LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (15.6.2015 8:09:41)
|
aidana sta cu kad sam hiperaktivna, a ni od dizanja nogu nikakve fajde tako mogu jedino tabanat [sm=smiley36.gif] drago mi je sto je malac ozdravio i sto ste na moru [sm=bravo.gif] uzivaj i odmaraj, najavili su divno vrijeme, sigurno ce vam biti super. javlja li se ninuska, sta ima na Peljescu [sm=smiley1.gif] memsi sretno na kontroli [sm=bravo.gif] sve ce biti ok ti si dobro dogurala... [sm=smiley1.gif] drago mi je i da je ruka bolje. sto se tice mora ja bila ali dugo je ljeto [sm=smiley13.gif] morat ce se jos negdje u julu otici na par dana, nece se moci ovo vako durati [sm=smiley36.gif] M.A.M. znaci misija krecenje otpocela [sm=smiley36.gif] sretno draga i laganini, vrijeme ti je odlicno, susice se ko u pjesmi, najavili su danas 34 stepena [sm=smiley36.gif] ja se dovukla na posao, izasla malo ranije, napravila krug i dosla na posao... ness se pije, ponijela sam i tresnje i sok od zove (hladan iz frizidera) [sm=smiley1.gif] popodne odoh sa malenom kod mojih, mm ce nakon posla (radi drugu) doci po nas. e da, ima neko snizenje u jysku, juce prolazili, nismo svracali samo vidjeli natpise pa eto cisto informativno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|