Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 13:42:48
mala curica
IZVORNA PORUKA: ziel
E svaka cas_t tm, to se cijeni Jel vam to prva beba? Moj mene neki dan zeza, kaze: JOJ STOMACINE Nije jos svjestan da ce postati otac za nekoliko mjeseci a svekrva na mojoj strani uvijek, kaze ona njemu: POKVARITE LINIJU ZENI I ONDA HOCETE MANEKENKU
Jeste,nasa prva beba
Ja se umorih pravoooo.Dok sam kao patka dva sata hodala i sve planirano kupila i iskoristila 25% sto sam i imala u DM.Mislim nisam bas svaki guttschein iskpristila ostalo mi je jos par,to mogu do 08 mjeseca iskoristiti,pa kontam da ne redam bezz jedno na drugo kad vec imam. Bravisimooooo za meneeee.....upalila sam moju prvu masinu beby stvari.... Sad bi sjela ispred masine i gledala kako se peru te malene stvarcice.....jedva cekam da se opere pa da lijepo prosirim. Ostale su mi jos dvije masine stvarcica da se operu.Planirala sam i posteljinu i onu okolicu sto ide u krevetac jos jednom oprati pa sve polahko peglati.
Od kume sam sinoc dobije tikvu......idem sada da je napadnem i da pravim pitu dok se male,slatke stvarcice peru. A daaa zaboravih prijaviti kupila sam sebi gaca Da nove spakujem u torbu.....
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 14:59:41
mala curica
Bas sam razmisljala o kupusnjaci.Dali nju da napravim ili tikvenicu.Trska je to odkuka bila Kontam kada vec imam tikvu da je iskoristim,ali jede mi se i kupusnjaca .....mljaccccc....
Eeee...gace su glavne,uzela sam pamicne s cipkom.........malo da sebi dam morala da sam sexi kada budem izlazila iz bolnice
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 15:27:04
lala88
mala curice za sexy gace i ja cu kupiti sexy ves za izlazak samo neznam da li crne ili crveno? JA pravim kupiusanjacu bas dugo nisam, a to je mm omiljena pita imam i tikvu pa cu nju drugi put. Dan prelijep moracu u ribolov, postala sam opsjednutije ribolovom od mm i vise upecam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 15:38:38
rose
IZVORNA PORUKA: lala88
mala curice za sexy gace i ja cu kupiti sexy ves za izlazak samo neznam da li crne ili crveno? JA pravim kupiusanjacu bas dugo nisam, a to je mm omiljena pita imam i tikvu pa cu nju drugi put. Dan prelijep moracu u ribolov, postala sam opsjednutije ribolovom od mm i vise upecam
jes meni ova mastarija smijesna...izaci ces u jednokratnim gacama s 2 uloska ne znam hoces li se sjetiti da se pocesljas...ja se nisam mogla sageti da cipele i carape navucem, jetrva me oblacila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 15:44:28
rose
Rose mi se salimo, da malo tremu umanjimo. Znamo mi da nam nece biti na pameti ni ves ni kakve zezalice, ali moramo se sad malo saliti
ma neko ce pomisliti da ste ozbiljne kako ste se zadale ..hajde jedna je u becu...pa kontam druga pravila...vise pomoci i slicno..al mi u bosni ja se sjecam price oko sminkanja za porod i izlazak...domet mi je bio svezat kosu i oprat zube za izlazak
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 15:51:25
lala88
Svjesna sam ja toga, imam starije sestre koje su se poradjale, znam da porodilji nije ni do cega, ali dok nas nisu snasle te muke makar da se salimo na svoj racun.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 15:53:30
rose
Svjesna sam ja toga, imam starije sestre koje su se poradjale, znam da porodilji nije ni do cega, ali dok nas nisu snasle te muke makar da se salimo na svoj racun.
