Medić* -> RE: PORODILIŠTE U VOJNOJ BOLNICI (22.5.2015 13:53:49)
|
IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 Čini mi se da sam na nekoj drugoj temi čitala da si se ti porodila na vakum, ako si to ti bila :) Možda zato što je tebi i sam porod bio težak.. Ma samo da Allah da da se rodi [sm=duda.gif] živa i zdrava, makar mi i doktor i babica i sestra bili grubi [sm=smiley36.gif] Imam PCOS, hvala Allahu pa sam uopće zatrudnila, i to relativno brzo, nakon 7-8 mjeseci braka.. Jeste draga, prvi je bio na vakum jer sam 3 sedmice ranije otisla na porod, pukao vodenjak a beba visoko. Malo ja nisam znala disati kako treba prije poroda, panika mi bila, ja sam otezavala porodjaj vise, sam cin jer sam bila uplasena[sm=smiley36.gif] ali zato sestrice i dr koji me je porodio, Drekovic ako ne zaboravih ime sve pohvale, uglavnom prvi mi je tezak bio ali eto sve se to zaboravi brzo. Zato drugi iz snova hvala Bogu. Neka ti je hairli ostatk trudnoce i sam porodjaj i da na svijet doneses zdravu bebicu aBg. Najbitnije da mislis na lijepe stvari, uzivas i opustis, porodjaj kad krene to se brzo zavrsi, jedva cekas bez obziro sto ne znas sta te ceka na porodjaju, jer sa prvim nemamo iskustva, ali sve to prodje mnogo bolje nego ocekujemo[sm=smiley1.gif]. I nemas potrebe nizakakvim tretmanom, sve je u Bozjim rukama, samo ti uzivaj u svom blazenom stanju [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|