ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni pa se v (24.6.2015 11:30:43)
|
IZVORNA PORUKA: blue moon Dobro jutro cure, danas baš hladno i ova kiša ne zna čovjek kako bi se obukao, sreća pa ću i ja uskoro na godišnji pa produžiti na bolovanje, ne može se više ovako na posao ići, najteže mi je uskladiti ishranu dok sam na poslu, ponesem ja sebi al nije to-to kao kad si kod kuće pa se možeš organizovati i svašta sebi pripremiti. Vidim spominjale ste jogurte, ispale mi oči dok sam sve pročitala, ja uglavnom pijem voćni b-aktiv jogurt jedna flašica dnevno, kod kuće dopunim sa slatkim mlijekom i eventualno kiseli jogurt uz ručak (ko nije probao nek proba zenički u kartonskoj kutiji, on je definitivno najbolji svi ostali su mi porijetki..ima kupit u bingu bivši interex). Inače, doktor mi je rekao da pojačam mliječne proizvode maksimalno... Ziel vidim mi se pratimo i po pregledima, meni sljedeća kontrola 16. jula, a tebi 15. jula... :) Pandice gdje ideš na vježbe za trudnice, ja bi trebala za mjesec dana krenuti, čini me se da se u skerlićevoj vježbe preporučuju od 25 sedmice... Alman sretno da bude aBd uskoro [sm=duda.gif] Pa eto ja sam kontala ili 15. ili 16. juli, ali 16. juli dodje dan pred Bajram pa nisam sigurna hoce li ova dr. raditi , sta znam... pa sam za 15. juli stavila za svaki slucaj... a do sad sam nekako oko 18. u mjesecu isla na kontrole [sm=smiley36.gif] Mi smo blizu bas s nedjeljama , praticemo se do kraja aBd [sm=bravo.gif] Da li neka od vas zna za vjezbe , imaju li u TK negdje ?
|
|
|
|