LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (30.6.2015 12:48:42)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: ninuska Joj, zene, iskocile mi vene na preponi. Ono sto sam.govorila da me boli. Sad je ko grozd [sm=smiley13.gif]. I cini mi se da ce se spustati niz nogu. Bas me nesto strah jer je na nezgodnom mjestu. Kako porod u tom slucaju. Ipak je tu najveci pritisak..i kad tiskas [sm=smiley13.gif] joj idi doktoru nije se igrati s venama ...posebno u trudnoci Ma pitala sam je onda kad me boljelo. Prije mjesec i pol..i vise..kaze da su vene normalne u trudnoci. Jer sam pitala da idem specijalisti ili neku kremu da uzmem. Cisto da ublazim. Ali mi je tada bilo plavo..nije bilo bas ovako od 1. Jula pocinje raditi, pa cu na kontrolu Nego reko da pitam. Meni je ovo novo, a mozda neko iskustvo s venama [sm=smiley13.gif] vene nisu normalne u trudnoci (mislim pojava problema s venama), to je jedna od posljedica (drugarica je u prvoj trudnoci navukla problem s venama, u drugoj je neke carape nosala, kuburila...sad ce vjerovatno morati na operaciju) ja bih da sam na tvom mjestu (sto rose rece) otisla doktoru niti je normalno niti se igrati s tim. Ma da. I ona je rekla u tom smislu. Posljedica trudnoce. Ali mi nista nije prepirucila. A htjrla sam eto na vrijeme da reagujem. Jer sam znala da moze biti samo gore kako trudnoca odmice [sm=smiley13.gif]. U prvoj trudnoci me je ovo masilo hB..bas se nisam nadala. odoh sad kod one nase dr [sm=smiley36.gif]. Pa cu joj traziti uputnicu za specijalistu..hmmm...valjda mogu ma samo ti specijalisti lijepo, da to pogleda... sta ja znam, ljudi i zbog manjeg idu doktoru a s venama se nije igrati. ma dace ti sto ne bi [sm=smiley36.gif] trudna si ima da ti da [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] (meni uvijek bude presmjesna recenica sa "dati-da" ili "ga-njega" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif])
|
|
|
|