|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
21.9.2009 22:30:09   
Ex Yu
joj kako sam se nasekirala boze dragi na onoj temi moj tuzni dan ... user posted image user posted image user posted image uhhhh sve mi tesko u grlu od kako sam procitala nikako da dodzem sebi zato drage zene neljutite se na svoje bebace ustajte kad god traze i zahvalite bogu sto ustajete radi toga jer ono je stvarno bol ... neznam ... no koment

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3826
21.9.2009 22:33:41   
Anoniman
Cestitamo Amniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3827
21.9.2009 22:38:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

joj kako sam se nasekirala boze dragi na onoj temi moj tuzni dan ... user posted image user posted image user posted image uhhhh sve mi tesko u grlu od kako sam procitala nikako da dodzem sebi zato drage zene neljutite se na svoje bebace ustajte kad god traze i zahvalite bogu sto ustajete radi toga jer ono je stvarno bol ... neznam ... no koment

Prosto da ne povjerujes kakav zivot moze da bude...kako se tako nesto uopste moze desiti...da se pitas cemu sve...ma uzas...u takvim situacijama ti jedino moze pomoci vjera u onog gore i porodica...

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3828
21.9.2009 22:55:44   
Apotekarka
Joj bas me rastuzila ova fatimicina pricauser posted image user posted image user posted image ...nemam rijeci mi se jedna drugoj zalimo bebe nece da spavaju po noci,po danu,nemirne ,kmece i sta već...a ustvari mi smo jako sretne pogotovo kad procitas ovako jednu pricu kao sto je fatimicina...najvaznije je da su zive i zdrave a sve to nespavanje,plac sve ce to jednom proci...Kako ste mame i bebe...Antonio spava citav dan nije ustvari jest dva put po 15 min...toliko se predmrak unerovozio mislim da su grcevi u pitanju bila mu prestala davati kapi..jadnik pokusavao zaspati ali probudi se i u plac...iza 21 h sam ga skinula raskomotila,vjezbicemu radila pokakao se,smijao se,vristao,okupala ga i eto zaspao...nekad je tesko pogotovo kad mm nije tu ali Boze hvala ti sto su se nase bebe rodile zive i zdrave...nadam se da se i ostale mame slazu sa mnom...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3829
22.9.2009 0:17:01   
Anoniman
Ne mogu da vjerujem baš što kaže Apotekarka kojim se glupostima mi zamaramo a kad se pročita ovako nešto tek se tada zapitamo...user posted image

Ja vas ne mogu stić iščitat kojom brzinom pišete, s vremena na vrijeme svratim i et večeras da vas pozdravim, ljubite svoje bebice, neka su nam zdrave i žive i budimo zadovoljni, jer zaista imamo najveći dar...

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 3830
22.9.2009 8:42:18   
Ex Yu
sinoc sam jedva u 1 zaspala se mi je naumpalo od ove jadne zene sto je pisala do malog vede sebine mah samo kad me krene samo molis dragog bog ada im da snage i neki tracak nade za bolji zivot ... helem dosta me je s tugom

bebac se probudio u  8 a ja ko zombi tolko mi se spavalo sve sam se zavaljivala kad sam ustala al evo razbudi se nekako ... neg da pitam kad ste vi (ovi malo stariji) poceli ih stavljati da sjede?? od kad smiju ono po malo u polulezeci, pa sjedeci i to?? a kad se krenu oslanjat na nogice ako je to 6 mjeseci ja neznam sta cu sa ovim svojim do 6mj on bas trazi da sjedne da si podigne sve trbusnjake rade da ustane sam i dobro e podigne dok se neumori??

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3831
22.9.2009 10:53:07   
Mara
Cao zene , majke itd..
Evo da se i ja malo prikljucim na ovu temuuser posted image
Majka sam 2.5 mjeseca stare djevojcice , zove se Bruna. Brunina prehrana je samo dojenje i super je beba , za sada (kuc-kuc od drvo). Malo muku mucimo sa stolicom, Bruna kaki svako 8 dana pa me malo neuroza hvata al ne vidim da njoj to smeta. Bruna obozava svoje svakodnevno kupanje i kadjoj seprica, vec je postala mala narcisa ako se ne gleda u nju odmah je nervozna user posted image

L´amore basta a se stesso...

