LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (15.6.2015 12:54:01)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. Samo da vam mahnem,ne znam jel vise isparavam ja ili ova boja na zidovima[sm=smiley36.gif],uglavnom spavacu zavrsila,ocistila stolariju i ormar veliki,ciko zavrsava kuhinju,pa cu je do veceras ocistiti,tako da mi sutra ostaje samo jos dnevna soba,izgledam kao da me neko ubacio u bure i izvukao [sm=smiley36.gif] Nur i meni je ovo prvi ramazan koji necu postiti.al s razlogom lijepim,ja licno nebih na tvom mjestu postila,ipak su sada dani dugi a bebica nebi trebala da ispasta rad vode i hrane,moje licno misljenje [sm=zz_wavespin.gif]samo lagano, nemoj da se forsiras [sm=bravo.gif] sta da ti kazem, ne krecim al isparavam [sm=smiley36.gif] ja ne znam iskreno kako cu izgurati do augusta, mrzim ljeto na sarajevskom asfaltu bez metra hlada i ovim silnim betonom koji kad se ugrije horor... sto se tice posta, nisam muslimanka pa ne bih da se petljam ali znam drugarice koje su bile trudne u vrijeme ramazana nisu ni pomisljale da poste, cak jedna rece da nije uopste preporucljivo da ztrudnica posti jer ti u sebi nosis drugi zivot. iskreno, ne znam koliko je bas preporucljivo na ovim vrucinama i sparini odricati se vode. trudnici treba voda, uravnotezena ishrana, voce i povrce, vitamini...a sem toga sad su najduzi dani... ali ne bih da se petljam zaista. svako za sebe zna najbolje.
|
|
|
|