Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (24.6.2015 16:30:47)
|
Dan zene, Ja sto vam se ismijah[sm=jezicek.gif] JA pocela od jutros citati i vidim brise se sa spiska, kontam da kazem i ja koju kad vidjeh rose je to posamarala vec[sm=bravo.gif] Taman je sad spisak. Onako dok dodjem do ovih aktivnih izgubim se od ovih nepoznatih. Sto neko rece, lako ih je vratiti ako se budu javili[sm=smiley1.gif] Rose, svaka cast[sm=smiley36.gif] Ja bila na kontroli. MashAllah, sve u najboljem redu, rastemo[sm=bravo.gif] Imamo preko kile, i vidjeli smo se, imamo lijepo slikicu, dr nam ukljucila 4d pa nas uslikala[sm=muca.gif] Odnijela sam i urin drugi, pa jos sutra i gotovo. Mi smo se grijali za novu godinu i eto ugrijsamo se za cijelu godinu, to nam je i zadnje bilo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] RAdo se sjecam ove zadnje Nove godine[sm=smiley4.gif] Valjda ce me makar pustiti u devetom da sta poradimo[sm=smiley36.gif] ciisto radi psihickog stanja mene i mog mm, sazalit ce se garant[sm=smiley36.gif] Nikakvu zastitu nismo koristili, trudnoce iz prvog puta vazda bile, onda se nestoporemetilo pa nece da si pita, pa eto dok sredismo nalaze bi opet, tako da mi zastite odavno ne koristimo, prije dok nismo razmisljali o djeci bio je ili kondom ili rikverc[sm=smiley36.gif] lala, ja sam imala isto na dojci lijevoj nesto veliko, neko mi je govorio da su ciste, neko da su zlijezde. Punktirala sam, isla na mamografiju, isla na magnetnu i povuce se sad u trudnoci[sm=smiley36.gif] Nestade samo od sebe, a meni pola zivota skratila sekiracija oko toga. vjerovatno je bilo hormonalno cim je sad nestalo. Opet mi je kontrola u martu aBd. Pa cemo videjti sta ce biti.
|
|
|
|