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3832
22.9.2009 11:26:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

neg da pitam kad ste vi (ovi malo stariji) poceli ih stavljati da sjede?? od kad smiju ono po malo u polulezeci, pa sjedeci i to?? a kad se krenu oslanjat na nogice ako je to 6 mjeseci ja neznam sta cu sa ovim svojim do 6mj on bas trazi da sjedne da si podigne sve trbusnjake rade da ustane sam i dobro e podigne dok se neumori??

Ja nisam svog stavljala da sjedi, on se sam podizao isto tako kao i tvoj...u kolicima kad bi ga vozila on bi se izdigao i tad bi malo podigla nivo. Ne mogu ti tačno reći od koliko mjeseci odslanjaju na nogice kad je svako dijete različito..moj je propuzao sa 5,5 mj. a nije sjedio tek u 8 mj. samostalno prosjedio. Znači ništa forsirati prepustiti da se dijete razvija u skladu s prirodom. Samo ti njemu nabacaj igračaka neka ima stimulaciju i on će sve sam dalje.

Dobro nam došla Maro, nemoj brinuti znaš da ako samo doji da je normalno i do 10 dana da ne kaki...
A kad počneš sa čvrstom hranom najbolja je šljiva (hippova kašica)...

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3833
22.9.2009 12:24:18   
Anoniman
pozdrav mala raja,i mamice kako ste mi spavali
ja sam dobro s obzirom da je Anel sinoc bio nikad gori,boze stid me vise zaliti seuser posted image al stvarno nekad je djete za neizdrzati.Od jedan juce u podne do navecer do pola 11 nije spavao place pa usuti spavo nije,jeo je malo.Kud ja bila nervozna dobilauser posted image pa me stomak bolio,kud od svega imala puno on hoce na ruke samo nosat se morala sam jer se zakocene,a kod mene samo islo dole islo...
Jedva zaspo,neznam sta mu je bilo toliko mu je tesko zaspat ko velikom zmiri a kenka boze.
Od jutros je elhamdulilah pojo je 140ml.na moju srecu ,probusila sam rupicu i bolje vuce.
A nemir je pravi,al nek je ziiv i zdrav sta cu borim se kako znam pomaze mi i mm.puno oko Anela.
Hvala vam svima na savjetima,i strpljenjuuser posted image user posted image
Bil mu smjela dati od 3,i pomjeseca sokic probat.Sad ce mu 3.10puna tri mjeseca pa me zanima.I kad da mu dam prije jela ili i koliko ml.??

< Poruku je uredio felix -- 22.9.2009 12:26:43 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3834
22.9.2009 12:27:28   
sanjarka
Cao zene. kako ste danas? Evo meni je umanjilo mlijeko ima par dana i pocela sam je dohranjivati. To je bio lom prvi dan. Nece flasicu. Place ona placem ja i tako citav dan. A sada vec smjeh kad je vidi. Jucer mi se prejela i pocela je nesto da se koci. Pravo sam se prepala. Jel se kome slicno nesto desilo. Bas me interesuje sta joj je moglo biti. Trajalo je samo par sekundi ali mi je oduzelo pola zivota.

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3835
22.9.2009 13:57:44   
belmac
IZVORNA PORUKA: dadada

Cestitamo Amniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala dadadauser posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3836
22.9.2009 14:37:53   
marinčii
evo da se i mi malo javimo..matej je noćas bio super zaspo u 9 i do 3 ,dojio i onda opet do 7 spavo tako da su se i mama i tata lipo naspavali,evo sad spavop jedno pola sata i probudio se u plaču..neznam jeli se vašim bebicama to događa..odjednom se iz sna  rasplače ..baš me prepadne i dok ga ne uzmem ne prestane 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 3837
22.9.2009 17:34:23   
Mya_81 RR
Marinčii , i nama ne nekada tako desi...ne znam zašto...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3838
22.9.2009 17:34:48   
ns.mery
Zdravo zenice nije me dugo bilo ,a danas nam je punih 3 mjeseca  i imamo 6500kg i konacno smo dobili bocuuser posted image plakala je i plakala a onda sat posle jecala user posted image user posted image user posted image dusa mamina Navece zaspi u 22 ili 23h i spava sve do 5 i 30h .6h  ali treba joj dobar sat vremena da utvrdi san navece uz siku naravno POZDRAV SVIM BEBAMA I MAMAMA                      Marinci  i moja zna probuditi se placuci  pocesto ,nekada samo jednom zaplace i prestane a nekada se probudi u suzama , 

NASA PRINCEZICA SE RODILA 22.06.09

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3839
22.9.2009 17:53:42   
Mya_81 RR
Pa, gdje si ti ns.mary...

Čestitamo mali rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image ...mašala, curica nam super napreduje...

Ljubimo malu princezu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ns.mery)
Neposredna veza do poruke: 3840
22.9.2009 18:08:34   
marinčii
ns .mery pa di si ti?čestitamo maloj curici 3 mjeseca...mašala baš lijepo napreduje,jeli je dojiš ili?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3841
22.9.2009 19:44:17   
Anoniman
n.s.mery  cestitke na 3mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image masalah napredujemo fino.Moj Anel spavao citav dan hm zacudo usto oko pola 6.izvela ga van setali opet zaspo usli oko pola 7.opet spava eno i sad legi,ja vas pozdravljam puno i ljubim bjezim i ja lec tko zna kakav me veceras noc ceka ,nikad nije ovako spavao stalno ni kasnouser posted image user posted image
pussa do sutra ugodna vam nocuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3842
22.9.2009 19:49:01   
marinčii
felix pozdrav za tebe puse za anela..evo i matej se baš nešto uspavo odavno već spava a ja se mislim kako ne ogladne i dali da ga budim da ga dojim..jer ako nastavi spavat oturit će do ponoći i onda posle toga nema više spavanja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3843
22.9.2009 20:02:18   
Apotekarka
Žene moje mene će ove Antoniove stolice izluditi nisam mislila da cu se zbog kake sikiratiuser posted image ,ajd sto su  cesto zelene ali danas je vec 4 imao 3 kasaste jedna gotov proljev...to mu se jos znalo desavati i da ima po 7 ali doktorica mi rekla dok napreduje to je ok...mene sad sve strah da ga RASPOVIJEM DA NE BUDE SE JOS JEDNOM UNEREDIO I JOS JE CITAV DAN NEROVOZAN JUTROS 10 DO 7 USTAO I SPAVAO 3 PUT 15 MIN i kraj i evo ga opet kmeci...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3844
22.9.2009 20:02:56   
Anoniman
Dobrodoslicu zelim Bruni u nas mali razreduser posted image

Sretan mali rodjendan maloj princeziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3845
22.9.2009 20:05:41   
Anoniman
Apotekarka, jesi li mu probala dati linex?  Meni je dr. Mira rekla da slobodno u slucaju proljeva pola kapsule mogu dati

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3846
22.9.2009 20:07:39   
marinčii
apotekarka i matej je danas 3 puta kakio i ja sam se zabrinula jer mi se to nekako čini puno a znao je nekad i više puta čak i 6 ali jučer mu je baš nekako čudna stolica bila ..žuta je al kao sluzava..ma nemam više pojma nisam pametna

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3847
22.9.2009 20:11:11   
Anoniman
bili mi vjerovali kada bi vam rekla da je i Andrej tri puta kakio danas a obicno samo jednomuser posted image user posted image user posted image samo je kod njega konzistencija okuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3848
22.9.2009 20:11:19   
Apotekarka
ma nijepravi proljev ove 3 stolice su normalne ali ctvrta malocudna...a kazu da se mekane stolice mogu javiti i radi grceva...on meni inace kad je ok kaki put dnevno...marinci izdaju li se kakvi stanovi u mostaru

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3849
22.9.2009 20:36:22   
marinčii
Apotekarka vjerovatno da jesu samo sam ti ja slabo upućena u to,najbolje da kupiš dnevni list pa da pogledaš u oglasima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *