.2009 10:30:04 >

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 3899
24.9.2009 10:31:38   
Nunichi
Hvala vaaam... user posted image user posted image user posted image

Malenaaa ne znam kako ces potrositi silne novce. user posted image user posted image user posted image
Ali od koga je dobro je,a i iznenada je,tako da je to super.
Ugodno trosenje... user posted image user posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 3900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *