rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (24.6.2015 15:29:09)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: LieToMe sad nesto kontam mi koje cekamo drugo dijete imamo prirodnu kontacepciju neko vrijeme [sm=smiley36.gif] jos ako djeca budu imala razlicite ritmove spavanja...tacno ne vidim metodu s kojom bih mogla zaceti trece [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jedino da prvo saljem cesce kod baka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni je drugo isto doslo u odlicno vrijeme, taman mi se neko sranje na poslu pocelo desavati, prebace me u drugi sektor na skroz durgi opis poslova...ma horor bas sam bila napeta taj oktobar, nasekirana nikakva... i onda mi mm rekao jesi blentava sta se nerviras...ja poravnih i eto [sm=smiley36.gif] skontah da nije nimalo dobro kad ja poravnim, odma me nema godinui vise na poslu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] hahah..cuj to...pa svaki sex je moguce zacece [sm=smiley36.gif] citam slucajeve...drugio dijete y+zaceto u 40-snici ....mislim to ove sto se ocare mogu [sm=smiley36.gif] ja nisam dala 4 mjeseca da mi prodje nakon sto sam S rodila [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni drugarica (koja se pola godine prije mene porodila) prica (ja tad jos trudna) eto doji kaze to joj ginekolog rekao da nema sanse ostane trudna dok doji [sm=zmeden.gif] kao nece dobiti menstruaciju 100% ja je uhvatila zezati reko ja il bi mjenjala kontracepciju ili ginekologa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] fazon bio sto ona ni za zivu glavu nece drugo (imala tezak taj prood jedva zivu glavuu izvukla) nije proslo malo ona dobila (cini mi se nakon 2-3 mjeseca) a kao doji nema sanse [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i ja je uhvatila zezati reko ja bih mjenjala ginekologa sljedeci put se vidimo kazeona meni ja ugradila spiralu sto je sigurno sigurno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma ima svasta...ne bi vjerovala koliko su zene neuke..a okruzene svim informacijama..al hajd..koga ne zanima, neces ga ni ti zainteresovati da istrazi...mislim ja sam uvijek za kombinaciju metoda [sm=smiley36.gif],...cak i ova rikverc...ok je ako nisu plodni dani i imam pharmatex [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|