|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
19.9.2009 22:18:19   
Anoniman
ma eno ga, hvala dragom bogu, SPAVAuser posted image
ljubac za malu cupavicuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3701
19.9.2009 22:18:56   
Sonja
dobro vece drage mame
kako su mi bebare???
moj princ uveliko pajki...
da vas pitam kad ste vi poceli navikavati svoju bebu da pije caj i sok na onu casu sa knjunom???
vidjela sam u DM-u super case sa silikonskim kljunom...super je..
adinu ce sad 5mj. pa kontam da pokusam polako jer vidim da na cucama pise da se dijete u tom periodu pocne uciti pa sad ne znam
zato ste mi vi tuuser posted image
ljubim vas sve

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 3702
19.9.2009 22:19:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

hihihi, sad se oni sanjajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3703
19.9.2009 22:20:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kaktuscic

Pa vec smo bili kod neonatologa i pedijatra svi su nam rekli da je to sve normalno i da vise ne maltretiramo dijete.

Onda ih poslusajteuser posted image ...ako vam svi kazu da je to ok, onda je to ok...ne surfaj trazeci bolesti...poslusaj me...izludit ces se..poslusaj jednog hipohondru

(odgovor članu kaktuscic)
  Neposredna veza do poruke: 3704
19.9.2009 22:22:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja

dobro vece drage mame
kako su mi bebare???
da vas pitam kad ste vi poceli navikavati svoju bebu da pije caj i sok na onu casu sa knjunom???
adinu ce sad 5mj. pa kontam da pokusam polako jer vidim da na cucama pise da se dijete u tom periodu pocne uciti pa sad ne znam
ljubim vas sve

Ja sam mu neki dan tek kupila (on sada ima 6) i sve mi je prosuo..al' eto uci se...a ja mu pametna dala da kao on SAM pijeuser posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 3705
19.9.2009 22:23:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

hihihi, sad se oni sanjajuuser posted image

A haaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3706
19.9.2009 22:27:32   
kaktuscic

IZVORNA PORUKA: kaktuscic

Pa vec smo bili kod neonatologa i pedijatra svi su nam rekli da je to sve normalno i da vise ne maltretiramo dijete.

Onda ih poslusajteuser posted image ...ako vam svi kazu da je to ok, onda je to ok...ne surfaj trazeci bolesti...poslusaj me...izludit ces se..poslusaj jednog hipohondru

Hocu vjeruj mi! Mi smo dijete stvarno maltretirali jer je muz hipohonder, a Mak od sada ide samo na vakcine!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3707
19.9.2009 22:29:20   
Anoniman

dobro vece drage mame
kako su mi bebare???
ljubim vas sve

Ja sam mu neki dan tek kupila (on sada ima 6) i sve mi je prosuo..al' eto uci se...a ja mu pametna dala da kao on SAM pijeuser posted image

cuj samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , e de ga boga ti posalji i opo cigare, hahahahahaha, i mi smo neki dan kupili i evo pijemo pomalo vec drugi dan, samo vodu i to u kaplicama, ona ne zna pa sve onaj kljun sisa,ahahha, a kad smo kod case veceras ona stucala i ja rekoh e da joj dam malo vode i nagnem ko velikoj i dijete se zakasljauser posted image tako da treba biti oprezan s tim stvarimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3708
19.9.2009 22:33:09   
Anoniman
a sta ces...ja nemam bas naviku da puno razmisljam...ima ona stara kineska "djecu i budale Bog cuva"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3709
19.9.2009 22:33:36   
Sonja
ma Adin je stvarno halapljiv on se zagrcne i sa cucoom user posted image
mogu mislit sta ce bit sa tom casomuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3710
19.9.2009 22:42:12   
belmac
mi već polako pijemo vodu, sokove i čaj, ali isključivo na flašicu, a ne na tu čašu sa kljunom. mislim da je još rano, mada za dva dana punimo 6. mjeseci,  s obzirom da ona još uvijek ima izuzetno izražen rafleks sisanja, pa sisa i kašiku.user posted image ima još vremena za tu čašu, pa nam se ne žuri.

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 3711
19.9.2009 22:54:41   
Anoniman

a sta ces...ja nemam bas naviku da puno razmisljam...ima ona stara kineska "djecu i budale Bog cuva"user posted image

a ma ko ja razmisljam, ali bice to sve ok

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3712
19.9.2009 23:33:38   
Ex Yu
jesam se ismijala poslije sve muke danas e bas smo super mame user posted image user posted image i ja bas danas bila u DMu al se nisam ni okrenula za tim flasicama ja to kupila neki dan rodici njen mali ima 16 mj. i jos nezna i nece da pije na to, al ja svom presavijem jorgan il nesto i naslonim mu flasicu a ja sjedim pored ili sam blizu i jadan je skotnao da je bolje da je cuva, tako da je cjelo vrijeme drzi i to jako cvrsto ali skroz pri vrhu i uvuce prstice u onu rupicu za zrak i tako popije za 10 minuta sve fino i pljune kad nema vise ...

ja sam se premorila spakovala brdo poklona, napravila tri torte ... ma smorila sam se skrozzzzzzz misla sam da nema ni 10 h ja sad ono pola 12 a misla ranije lec ... eh jos cu se probudit da gledam filipovica u 4 ujutro pa sutra Bajram hocete hodat igdje il ste s bebicama?

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3713
20.9.2009 8:19:32   
Anoniman
Svim mamiticama koje slave i vasim velikim i malim ukucanima (a i siroj porodiciuser posted image ) zelim

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3714
20.9.2009 8:21:53   
Ex Yu
i ja se pridruzujem cestitkama da sto ljepse provedete ovaj dan sa svojim bebicama

evo me nasminkana obucena sjedim pusim i cekam da se ostali probude pa da zaredamo po majkama

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3715
20.9.2009 8:31:05   
marinčii
dobro jutro svim mamama i bebicama..svima koji slave bajram sve čestitke i da ga provedu u miru ,i ljubavi sa svojim najmilijima...evo mi smo i noćas fino pajkili prvi put se probudili u 4 jeli i opet do 7 ipo odspavali tako da se i mama pravo odmorila...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3716
20.9.2009 8:56:01   
Mya_81 RR
Hej, mile moje..i ja se pridružujem čestitkama...da Bajram proslavite što ljepše u krugu svojih najmilijih user posted image

Mi smo se zadnjih par dana dizali u 6, i poslije toga meni nije bilo spavanja jer nju tada muče grčevi...jutros se ustala u 4 i poslije smo uspjeli odspavati do pla 8 uz fen user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3717
20.9.2009 9:01:45   
suna
svima koji slave "Bajram Serif Mubarek Olsun" moj malac jos pajki,a ja se ko i sredila  malo kada krenemo nanama hihih....ne mogu da malo ne provirim i ljubim vas i bebace vase....ne znam kako cu danas u gostima izdrzati cijeli dan bez rr user posted image user posted image  i vas naravnouser posted image ....

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3718
20.9.2009 9:02:25   
marinčii
ey mya_81 jutro..ajde nek ste uspile odspavati do 8user posted image user posted image neznam jesam već te pitala ali stavlja li tvoja curica već rukice u usta?matej ima već nekoliko dana to radi pa mi nekako čudno da već zubiće ćuti user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3719
20.9.2009 9:04:20   
marinčii
suna i ti ćeš nama falitiuser posted image ..ali samo ti uživaj i kad se vratiš javi se..puse za tebe i tvoje dečke

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3720
20.9.2009 9:04:55   
suna
draga mya ti grcevi su bas bestije,kao sto je neko napisao?pa kako deverate s tim?ja sam hb.bas sretnica po tom pitanju izgleda,moj bebac ih nema sad jeli razlog dojenje ili?kako hranis bebu?cula sam da prestaju s 3 mjesecauser posted image ...od cega se to javlja?nisam citala o tome jer nas ne muce

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3721
20.9.2009 9:08:14   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image za tebe i ta Maka ( kod nas je bila dilema ili Andrej ili Mak...na kraju smo izabrali Andrej al' mi je Mak isto predobro ime

hehehe, to je i nase ime bilo za potencijalnog djecakauser posted image

I nama i nama! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3722
20.9.2009 9:08:20   
suna
drage moje,ja trazila zubice svom bebacuuser posted image  toliko stavlja rukice u usta da mi je pravo cudno...on se jos i zada dojit ruku pa sve cmačeuser posted image ..vidim nije glada jer odmah poslije dojenja to slijedi,pa ja gurnem cucu,a on je zgrabi ko da danima nije jeo??? i curi mu iz usta voda, curi li vasimuser posted image

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3723
20.9.2009 9:11:47   
Nunichi

dobro vece drage mame
kako su mi bebare???
ljubim vas sve

Zarica samo na tu casu/flasu hoce da pije...ustvari uzme gutljaj pa pljune. To je to...jer ona nista ne pije.
Ali joj je taj silikonski kljun jako zanimljiv,samo ga grize. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3724
20.9.2009 9:12:03   
ivanak
Dobro jutro svima i ugodan Bajram onima koji ga slave.
17-og su imali 3 mjeseca i tako.
Dobili smo ima dva dana inekciju u nogice, a što je maji plako - nikad tako nije - baš mi ga je pravo bilo žao.
Uzela ga ja u naručje, odmah se smirio - kako znaju gdje je ugodno i sigurno.

Kako to da vaš bebe prespavaju noć? Što vi radite da prespavaju noć? On se probudi većinom oko 4 - 5 i ne pali da ga uspavam sa ćućom, ne baš ga moram nahraniti. Čitala sam da su oni sad sposobni prespavati noć pa mi nije jasno.

Bila sam odsutna par dana i naravno morali su mu davati umjetno mlijeko i onda je spavao cijelu noć. Sad jeli to zato jer umjetno drži dulje nahranjenim ili što?

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *