ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (24.6.2015 10:40:01)
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Carobno jutro O dan zene, Ja odoh jutros da dam urin za ovuu kontrolnu urnokulturu i evo tek se uvukoh u kucu. Mene ne treba pustiti da izlazim nikako, hem ne stajem, hem pare potrosm[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kupila sam u Alma rasu pidjamu za trudnice, divna mi je[sm=smiley1.gif] Leeno, kuco stara, kako si , si ziva?[sm=smiley27.gif] pandica,[sm=bravo.gif] za nalaz urinokutkrue a i ja se kanim na te vjezbe, ici cu aBd od sljedece sedmice O tome da li je musko ili zensko vec rekoh sta mislim, znate moj put do trudnoce i uopste da doguram evo do sedmog mjesecas i strah da li cu do kraja izgurati. Najmanje mi je bitno, i menii i mm sta je. Saznasmo rano radi amnio da je curica i nek je ziva i zdrava. A isto bi mi bilo i da je musko. Nemam ni jedno ni drugo pa da znam i oko jednog[sm=smiley36.gif]. Tako d aje meni u poptunosti svejedno[sm=smiley36.gif] Zivaaaa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kako si ti, mila? Zar vec sedmi mjesec??? Proleti meni ova tvoja trudnoca[sm=jezicek.gif] MasAllah [sm=smiley1.gif] Ja evo na poslu, s kontrole... SVe ok, hvala Bogu. Dobila sam 2 kg, sad se vise ne mogu skontati je li to puno ili ok do 16. nedjelje? K''''o kad sam k''''o slon dobijala sa curama, pa veze nemam sta je normalno[sm=jezicek.gif] Sto se spola tice, svaki put mi je bilo svejedno.... Mozda sam malo prizeljkivala curicu prvi put, ili sto je muz prizeljkivao djecaka, pa sam kontru udarala [sm=jezicek.gif] Ali generalno mi je svejedno stvarno. Eto danas dr. kaze da je ovaj put [sm=modricrtici.gif], neka je ziv i zdrav aBd, a to je manje bitno. E ce biti drago, ona je i prvi put htjela bracu, a nama ostalima je bas svejedno. Alman, sretno, mila[sm=bravo.gif] Meni je oba puta ispao sluzni cep i porod krenuo u narednih 10-12 h Pa nije to puno 2 kg, ja sam u 19. nedjelji dobila do sad 5 kg [sm=ocala.gif] Cestitam za [sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|