Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 14:54:22
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
esi li ih namazala? Ako nisi. Isprzis gljive posebnoa filei pomijesas i filujes palacinke. Zamotas poredas u tepsiju ili u vatrostalnu narendas dosta sira i zapeces u rerni par minuta dok se sir rastopi Eto rucka
nisam ostale su onako prazne, nikad ih ne mazem jer malena ne voli kad se namazu a i sebi ostavim uvijek fore za varijacije na temu. ma inace ja pravim te slane. naklepam ovako ko sinoc i onda imam rucak. ali danas nema ko to da jede mm do 9 na poslu, malena jede samo prazne palacinke, a ja sam jela vec dva puta jutros me muz vodio na dorucak poslije dipa i jos i taj sladoled i onda voce, pa rucak... pa dobra sam majke mi samo jedem danas
ja inace te zapecene pravim tako da izdinstam prvo filete (na kockice izrezem) pa onda gljive, dodam malo besamela cisto da nije suho, onda nafilujem, poslozim a uzmem 1-2 jajeta, umutim, u to dodam malo vrhnja i naribanog sira ili stavim mocarele preko palacinaka i zalijem pa zapecem e uz to mi najbolje ide salata (krastavice, paradajz i crveni luk) tacno sad ogladnih
maksi ma bice aBd i cura i ime na L
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 15:24:40
Carobno jutro
DOk se ja provrtih po kuci i do radnje, vi se napisaste
Maski, super za kontrolu. Nek su oni tebi zivi i zdravi. Divna imeena imaju bas bas
Kako skontah, pcelice, je li se tvoja jedna zove Ajla To je moj izbor do sada Meni se bas svidja a mm nije nesto odusevljen ali okrenut cu ja to. Doduse nemam ni neke ideje. Svidja mi se jos Dzanaa.
A LTM, od moje prijateljice mali je Leeon, ima godinu dana. Med medeni. Leoncek nas Lene ne znam ali Leona da
< Poruku je uredio Carobno jutro -- 19.6.2015 15:27:16 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 15:46:30
anitaa
Vi se raspisale, a ja u skitnji..vjezbe za trudnice, malo cudno poslije 4. godine, pa i pobjegoh ranije, cure s posla me cekale da klopamo, ne dam im da udu u liniju i gotovo :-) nidam se ni odmorila valja mi pakovati stvari, sutra ujutro kod muzevih, od sestre mali u nedjelju slavi 1. rodendan, bice festa, tako da to ne propustmo, mm-u na poslu se ovih dana lomi, pa on govori sestri javicemo, a ona njemu e necete, jer smo se nas dvije vec dogovorile (tj.ja sam ok, samo se nije znao datum)...ma hajde, samo da nije dosadno, jedino mi zao Zagreb otpada, u ponedjeljak se moramo vratiti...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 15:54:46
anitaa
O imenu i ne razmisljam, kad je vidim znacu, mada sad osjecam da bi vise islo neko njeznije, pisala sam Lena, Ela, mama predlozi Antea, ma nisam ovaj put toliko unesena u to, samo da sve ok prode, strecnu me kad cuh za mostarsko rodiliste, jer sam tamo kontala i ovaj put, oko 15.7. po planu i programu, ali vidim da toga bas i nema puno u prsksi..ma hajde, picemo je u Drzavnoj i rijeseno...S. ima u vrticu dvije Laure u grupi.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 15:58:08
ziel
Uhh svasta sam propustila vidim... Imena spominjete Mm i ja cim smo se uzeli dogovorili se ako budemo imali djecaka da se zove RIAD, a za zensko ime smo se raspravljali duze vrijeme, moja svekrva jednom na kahvi kaze kao ako bude zensko da se zove AZRA, a ne mozete ni zamisliti razlog... Bivsa cura od mog svekra se zvala Azra , bila prelijepa ovo ono, eee moje svekrve jest cudna zena Htjela da mi se dijete zove kao bivsa od njenog muza, ja sam odmha na to reagovala i rekla nema sanse nije ruzno, ali precesto, a ustvari nisam htjela da mi dijete bude obiljezeno kad pitaju po kome smo ime dali , da kazem od svekrove bivse cure Nidje veze I ja sam duzi period nagovarala na ime LARISA, na sto je mm jedva pristao, a kad saznadosmo spol, bas mi je bilo lakse Jer smo za musko ime odmah nasli kompromis... Pa ja njemu kazem: Nece Bog da se mi svadjamo oko imena, zato nam dao djecaka.
