LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (22.6.2015 12:34:00)
|
IZVORNA PORUKA: maksi Draga ja u drugoj trudnoci nisam ni znala da se poradjam malo me boluckala ledja vise neki osjecaj nego bol,odem na ctg i da me slucajno pogleda jer mi bio taj dan termin ja otvorena 7 na 8 prstiju,ja joj rekla de to vi ponovo da niste pogrijesili. Iskreno sada me malo strah jer mi rece na zadnjoj kontroli ima beba ovaj put da zacas izleti. Sreca blizu smo bolnice[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: LieToMe Heeeejjj maksi pa gdje si ti [sm=smiley1.gif] udarilo se po vitaminima. Evo proguglah sad ovo sto mi je carobno jutro dala, ma nalazi mi super [sm=bravo.gif] bas sam zadovoljna mashala [sm=smiley1.gif] jedino mi ovi mcv, mch,mchc [sm=smiley36.gif] na donjim granicama, ovo ostalo sve sredina ili prema gornjoj. Ja sam iskreno najvise bila zabrinuta zbog trombocita, zeljeza i urina ali to od svega ispade najbolje [sm=smiley36.gif] MAM isto ko i ja usla u 8mi mjesec [sm=bravo.gif] mi smo tu negdje sa terminom (ja eto po bebi tj uzvu danas ulazim u 32 sedmicu a po terminu poroda za 2 dana) [sm=bravo.gif] ja jutros muzu da se pohvalim, reko ja usla u 8mi mjesec kaze on eto jos jedna plata i eto te u 9tom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a reko budalice [sm=smiley1.gif] Ja sam na posao ponijela nektarine i breskve evo se kancelarija uzmirisala Odoh sad po vodu, popila sam nes i caj... LTM ja i ti cemo se trkati ja mislim do bolnice,mada ja sad brojim dane samo da uletim u deveti rad ove posteljice,mada hvala Bogu beba napreduje,pa cemo vidjeti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja zbog grlica i otvaranja [sm=smiley36.gif] kod mene ce to samo da izleti [sm=smiley36.gif] ja se sad cesto sjetim Nakasa kad mije u prvoj trdnoci nakon poroda rekao kaze ako planiras drugo ti lijepo cim udjes u 9ti kruzi oko Drzavne bolnice, ti neces ni znati da se poradjas [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bas nesto kontam da mi je ovaj 8mi mjesec kljucan da sve pripremim i zavrsim i da spakujem kofer just in case [sm=smiley36.gif] mozda ja ne budem imala vremena ni da ga ponesem [sm=smiley36.gif] mada eto vidjecemo sta ce Divke reci na sljedecem pregledu. Osjetim strasan pritisak u zadnje vrijeme i beba se bas navaljuje...samo da doguram sa srecom do 9tog lako cemo onda ma pravo da ti kazem i mene malo strah toga da cu ja to u neznanju (to mi najgore). jer i prvi put nisam imala nesto pretjerano jake bolove, mislim trpim ja to ok i onda mi belaj posto imam visok prag bola da cu ja bas ono doci 5 do 12. a ni ledja me nisu boluckala, niti upratih onaj cep tacno da mi vodenjak nije pukao ja ne znam ni kako bih znala da se poradjam i da sam 9 prstiju otvorena [sm=smiley36.gif] ali eto sto kazes sreca pa nam je blizu [sm=smiley36.gif] stici cemo mi to nadam se [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|