|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
22.9.2009 20:44:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu
neg da pitam kad ste vi (ovi malo stariji) poceli ih stavljati da sjede?? od kad smiju ono po malo u polulezeci, pa sjedeci i to?? a kad se krenu oslanjat na nogice ako je to 6 mjeseci ja neznam sta cu sa ovim svojim do 6mj on bas trazi da sjedne da si podigne sve trbusnjake rade da ustane sam i dobro e podigne dok se neumori??

Ja sam svoju macu držala u krilu u sjedećem položaju već sa 5 i po mjeseci... sama je htjela da sjedi, nisam je tjerala. U početku je to bilo po malo, 2-3 minute... pa sam postepeno produžavala to vrijeme. Ona još ne može sama sjediti duže od 30 sekundi, ali smo svakim danom sve bolji i znamo se bolje čuvati ručicama da ne padnemo : )

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3851
22.9.2009 20:57:50   
Anoniman
ja sam Andreja u polulezeci dosta rano stavljala...a na moru je sam sjeo u svojoj stolici...znaci s nekih 5,5, s tim da smo mi negdje od drugog mjeseca radili trbusnjake svaki dan 5 komadauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3852
22.9.2009 21:59:02   
iv@ncica
veče  mame!!
Bruna dobrodošla...user posted image user posted image user posted image
Ostalim  sretan maji jođendanuser posted image user posted image user posted image

joj  meni se  čini  da  su  ovi  naši  Andreji  baš  pogani  haa!!!user posted image user posted image user posted image
ovaj moj je  čvrst..gledam  kad  će  mi  se  naglavu popet..ob  bi  sjedio  ima  mjesec  dana,  na  noge  kad  god  mu pružiš  prst....živ  je pravo..nema  gdje ga nema  kotrlja  se  i puže  pomalo još  nespretno  ali skužit  će  o   to za koji dan  i  samo  vrišti kad  nešto  hoće...i  obožava  ići van  i  stalno upire  rukama  i glavom  ko  supermen  da  ide vani..još  mu  nabavili  odjece  supermen pa  je  sad  šou!!!  hahah,...inače  jepogan  i  ne  spava  ni  dan  ni  noć..stalno  vježba  ono što  taj  dan  nauči..al zato  voli  kašiku  i  kašice..molim  boga  da  se  noćas  manje budi!!!user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3853
22.9.2009 22:21:31   
ena23
Pozdrav generacijo

Kako ste nam? Mi danas napunili mjesec dana u dobar cas... (jel se on otako kaze?? )
Mala lopuza dnaas me isikirala, boli ga stomak pa jadan samo place... Mama hronicno nenaspavana... ma sta da vam pricam, sve znate.

Inace citam svaki dan sta koja mama i beba rade, ali rjetko pisem, nekako se ne uklapamo vise ni u bebe2009 (jer su su cve bebe vece od nas i vec cve prosle sto nas tek ceka) a ni na trudnice 2009 (jer cmo mi vec cve prosli)... tako da smo sad zapali na citanje i javljanje na neke shlj teme... al haj bice bolje user posted image

Mi vas pozdravljamo puno i zelimo da ste nam zivi i zdravi, da lako podnosite boce, sretno slavite male rodjendane i nikad ama nikad nemate grceve...

Pusa generaciji

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3854
23.9.2009 0:02:01   
škorpija
Ena23 čestitam na mjesečniciuser posted image i moj bebac je danas napunio 5 mjeseci mašalah, ali onaj prvi mjesec mi je prošao kao u bunili, sad kad gledam fotke kad je bio maja beba tako mi je žao što se gotovo ničeg ne sjećam kao da je bilo prije 100 godinauser posted image . Zato uživaj u svom bebcu svake sekunde jer takoooo brzp rastu da je to nevjerovatnouser posted image

Felix negde si pitala da li da daš anelu sok, mislim da je još prerano, sačekaj barem 4,5 mjeseca, on jadničak je i tako imao problema sastomačićem i ne trebaš mu još dodatno pogoršavati.