Ja upravo rucala, przila pilece filete i batkove Zatvorila sam bolovanje, u ponedjeljak posao.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:00:03
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: ziel
Uhh svasta sam propustila vidim... Imena spominjete Mm i ja cim smo se uzeli dogovorili se ako budemo imali djecaka da se zove RIAD, a za zensko ime smo se raspravljali duze vrijeme, moja svekrva jednom na kahvi kaze kao ako bude zensko da se zove AZRA, a ne mozete ni zamisliti razlog... Bivsa cura od mog svekra se zvala Azra , bila prelijepa ovo ono, eee moje svekrve jest cudna zena Htjela da mi se dijete zove kao bivsa od njenog muza, ja sam odmha na to reagovala i rekla nema sanse jer mi je to ime precesto, nije ruzno, ali precesto, a ustvari nisam htjela da mi dijete bude obizeljeno kad pitaju po kome smo ime dali , da kazem od svekrove bivse cure Nidje veze
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:02:18
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
Uhh svasta sam propustila vidim... Imena spominjete Mm i ja cim smo se uzeli dogovorili se ako budemo imali djecaka da se zove RIAD, a za zensko ime smo se raspravljali duze vrijeme, moja svekrva jednom na kahvi kaze kao ako bude zensko da se zove AZRA, a ne mozete ni zamisliti razlog... Bivsa cura od mog svekra se zvala Azra , bila prelijepa ovo ono, eee moje svekrve jest cudna zena Htjela da mi se dijete zove kao bivsa od njenog muza, ja sam odmha na to reagovala i rekla nema sanse jer mi je to ime precesto, nije ruzno, ali precesto, a ustvari nisam htjela da mi dijete bude obizeljeno kad pitaju po kome smo ime dali , da kazem od svekrove bivse cure Nidje veze
a Riad je divno ime, imam jendog malo Riada i bas je fino dijete
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:05:29
ziel
A jel places od smijeha ili ti je neko drag pod imenom AZRA? U mene u kuci se samo spominje Riki, odmah smo mu dali i nadimak
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:09:36
Carobno jutro
A jel places od smijeha ili ti je neko drag pod imenom AZRA? U mene u kuci se samo spominje Riki, odmah smo mu dali i nadimak
ma smjesno mi to po svekrovoj bivsoj a ime je cesto sto ti kazes. Oko mene ih ima dosta bas.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:11:32
M.A.M.
