LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (30.6.2015 18:53:58)
|
IZVORNA PORUKA: alman hello zenice, kako ste mi, je li ko pitao za mene [sm=smiley1.gif] evo mene iz bolnice, danas dosla sa svojim zlatom malenim porodila sam se u petak, na cr, u cetvrtak sam navece otisla u bolnicu imala bolove na svako 5min, i tako cijelu noc i petek do jedan, al nazalost nisam se otvarla 4-5 prsta, i beba bila jos uvijek visoko nije se spustala u kanal, tako da su me u 5 min pripremili za cr. uglavnom hvala Bogu mi smo dobro, lijepo se opravljam, mali doji od pocetka, vec je mlijeko pravo nadoslo, danas sam morala i izmuzati. on je dobrica pravo bas lijepo jede spava, i kad je budan bas je miran [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitam draga Alman, nek vam je ziv i zdrav skupa s vama svima!!! ja sam te danas spominjala, upratih da se ne javljas i rekoh sigurno ces nam se javiti sa lijepim vijestima! sta drugo da ti kazem sem da uzivas, zelim ti brz oporavak od cr, malac prava bebara, odmah siki [sm=smiley1.gif] nemas pojma kako si me obradovala! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_showoff.gif] velika pusa tebi i bebici, uzivajte!!! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|