Mi sad imamo punih 5 mjeseci i 8800 gruser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 3855
23.9.2009 0:22:01   
Anoniman
Uh jeste se raspisale user posted image al sve sam pročitala user posted image .

Prije svega, Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mamicama i bebicama koje slave Ovaj praznik user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mi smo se poprilično nahodali prethodnih dana i već smo prikupili bajram-banku user posted image . Sinoć smo i prvi put bili u restoranu (dedo nam slavio jubilarni rođendan) ali se malom divljaku i nije baš svidjelo user posted image . Bio je miran čitavih 30 min., dok je sve pregledao user posted image a onda veeeeeeeeeeeeeeeselo. Tako da smo pokupili prnjice i pravac kući! A onda kad je ugledao svoju sobu, svoj krevet...... hej ne mogu vam opisati koliko je skičio, "pričao", smijao se.... nevjerovatno!!
Ostalo..... sve po starom osim da je sve aktivniji i sve teži user posted image iz dana u dan, pa ne znam kako nam dan proleti. Pravoooooo smo se navikli jedno na drugo user posted image , ako ga neko uzme odma me pogledom traži (pile mamino) tako da bih ja već sad vrištala kad pomislim da ću se u decembru odvojiti od njega user posted image .

Po danu smo konačno počeli spavati nekoliko puta po 20 min. i jedno "veliko" spavanje od 2h user posted image Noćno spavanje je ne promjenjeno, od 20:30 - 6, 6:30, onda doji i nastavimo pajkiti do 10h. Mama već pomalo drhti user posted image jer poguzija i dalje doji svaka 2h! Sreća pa je po noći izbacio dojenje inače bi mama imala 40 kg user posted image
Uh što sam se "raspričala"..... izvinite!!!

Dobro nam došla Bruna user posted image

ena23 čestitamo prvi mjesec, evo poklončić user posted image , ljubi nam druga!

škorpija, čestitamo i vama 5 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , svašta smo vam nakupovali user posted image

Veliki pozdrav za drugare 2009!!!!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 3856
23.9.2009 1:17:28   
Hanady RR
Drage moje evo inas KONAČNO!

Samo moja prevelika želja da vam se javim i da pročitam sve novosti u ovo doba drži me budnom a ova noć je ko stvorena za spavanje jer ja sa svojim curicama već 15 dana nespavam niti danju niti noću.

Uglavnom, stavri ovako stoje, prvo namje seka bila bolesna ( i još uvijek je malo) ustanovljen je akutni brohitis na alergijskog osnovi a svi nalazi su havala bogu bili Ok. pregurali smot ot jedva a onda su pred bajram oabdvije počele da sline i kemeće u isti glas i sada kašljemo i kašljemo i nikako nespvamo. farah je od danas na inhalacijama, u pitanju je virus koji nas poklopio totalno čak i mene i mm no večeras nekako sve mirno ja sam konačno sustigla poslove po kući i ispeglala posakrivanu robicu koja me čekala još od prije Bajrama.

E da čestitamo Bajram svim našim bebama i mama koje ga obilježavaju. Bajram Šerif Mubarek Olsun.

U kući smo za sada završili renoviranje, slomila sam se čisteći a na sve to Bajram smo proveli bez promjena u opdnosu na trenutno stanje, ja kuhala ko manijak a gosti dolazili 3 dana kao da je sve najnormalnije. jedina dobra strana moje situacije je to što sam smršala čak 5 kg. Nema djete samo moj životni haos.

e pozdravaljamo sve nove mame i bebe i puno ih grlimo a svima onima kojima smo porpustili male i velike rođendane šaljemo pregršt poklona. ( pišem sve jer mi smajlići ne ferecraju nešto)