ma ne razmisljajte o porodu to je nsto sto mora da se desi, i samo se spremite da je to nesto sto malo boli a svaki bol te priblizi onom sto zelis...samo disati a ovo psolije prodje za par dana
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 16:10:35
alman
ma ja sam se prosli put praci picnula kad sam izlazila iz bolnice, fino se nasminkala, sredila da budem lijepa na slikama i sad obavezno u nesiser ide kreon, maskara i ruz, samo se nadam da cu bit dobro i da ce mi bit do sredjivanja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 16:13:19
mala curica
IZVORNA PORUKA: rose
Rose mi se salimo, da malo tremu umanjimo. Znamo mi da nam nece biti na pameti ni ves ni kakve zezalice, ali moramo se sad malo saliti
ma neko ce pomisliti da ste ozbiljne kako ste se zadale ..hajde jedna je u becu...pa kontam druga pravila...vise pomoci i slicno..al mi u bosni ja se sjecam price oko sminkanja za porod i izlazak...domet mi je bio svezat kosu i oprat zube za izlazak
Ovdje zaista mozes obuci svoj donji ves koji ti donesu od kuce i u njemu da izadjes.Ne moraju biti mrezaste gace,one se koriste za vrijeme boravka u bolnici. Sada,zavisi kakav si porod imala,ali u svakom slucaju paze tvoje tijelo u smislu da ne dozvole pucanje,puno da sijekuni jakoooo lijepo da usiju. Nasa Andy kada se porodila poslije dva sata je sjedila sasvim normalno i prerfekt su je odradili,a i ja cu u istoj bolnici biti,ako Bog da. A da su bas sexi gace nisu,pamucne bijele s detaljima cipke.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 16:19:20
mala curica
Najvaznije ce mi biti u torbu staviti sve nalaze i ostale papire......pa punjac od mobitela.hahaha Ako sve bude ok,drugi dan mozes kuci izaci.Sala je kao da si u obicnoj sobi,nemas osjecaj da je to porodzajna,a sobe.....ukrasene beby detaljima i osoblje je extra,jeste da ima mnogo porodilja i da ne mogu se posvetiti samo tebi.To je bolnica od hiljade porodilja i koliko hod osoblja da ima nebi bilo dovoljno.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 16:42:32
rose
IZVORNA PORUKA: mala curica
IZVORNA PORUKA: rose
Ovdje zaista mozes obuci svoj donji ves koji ti donesu od kuce i u njemu da izadjes.Ne moraju biti mrezaste gace,one se koriste za vrijeme boravka u bolnici. Sada,zavisi kakav si porod imala,ali u svakom slucaju paze tvoje tijelo u smislu da ne dozvole pucanje,puno da sijekuni jakoooo lijepo da usiju. Nasa Andy kada se porodila poslije dva sata je sjedila sasvim normalno i prerfekt su je odradili,a i ja cu u istoj bolnici biti,ako Bog da. A da su bas sexi gace nisu,pamucne bijele s detaljima cipke.
ma znam ja, i ovdje mozes u svojim gacama kuci, nece te niko zaustaviti...mene su rezali i sili...ja nisam mogla da se sagnem i obucem gace...domet mi je bio mjenjat uloske dok sam bila u bolnici a to je neka 2 dana...kad sam trebala izac nisam se mogla saget da navucem helanke i carape i cipele...mene je jetrva (tada jos djevojka muzevog brata) obukla..moj problem sa diyanjem noge da se presvucem ili udjem u kadu ili da sjedim je trajao cca 7 dana dok konci nisu ispali
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 16:46:25
LieToMe RR
ja jeste se raspisale...vidim i o sexy vesu ja ne sjedoh jos uvijek. kasnije ce mi doci prijateljica da pijemo kafu pa ce to biti jedinstvena prilika. malena i ja skitale, otisle do moje raje na posao, pa kod frizerke na kafu pa kuci... mm nije stigao danas madrac da podigne, vjerovatno ce svekar dok nas ne bude... dok je do banke, pa po putno osiguranje, pa platio racune... nasli se kuci da rucamo. ja nas djelimicno spakovala, ostale jos neke sitnice i ovo letece, oprala kosu, masina evo taman zavrsila... ma tacno cu se resetovat oko 9 kako je krenulo. odoh dat malenoj da ruca pa da jos neke sitnice upakujem. cujemo se mi kasnije. planirali smo polijetanje izmedju 5 i 6 pa vidjecemo kakvi budemo