Uh teska tema ,kod mene je od pocetka bio rat oko muskog imena,mm rekao Hamza i nijedno drugo,a meni se ni na papiru ne svidja to ime,ima lijepo znacenje al nikako mi ne pase,eh onda smo rekli ako bude curica Azra,mamina zelja ,eh onda zaova dala prijedlog kad smo saznali da je Asja,meni se pravo svidja,pa je zasad to to,vidjet cemo akoBogda kako ce biti do kraja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:13:56
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Uh teska tema ,kod mene je od pocetka bio rat oko muskog imena,mm rekao Hamza i nijedno drugo,a meni se ni na papiru ne svidja to ime,ima lijepo znacenje al nikako mi ne pase,eh onda smo rekli ako bude curica Azra,mamina zelja ,eh onda zaova dala prijedlog kad smo saznali da je Asja,meni se pravo svidja,pa je zasad to to,vidjet cemo akoBogda kako ce biti do kraja
Asja je divnoooo moja najboljja prijateljica je Asja a i od zaove mala je Asja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:23:06
LieToMe RR
Asja je lijepo ime pravo Ismijah se ovo za Azru i svekrvu
Na zalost to i kod nas jel neko ime se predlozi odmah se gugla znacenje, jos ako znas nekog pa uporedjujes... ma da ti se zamanta
carobno jutro meni ti je ova melem cijelu heftu na repeatu, jednostavno isplivala od nekud. A Kaliopi volim pravo, zena je divna, em ima glas, em je lijepa...ma cijeli paket
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:27:41
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: anitaa
O imenu i ne razmisljam, kad je vidim znacu, mada sad osjecam da bi vise islo neko njeznije, pisala sam Lena, Ela, mama predlozi Antea, ma nisam ovaj put toliko unesena u to, samo da sve ok prode, strecnu me kad cuh za mostarsko rodiliste, jer sam tamo kontala i ovaj put, oko 15.7. po planu i programu, ali vidim da toga bas i nema puno u prsksi..ma hajde, picemo je u Drzavnoj i rijeseno...S. ima u vrticu dvije Laure u grupi.
joj vjeruj mi ja sam se tebe sinoc sjetila kad sam cula ovo za bebe bas me rastuzilo i sjetih se da si ti spominjala da si se dole porodila... i cijeli dan eto pod tim nekim dojmom sam...zato sam i udarila po ovim veselicama i zivljim stvarima... tuga brate
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:55:42
ninuska
ma smjesno mi to po svekrovoj bivsoj a ime je cesto sto ti kazes. Oko mene ih ima dosta bas.
Ma bilo je cesto prije...ne znam koje si ti godiste ali u mojoj generaciji ih je bilo..sad ne znam nijednu curicu da se zove Azra..a, lijepo je ime
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:57:04
ninuska
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 16:59:56
ninuska
Ja bila malo u gradu i maloprije dodjoh. Setala od bistrika do skenderije. Usput obisla neke radnje..sacekala muza na skenderiji i pravac kuca..bas je lijep dan ltm jesi ti vidjela da sam ti spominjala Okaidi za pidzame? Imaju sad i neko snizenje pa otidji. A i u konzumu je snizenje na pidzane 25 %..pa da znas
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 17:23:01
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ninuska
Ja bila malo u gradu i maloprije dodjoh. Setala od bistrika do skenderije. Usput obisla neke radnje..sacekala muza na skenderiji i pravac kuca..bas je lijep dan ltm jesi ti vidjela da sam ti spominjala Okaidi za pidzame? Imaju sad i neko snizenje pa otidji. A i u konzumu je snizenje na pidzane 25 %..pa da znas
ne znam kad cu dobaciti do okaidija, rose mi rece da je vidjela u waikikiju danas, pa cu i tamo morat. danas uspjela uletiti jedino u kljuc, to je takav horor bio od konverzacije sa "ljubaznom" tetom srednjih godina da sam samo cekala mm da se ukljuci odoh jest palacinke i igrat se sa malenom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 19.6.2015 17:23:11
*pcelica*
Carobnojutro dobro si vidjela. Starija se zove Ajla Jeste me nasle s Kaliopi Ona mi je jedna od omiljenih pjevacica, a kad cujem njenu Bato rezemvene. E da vas pitam. Vec dva dana mi se pitanje mota po glavi ali zaboravim. Neko je pisao o oblogama od kantariona. Za sta se one koriste? Mogu li za pojacani sekret? Vec par dana sam primijetila pojacan sekret a posto cu na kontrolu tek 3 7 kontam da pokusam ublaziti s oblogama. Jos sam se maloprije i prepala. Lezim na boku i kuhne. Kako me je bol presjekao ispod stomaka. Nisam mogla da udahnem koliko boli. BAs sam se bila prepala. Onda sam se smirila i osluskivala bebicu i kamen sa srca mi je pao kad sam je osjetila