Toliko za sada ljubimo vas i nadamo se da ćemo se stići javiti ponovno.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3857
23.9.2009 8:37:18   
Anoniman
ena i skorpija, cestitam mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image od nas ide po user posted image user posted image

enisa_sara, blago tebi...barem se nocu ne budiuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3858
23.9.2009 8:56:38   
suna
pozuri da koga ne zaboravis:
 eni i skorpiji sretan rodjendan,bruni dobrodoslicu,hanady ti mi posalji malo tog zivotnog haosa i ja cu se zadovoljit s 2,5kg.manjeuser posted image ...bas su te princezice namucile u posljednje vrijeme,ima li sta gore od bolesti u vraga....dadada i ja ko poranile jutrosuser posted image user posted image
mya,felix,marinci kako vasi bebaci?moj je hb.dobro i juce i danas.....
ja vam se moram user posted image user posted image user posted image  od jutros jer je mm otisao daleko, i predaleko na poslovni put i ne znam tacno koliko ce ostati...mene malo i strah s djecom sama ostatiuser posted image ...jutros pred polazak ljubi jednog,pa drugog pa mene a knedla mi u grlu...jos kad mi podje govorit ovo ti je ovdje,ono ti je tamo za nedaj boze eh tu mi bi kraj,jos nikad nisam usutilauser posted image ....
ostalim pusa

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3859
23.9.2009 9:15:06   
suna
user posted image

kaze babuša kad mu se spi.. u svijetu da ga majo vidi

user posted image

user posted image mamina "cura"-jagodica bobica hihihi

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3860
23.9.2009 9:35:14   
Mya_81 RR
Suna, mila moja baš si me rasplakala user posted image ...ja sam postala toliko kemzava u zadnje vrijeme da ne znam šta mi je... MM kad je bio na godišnjem bilo nam je super i počeo raditi prije 2 dana i ja sva u komi kad ide na posao tako da mogu misliti kako je tek tebi....ali vratiti će se on vama....i on sigurno to jedva čeka....dotada će ti vrijeme proletiti na RR, a i ići ćemo u šetnjice pa će nam vrijeme brže proći....user posted image ...a bebac je presladak...jooooooj, i on nam ima obraze medene, a kad odraste ima da poludi šta si mu stavila na glavu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena, sretan mali rođendan user posted image ...jeste mali, ali ništa manje bitni za našu temu user posted image ...joj, jest da je i nama tek 3 mjeseca u petak taj prvi mjesec mi se čini tako dalekooooooo, ali ne sjećam ga se sa sjetom kao ostale mame jer je meni  bio grozan, pa čak i drugi mjesec i zaista imam grč u stomaku kad se sjetim tog perioda...svašta nas je tada mučilo i neka je prošlo user posted image i nikada se više ne vratilo....

Mi isto spavamo od nekih 9 (ovisno kad nam je kupanje i hranjenje) do 6 otprilike...jutros u 5,15....ali nas poslije muče grčevi pa ne možemo više fino spavati...još da se toga riješimo i mi ćemo biti super!!! user posted image

Škorpija, pusa i user posted image za već veliko dječaka!!! user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3861
23.9.2009 9:44:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: suna

pozuri da koga ne zaboravis:
 eni i skorpiji sretan rodjendan,bruni dobrodoslicu,hanady ti mi posalji malo tog zivotnog haosa i ja cu se zadovoljit s 2,5kg.manjeuser posted image ...bas su te princezice namucile u posljednje vrijeme,ima li sta gore od bolesti u vraga....dadada i ja ko poranile jutrosuser posted image user posted image
mya,felix,marinci kako vasi bebaci?moj je hb.dobro i juce i danas.....
ja vam se moram user posted image user posted image user posted image  od jutros jer je mm otisao daleko, i predaleko na poslovni put i ne znam tacno koliko ce ostati...mene malo i strah s djecom sama ostatiuser posted image ...jutros pred polazak ljubi jednog,pa drugog pa mene a knedla mi u grlu...jos kad mi podje govorit ovo ti je ovdje,ono ti je tamo za nedaj boze eh tu mi bi kraj,jos nikad nisam usutilauser posted image ....
ostalim pusa