e da...sretan nam novi pocetak mjeseca sve nam najljepse od srca zelim, terminusama da imaju lagan porod i brz oporavak i da se uvuku u sexy rublje velika vam pusa odoh kidat dalje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 17:43:23
*pcelica*
Uuu zene zar vas vec uhvatila kriza? Sta ce biti dok prodje cetresnica Ja sam danas malo hodala. Kupovala nekakve sitnice, usput neke dokumente u opstini ovjeravala. Sad cekamo stariju da dodje iz skole i odosmo kod mmove rodice u VisokoSutra zvanicno ako Bog da da sve bude uredu krecemo s krecenjem Jedva cekam vise me nervoza hvata
LZM sretan put, lijepo se provedite. Da se odmorite nakupate i da vas vrijeme posluzi. Bar pojednom pokvasi none za zene sa rr
< Poruku je uredio *pcelica* -- 1.6.2015 17:47:19 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 18:42:04
ziel
Kod mene je za veceru burek sa sjeckanim mesom Malo sam odmorila poslije posla i jos bih odmarala da me mm nije probudio, uvijek mi pobrka san kaze pozelio me, svaki put tako ne da mi da odspavam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 22:22:00
alman
IZVORNA PORUKA: LieToMe
ja jeste se raspisale...vidim i o sexy vesu ja ne sjedoh jos uvijek. kasnije ce mi doci prijateljica da pijemo kafu pa ce to biti jedinstvena prilika. malena i ja skitale, otisle do moje raje na posao, pa kod frizerke na kafu pa kuci... mm nije stigao danas madrac da podigne, vjerovatno ce svekar dok nas ne bude... dok je do banke, pa po putno osiguranje, pa platio racune... nasli se kuci da rucamo. ja nas djelimicno spakovala, ostale jos neke sitnice i ovo letece, oprala kosu, masina evo taman zavrsila... ma tacno cu se resetovat oko 9 kako je krenulo. odoh dat malenoj da ruca pa da jos neke sitnice upakujem. cujemo se mi kasnije. planirali smo polijetanje izmedju 5 i 6 pa vidjecemo kakvi budemo
e da...sretan nam novi pocetak mjeseca sve nam najljepse od srca zelim, terminusama da imaju lagan porod i brz oporavak i da se uvuku u sexy rublje velika vam pusa odoh kidat dalje
sretan put draga moja, lijepo se provedite, odmorite, iskupajte
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 1.6.2015 23:52:03
LieToMe RR
evo i mene...sve spremno, dva puta provjereno...sad jos ostane da se ukrcamo s Bozijom pomocu cini mi se da svaki put sve vise i vise stvari nosimo...tacno cemo kad bude drugo dijete morati ici s dva auta malena i muz spavaju, ja sjela da odgledam jednu hanibala i da pojedem jagode, nemam ih gdje spakovati a zao mi ih ostaviti
polazak planiran za 5:00, ukrcavanje, pa dok se ukrcamo i sve poslozimo...nadam se da cemo do 6 krenuti. budite mi pozdravljene, sretne i okrugle...nadam se da se cujemo s mora a ako ne onda za 10 dana. velika vam pusa, cuvajte mi se i sretno na kontrolama i pregledima a i dragim terminusama sve najljepse od srca!!!
sve vas puno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 2.6.2015 5:47:20
mala curica
Sretan put i lijepo se odmori.Javi nam utiske ako budes u mogucnosti....(da smo u toku svega )ako nr onda nam pisi kada se vratite doma. Bucni se i za nas.....
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 2.6.2015 7:31:39
ninuska
Jutro... LtM, sretan put. Mala curice, gdje ces ti ovako rano . Spavaj dok mozes .
Ja pijuckam kaficu. Muz ode na posao, a mala je jos uvijek kod nane. Trebala bih i ja do grada da joj kupim sandalice za plazu. I mi idemo aBd u ponedjeljak. A, imam nekih poslova po kuci,,pa valjda stignem. sinoc uklj7cila masinu za sudje i jutros imam sta vidjeti. Nista se nije opralo . Stavila tabletu, a nisam skinula foliju. Godinama koristim tablete sa otapajucom.folijom, samo je stavim u pretinac. A, zadnju turu uzmem obicne. Navika...