ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (30.6.2015 10:10:47)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: *nur* Jutro drage moje [sm=nosecka.gif] Kako ste mi , evo nam sunca, i ja sam odmah nekako lakša [sm=smiley1.gif]. Ziel imaš i one Fruktalove sokove, dobri su, ja uzimam od borovnice jer je i ona dobra za željezo. Uzmem jednu flašu na tri dana, mješam je sa čajem od brusnice jer mi je nekako bljutav a ovako u kombinaciji sa sokom i još ledeno iz friždera baš mi godi. Htjela bi vas još pitati, da li je u vas žene pupak izbačen, da li se to kod svake trudnice vremenom izbaci ili i ne mora [sm=jezicek.gif] KOd svakeispadne kako stomak raste [sm=smiley1.gif] Meni josnije ali kako stomak kvasa mogao bi za koji dan [sm=smiley36.gif] Gdje nam je ovo LTM.Nema je na jutarnjem javljanju [sm=zmeden.gif]Nadam se da je u frci sa selidbom s posla i da slavi zadnji radni dan. ne ispadne kod svake [sm=smiley36.gif]ziel nemas potreb3 da se javljas doktoru. Nije to strasno. A, ne znam otkud joj da ti zelezo mora biti 20 [sm=zmeden.gif]. Mislim, jeste bolje da je vece (naravno, ispod gornje granice), ali malo pripazi na prehranu. Crveno meso, borovnice, cvekla, spinat, grozdjice, ljesnjaci, bademi, smokve suhe, marelice.... Ma jok. I ja napisah da je u prvoj trudnoci bio normala. A, sada..bice da je do muskog djeteta [sm=jezicek.gif] O Bozee neeeeee, znaci osudjena sam na veliki ispupceni pupak [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|