bujzo ce on dociuser posted image ...a sto rece mya, tu smo miuser posted image

(odgovor članu suna)
  Neposredna veza do poruke: 3862
23.9.2009 9:51:22   
Apotekarka
Jutro mame...evo jedne mame s podocnjacima do poda...sinioc ni Antonio zaspao oko 23 h da ja legla oko 24 h...kad cujem ja u neko doba noci prevrce se on,tamo-ovamo...stisce se sigurno grcevi i kao stenje pomalo ja na sat 1:30 i to je trajalo jedan sat pa je ponovo zaspao...da bi jutros to isto pocelo iza 5 i eto prenijela ga ja oko 7 kad ga vise nisam mogla slusati kod sebe ali i dalhe je nemirno spavao uz milion budjenja,dodavanja dide...garant ti prokleti grcevi...pa kad ce vise prestati...mogu zamisliti danas ce biti kenjkav a vec jest u kreveticu se kao igra a samo sto ne pođe kmecati...uh...suna znam kako ti je nas mm ode pon.dođe petkom tamam provedemo super vikend,uzivamo skupa u Antoniu i oinda dođe taj ponedjeljak...bas mi je tesko bez njega..jedva cekam da odselimo na neko vrijeme i budemo zajedno mada ga nece biti do 17 h bar cemo navecer biti zajedno...mami se ne ide u Hercegovinu nikog ne znam ali idem zbog nas...da smo skupa...jer dosta mi je sto smo 6 mjeseci moje trudnoce bili razdvojeni ali tad sam radila pa je moralo tako...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3863
23.9.2009 10:31:01   
Mya_81 RR
Apotekarka, i kod nas je identična situacija sa spavanjem...samo mislim da dobar dio noći uspije odspavati fino jer spava na stomaku...pred jutro već krene to stenjanje, grčenje i počne njištati kao konjić...nekada se sama uspava, ali jutros je tako krenulo oko pola 5 i u 5,15 više nisam mogla izdržati jer sve gledam u nju u strahu da će se probuditi i onda sam je išla nahraniti....poslije toga je jakoooo loše spavala uz sve te zvukove koji ovu mamu strašno živciraju jer ih slušam već nekoliko mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image ...a najgore mi je jer uvijek poslije njih dođe plakanje pa sam zato uvijek na iglama kad je čujem...

Da, to sve spada u te stomačne tegobe....a što je najgore takva spavanja se znaju baš pravo odužiti...mila, iskreno se nadam da nama neće biti baš tako...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3864
23.9.2009 11:35:02   
Mya_81 RR
Suna, jeste ozdravili da idemo šetati....user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3865
23.9.2009 11:38:58   
Niobe
Kad su kod vas poceli grcevi? koliko je bilo bebama?

Kod nas izgleda pocinju user posted image
zacrveni se u licu i vrisne, pa se sav zgrci..srecom, do sad je to kratko trajalo, tj, intervali su bili od oko 10ak minuta intenzivnog grcenja i plakanja..
mislim da se kamilica pokazala izvrsnom za to, kad popije toplu kamilicu, ko rukom odneseno. masiram mu pupu kružno, a pije i komorač.

Da mu uzmem nesto u apoteci protiv grceva? sta se pokazalo efikasno kod vas?

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3866
23.9.2009 11:44:37   
Mya_81 RR
Nama su već prve sedmice počeli stomačni problemi i još traje user posted image

Imaš kapi i sirupe, ali ništa od toga ne može učiniti da grčevi skroz nestanu...može malo pomoći tako da ako vama pomaže kamilica onda je možda bolje da ništa drugo ni ne uzimaš...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 3867
23.9.2009 11:47:59   
gvendolina
pozdrav generacijiuser posted image

malim pacicima sretan rodjendanuser posted image   user posted image

Mi smo se ovih dana nahodali,pa nismo stigli da se javimo.Super je slusao,a ja sam se plasila kako ce reagovati na guzvu.Jer gdje god odes puna kuca,a Ajdin se svima smijesio i umiljavao.Lopov mali izvlacio sto bolje bajrambankeuser posted image   
Ja sam se prehladila pa me sve strah da na macica ne predjeuser posted image Stavim malo masku da mu ne predje,samo ne znam moze li se preko mlijeka preciuser posted image

ljubimo vas

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 3868
23.9.2009 13:18:33   
mnn
pozdrav mamicama i bebama.sretan rodjendan mali i veliki svim bebama!

pilence broji..u ljulji je i broji.jeo je ,pio je čaja i sad se ljuti na ljulju i igračke.
uspjela sam ga uslikati dok je nogu stavljao u usta.

user posted image

evo ga.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 3869
23.9.2009 13:44:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

pozdrav mamicama i bebama.sretan rodjendan mali i veliki svim bebama!

pilence broji..u ljulji je i broji.jeo je ,pio je čaja i sad se ljuti na ljulju i igračke.
uspjela sam ga uslikati dok je nogu stavljao u usta.

user posted image

evo ga.

njam,njam kako je ukusno, superrrrrr, moja curica jos nece da juca none, ali smo poceli njopati vocne kasice, jos nismo povrtneuser posted image , mi smo malo bili kod nana i deda i uzivali, a za vikend idemo opet malo do mora aBduser posted image

sretan rockas svim malim guzama i saljemo vam brdo poklonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poseban pozdrav nasim kandidatima Andreju i Benjiuser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3870
23.9.2009 14:03:42   
Sonja
pozdrav i od nas
da se na brzinu javimo
cestitamo male rodjendaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

adin evo spava po malo pa kad se probudi idemo iskoristit ovaj lijep dan za setnju..
mnn bas je maleni sladak...i moj stalno stavlja nogicu ustauser posted image bas mi je to simpa...

ljubnite mi bebare
pusa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3871
23.9.2009 14:04:47   
Anoniman
pozdrav,kako ste mi spavali?
Ja sam dobro,Moj Anel je juce citav dan prespavao kao i noc hm bilo mi je bas cudno ,samo kad je vrijeme jelu zakmeco je nahranim ga i on opet tako nastavi....Nikad mi se to jos nije desilo.
Sutra idemo na vakcinu abd.user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3872
23.9.2009 14:06:04   
Anoniman
mnn.cestitam male  rodjendan,i od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 23.9.2009 14:18:57 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3873
23.9.2009 14:20:02   
mnn
ena moja nema još 6mjeseci...ima če sad uskoro 5mj.pilence veliko..zeza mamu svoju...user posted image

kako je tvoj maleni? sahara ma neče da jede kašice baš nešto nije zainteresiran..dajem mu pomalo pojede 4žličice i neče više...uf a možda bi jeo sa povrčem....joj mislim da čemo voditi rat sa kašicama..ma djete bi jelo sigurno jednu šniclu.user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3874
23.9.2009 14:26:11   
Nunichi
Evo i nas malo da se javimo.
Pile je nemoguce vec 2 dana user posted image user posted image Nekako se i mm i meni cini da je nerviramo... user posted image
Uvesaljava je samo tasun tasun tanana,a sve ostalo je zanimljivo po minutu,cijela soba je u igrackama,ali djabaaaa.
Pocela je puzati osim oko svoje ose i unazad. user posted image Ali sve igracke su ispred nje,tako da je to samo iznervira.
Uglavnom sve isto kod nas,u petak nam je vakcina. Puslica je dobro hB,vristi toliko da na kraju pocne kasljati,pa kad se iskaslje pocne se smijati... user posted image
Ali mama povraca zadnja dva dana,bas sam iznemogla,nista ne jedem...bice bolje valjda. user posted image
Cestitamo sve male rodjendane koje smo propustili...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Puse generaciji i mamama...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *