malenaa -> RE: Bebe 2009 (3.9.2009 20:37:37)
|
hej bebice i mamice evo da se i mi malo javimo... jucer sam raspremala njegove stvari one koje su male pakovala i vadila malo topliju garderobu, ma prepuna torba majusnih stvarcica,vecina od toga nikad obucena i sa etiketom cudo jedno!!! moj dino mashallah nosi 68 broj, uskoro cemo vidim i to prerasti .jer je jako visok za svoju dob tj. 3 mjeseca i 3 dana :) danas smo se isli opet malo ponoviti sa dugim rukavima,jer kako vidim kod nas navecer bas se i jaknica obuci moze. pretty mamma- draga ,sto vas nema na vaganje ;) ti rece doci ces...jubi lauricu. za selmu ne znam nista spec,osim kako je to sve bilo ispricali su mi. a gdje je sad i kako je zaista ne znam. ma kako ce biti... ne mogu ni da zamislim. enisa- kako mi je jepotan mali??? nikako da se mi vidimo ... ljubi mi ga punooooooooooooooooooooooo mi sutra odosmo u bijeljinu,tamo zive moji dedo i nana pa da ih posjetimo malo s mojima. ova dva mjeseca moj bebac je samo na tockovima,obisao je bih uz duz i poprijeko a i makarsku rivijeru :) pocahontas- ja ga odma stavim potrbuske svaku noc, jer znam da ce spavati uvecer, tako sam ga navikla da prigusim svjetlo i spavanac, zna nekad i okretat glavicu lijevo desno, ali ubrzo se umori i zaspe. samo tako mi moze spavati citavu noc. a i od kad tako spava nema ni grceve. neko je pitao za ovu novu zaru, bila sam i ima zaista extra stvari ali vise za djevojcice ... za bebe djecake jako jako malo.
|
|
|
|